- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.568
- 133
- Konu Sahibi Kahlofrida
İyi akşamlar öncelikle. Aslında konum baya geniş ama kısa kesmeye çalışacağım. Bundan 4 ay evvel arkadaş aracıyla biriyle tanıştırılma teklifi geldi. Şöyle ki ikimizde tanışmıyoruz ortak tanıdıklarımız olur mu acaba diyor ve ikimize de konu iletilir. Ben begenmem diye endişe ediliyordu ama kabul ettim gerçekten anlattıklarını dinlediğimde bile ortak yönlerimiz vardı bu da yetti ilk aşama için. O da kabul etti dediler ama 1 hafta bekledim dönüş olmadı, memleket dolayısıyla kültür farkı dediler kapattılar konuyu. Ben çok üzüldüm 4 aydır. Neyse geçen hafta ortak tanıdığa ben o kızla konuşmadığım çok pişmanım demiş. Ama teklif falan yok sadece bunu demiş. Kız da tekrar olur mu gibisine benim agzımı arattırmak istemiş ama benim arkadaşım çok olumlu konuşmamış kız da daha kesin bir şeylerle tekrar döneceğim demiş. Bu arada kültür farkı bahaneymiş tamamen çocuk yeni bir ilişkiye hazır değilmiş bunu bahane bulmuş aracı kız. Gelelim esas soruna bana 5 gün önce yine bir görüşme teklifi geldi ben de gönülsüzdüm ama nasıl olduysa tamam dedim. Bu kişi akşamları mesaj atıyor ama kısa kesiyorum hiç konuşmak istemiyorum. Önem verdiğim 3 konuda benden geride bunlardan biri ve en mühimi eğitim. Hala ister istemez öbüründen haber bekliyorum. Çok saçma ama bir pişmanım lafının peşine düştüm. Bu çocuga da alışamadım. Bana uyarmışız gibi gelmiyor. Hafta sonu buluşuruz demiştik. Bana bir akıl verin. O kadar gerginim endişeliyim ki yanlış kararlar almak istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.