Aklım karıştı...

Bu sitede de onaylayanlar var missblue.:ssz: Kaçırmayalım hesabı yapıp.:34:

Ya herkesin özel hayatı tamam saygı duyuyorum ama çok normal bi'şey değil ki okul varken evlenmek yüksek lisanstan bahsetmiyoruz ki yaşlarda ufak 21-24 ne bu acele.

Diyorum ya benim ailem çok fena tepki gösterirlerdi. Okulum yeni bitti şimdi de çalışıp ayaklarınızın üstünde durduğunuzu görmeden kapıma istemeye adam getirmeyin diyo babam.

Konu sahibi ne kadardır birliktesiniz?

Son düzenleme:
21 yaşındasın ve okul bitmeden evlilik lafları geçiyo aileniz cidden durumlar nasılsa iyi diye onaylar mı?

Benimkiler ne bu acele der direk, çok küçüksün:44:

Böyle birşey benim içinde ailem içinde söz konusu olmaz zaten bu yaz planımızda sadece nişan vardı ama sevgilim bu yaz evlenmiş olalım diyor...

Sözlüm sanırım delirdi... Sömestrda nişan yapalım yazın evlenelim diyor O haziranda mezun oluyor benim daha bir yılım var ... Bunları geçtim ben herşeyin çok özel olmasını istiyorum... Nişan için Sultan Sarnıcı yada Çubuklu hayal Kahvesini düşünmüştük.. Düğün içinde Kız Kulesi... Bu kadar kısa sürede bu mekanlarda uygun tarih var mıdır:44: Mekanlar bir yana hazırlıklar var!!! Çok güzel bir evimiz var ve içi bomboş:31: Okulla evlilik bir arada nasıl olur onu hiç bilmiyorum bana fikir verir misiniz:95:

ben sana akil veririyim.sen sunu duymak istiyosun.cok zengin bi sözlün var.kiz kulesinde dugun yapicak parasi ve hatirli!!! tanidiklari var cunku o bi sirket yoneticisi.coook guzel bi eviniz de var ama ne yazik ki ici bos:( ustelik sozlunuz sizi okadar okadar cok seviyor ki karar verdiginiz halde sureci hizlandirarak sizinle bir an once evlenmek istiyor.tek sıkıntı sizin okul nolcak? once bi durumunuzu sindirin sonra evlenin derim ben.

21 yaşındasın ve okul bitmeden evlilik lafları geçiyo aileniz cidden durumlar nasılsa iyi diye onaylar mı?

Benimkiler ne bu acele der direk, çok küçüksün:44:

Böyle birşey benim içinde ailem içinde söz konusu olmaz zaten bu yaz planımızda sadece nişan vardı ama sevgilim bu yaz evlenmiş olalım diyor...

Yaşın büyük olsa tamam diyeceğim de evlilik için de küçüksün hatta sevgilin de küçük okulu yeni bitti diyosun askerliği hangi ara yapmış resmen deli cesareti:1:

ben sana akil veririyim.sen sunu duymak istiyosun.cok zengin bi sözlün var.kiz kulesinde dugun yapicak parasi ve hatirli!!! tanidiklari var cunku o bi sirket yoneticisi.coook guzel bi eviniz de var ama ne yazik ki ici bos:( ustelik sozlunuz sizi okadar okadar cok seviyor ki karar verdiginiz halde sureci hizlandirarak sizinle bir an once evlenmek istiyor.tek sıkıntı sizin okul nolcak? once bi durumunuzu sindirin sonra evlenin derim ben.

Yazıp yazıp sildim.Çünkü benim üslubum daha sert olacaktı.:31:

İçimden geçenleri yazmışsınız.:34:

İşteee. Demek istediğim buydu daha okulu varken hele de yaşı daha 21ken evlenen biri için insanların aklına bu gelecek sizin birbirinizi çok sevdiğiniz değil. Çünkü mantıksız bi'davranış.

Bu arada ne kadardır birliktesiniz demiştim ama kaynadı sanırım.

sozlunuzun istegi guzel ama baya bi erkenci demekki sizi cok seviyo cok istiyo :-))
erken ama engeliniz yoksa evlenmenizde ben bi sikinti goremedim ... mekanlar icin bisey diyemem ama
evlendigi halde universiteye giden hatta cocuk yapip bebegine ragmen kpssye hazirlanip kazanan ustune bi de ehliyet
kursuna giden buna ragmen mutlu olabilenler var sahsen kendileri eltim olur kocasiyla birlikte kpsseye hazirlanip girdiler
ve kazandilar da sizde kendinize guveniyosaniz bence okul sikinti degil...

Konu sahibesinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

Back
X