• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.

aycaelif1884

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
236
204
18
34
Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
Not: sorun dondurma değil. Eşimin tavrı. Bir dondurma için neden üzüleyim.

Son düzenleme:
Cimriydi bu adam ondan bence, bir de siz ailenizle paylasamiyorsunuz ama o annesine anlatmis olmasin? :)

Merhaba arkadaşlar. Direk konuya gireceğim. Geçen haftasonu eşimle markete gittik. Hamileyim canım dondurma istedi. Eşim arabaya dökersin dedi almadı. O gün bu gündür aklıma geldikçe ağlayasın geliyor. Sizinle paylaşmak istedim. Ailemle paylaşamıyorum. Hayırlı iftarlar.
Arabaya dökülse ne olacak siz ve bebekten daha mı değerli.. Bu erkeklerin araba aşkını anlamıyorum.

Ben olsam tartışma çıkarırım ne demek arabaya dökersin ya bence direk eşinle konuş aileye anlatıp napıcaksın ki

insan kırılır bazen böyle lafa ama hamileliğin getirdiği bir şeyle 10 gün üzülmüşsün bence kendini yıpratmana hiç değmez bu olay ama yok illa üzülüyorum diyosan gidip konuşman lazım bunun çıkar yolu yok başka
İnanın sürekli bir şey isteyen biri de değilim. 7 aylık hamileyim Allah şahit canım şunu istiyor git al demedim.

Ben olsam tartışma çıkarırım ne demek arabaya dökersin ya bence direk eşinle konuş aileye anlatıp napıcaksın ki
Aileme hiçbir şeyi anlatamıyorum. Bunu anlatmak manasız zaten
Bu ufak şeyler nasıl bu kadar büyüyor arkadaşlar?
Dondurma istediniz dökersin dedi
E tamam siz de dökmem deyin gidin alın
Veya dökersem sefam olsun deyip alın.
Küçük çocuk gibi böyle al deyince al yok deyince bırakıyor musunuz gerçekten?
sorun dondurma değil hanımefendi. Sorun arabanın benden ve çocuklardan kıymetli olması.

İnanın sürekli bir şey isteyen biri de değilim. 7 aylık hamileyim Allah şahit canım şunu istiyor git al demedim.
İstiyor da olabilirdiniz
Ortak çocuğunuza hamilesiniz sonuçta
Madalya veren takdir eden de olmamış
Bir şeyi canınız çekiyorsa gidin alın işte
Ne bileyim azcık da düz yaşayalım hayatı

Birlikteyken almadıysa, ertesi güne dışardan gelirken dondurma al gel deseydin keşke kiloluklardan hem de😃

bazen tam bir moron gb davranıyorlar evet bunu bilip kendinize göre hareket etmeniz lazım. 10 gün düşünüp dertlenmişsiniz ama kocanızın zerre aklına geliyorsa ben de bir şey bilmiyorum 😂 hamile hamile canınızı sıkmayın, kendi kendinize kırılıp gücenip anlamasını da beklemeyin, o an bir dangozluk mu yaptı? Ertesi günü ayrıyeten isteyin

sorun dondurma değil hanımefendi. Sorun arabanın benden ve çocuklardan kıymetli olması.
Ben hayatında "şuraya dökersin yapma" cümlesini kurmayan veya duymayan biri olduğuna inanmıyorum.

Eşinizin yaklaşımı hoş değil ama günlerce ağlamak veya cidddiye almak da gereksiz bence.
Altı üstü dondurma sonuçta
Çok istiyorsam alırım

Back
X