aklim karisti

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
Arkadaslar benim hoslandigim birisi vardi hatta ben bunu ona soyledim abime saygisindan yapamiycani soylemisti.aradan baya zaman gecti bu benim calistigim is yerinin yanlarindan ayrilmadi.bakistik hep sonrasi.dun gelisme yasandi bir konudan dolayi mesaj yazdim ona o da cesaret olacak ki bana neden olmadigini soyledi ben beni begenmedigini onun icin istemedigini saniyordum ama o onun daha onceki yasadiklarini (kiz arkadas durumlarini ve baska ne yapti bilmiyorum )onlari abimin bildigini ve onu kabul etmiyceni dusundugu icin bana oyle konusmus.
Beni cok takdir ettigini soyledi.sanki ben ona evlenelim demisim gibi plan yapiyor.ailemin onu istemeyecegini dusunuyor.kendini benim aileme karsi ezik hissediyor.ben onu tanimak istiyordum sadece.

Ben onu tanimak istiyorum ama onun direk evlilik konusuna girmesi tuhaf degil mi?birde benden zaman istiyor.ne zamani bilmiyorum.

Abinin yakın arkadaşı mı ? Eğer öyleyse çekiniyor olabilir
Direk evlilik bazında düşünüp hareket etmesi iyi bir şey bence seninle ciddi olabileceğini gösterir

Son düzenleme:
Abinin arkadaşı olduğu için seninle sonunu da düşünmüş olursa evlilikle netice bulur demiş kendikendine. Zamani da bu yüzden istiyor. Evlenmeyi düşündüğü için..

Rollar karışmış sizde:44:

Evet abimin arkadasi.abim bunun yaptiklarini bildigi icin cekiniyor.

Aynısını yaşadım şimdi nişanlıyım bu olay cesaret işi canmm hoşlandığın çocuk nekadr kararlı olursa okdr evlenmek istemesi çok güzel merak etme hemen evlencekmişsin gibi bir his kaplıyor içini garipaiyosun ama öyle olmuyor ben abi diyodum şimdi aşkım diyorum ama senin kendinden emin olman lazım ben benim olacaksın dedim hahahhaha :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynısını yaşadım şimdi nişanlıyım bu olay cesaret işi canmm hoşlandığın çocuk nekadr kararlı olursa okdr evlenmek istemesi çok güzel merak etme hemen evlencekmişsin gibi bir his kaplıyor içini garipaiyosun ama öyle olmuyor ben abi diyodum şimdi aşkım diyorum ama senin kendinden emin olman lazım ben benim olacaksın dedim hahahhaha :)

Hayirli olsun size.
Ben kararliyim da onun kafasi karisikk sanki aklinda baskasimi var diye icim icimi yiyor.
İnsallah hakkimda hayirlisi olsun.

Hayirli olsun size.
Ben kararliyim da onun kafasi karisikk sanki aklinda baskasimi var diye icim icimi yiyor.
İnsallah hakkimda hayirlisi olsun.

Erkeklet biz kızlar kadar cesaretli değil benimkidenilk olmaz demiş mesela sonçta sninle oyun oynayamaz onun farknda aklında biri olsa düşünmez bilee

Back
X