Aklıma hep olumsuz gelen düşünceler 😔😔😔😔

Sizde gebelikten önce yada gebeyken böyle düşünceler yaşarmıydınız
Yaşardım tabiki gebelikten önceydi geçtim hayatımın ergenlikten sonrası her anı gibi denilebilir bence. Annemde panik atak var ve kaygılı bir kadın üzerine bir de babaannemle 23 sene altlı üstlü oturması da eklenince benim için kaçınılmaz bir yetişme tarzı olmuş sanırım

[/QUOTE]
Bebekle ilgili kaygılarınız olur muydu gebelikten önce

Bende aynen öyleyim..senaryolar kuruyorum ve gerçek gibi hissediyorum..bu düşünceler nasıl uzaklaştırılır ilaç dışında bilmiyorum..ve benim çok yoğun oluyor yani bütün hayatımı etkiliyor
Ben de bilmiyorum herşey im planlı olmalı planladığım gibi olmalı bugünden emekliliğe kadar ve tam tersim anı yaşama meraklısı bir eşe sahibim. Ki hiç garantici değil o öyle oldukça daha çok geriliyorum. Bazen kendime kızıyorum hatta üzülüyorum Allaha neden bırakamıyorum bu kadar ipleri elimde tutmak için savaşıyorum diye ama yok herkes adına düşünüp herkes adına plan yapıp kendi hayatıma yön verme uğraşımdan vazgeçemiyorum

[/QUOTE]
Yok bakın o hiç olmadı benim kaygılarım biraz insan ilişkileri ve gelecek ile ilgili. Ama bebeğime bakmam gebeliğim gibi durumlarda kaygım hiç olmadı ama bunda doktorumun etkisi büyük çünkü kendi doktorumuzdan önce bulunduğum yerde ünlü bir doktora gittim ama hiç bana göre değildi onun takibinde olduğum 1 ay zor geçti bana

Yok bakın o hiç olmadı benim kaygılarım biraz insan ilişkileri ve gelecek ile ilgili. Ama bebeğime bakmam gebeliğim gibi durumlarda kaygım hiç olmadı ama bunda doktorumun etkisi büyük çünkü kendi doktorumuzdan önce bulunduğum yerde ünlü bir doktora gittim ama hiç bana göre değildi onun takibinde olduğum 1 ay zor geçti bana
[/QUOTE]
Ne çok ama demişim

Anladım canım sen beni tanımıyorsun bende seni hepimiz birbirimize dua edelim inşallah ALLAH yardımcımız olsun
[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…