- Konu Sahibi hayatimin_anlami
-
Ben anlamadım önceden maddi durumları cok mu iyiydi de sizi öyle bir mekanda dügün yapacagım diye umutlandırdı.Maddi durumu hep aynıysa niye yüksekten ucmus??
Keske sizinde onayınızı alsaymıs nede olsa düsünceleriniz farklı yöndeymis.Ben olsam bende kırılırdım.
2-3 saat için fazla masrafa gerek yok..en güzel yerde de yapsan millet gelip 2 saat durup gidecek..
çok mu kötü tuttukları salon, salaş bir yer mi?değilse önemseme..tek yapamadığı şey bu olsun..
en önemlisi sevdiğin adamın eşi olucaksın. Boşver gerisini.. düğün dernek çok akılda kalmıyor. En iyi yerde bile yapsan herkes bir kulp buluyor zaten. milletimi eğlendirceksin. Mekanı kaliteli yapan insanların eğlenme biçimleridir. Allahhihoyyyt mesut etsinn şimdiden..hihoyyyt
açık kır düğünü hep hayalimdi. amaa tanıdığın düğünü öle güzel bir havuz kenarında olmuş, herşey iyi giderken. sen hava boz. yağmur başlasın. okadar kalabalık davetli grubu küçücük salona sığmaya çalışmış. haliyle davetliler perişan, gelin damat perişan olmuş. havalara belli olmuyorki. ne zaman ne olacağı. riskli.
takma kafana. o parayı başka şeylere harcarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?