- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Açıkçası yem atmış gibi geldi. Bence siz çok fazla yakın olmayın mesafeli durun.Bu olay geçti şuan normal davranıyor yani bir daha konusu açılmadı ama hep aklıma geliyor bu durum .yani sürekli aklımda ben mi farklı algıladım diye
Baya bir vakit geçmiş takılmayın siz de artık o zaman unutun gitsin.Aklıma takılıyor kimseye de anlatamadım bu olay 5 ay önce gerçekleşti sonra da konu açılmadı
Sordum cevap vermedi güldü işle ilgili tartismitik sordum şu işe yardim edeyim dedim işi bırak şimdi sen düşün dedi .ama kendisi hiç bir şey demedi sana kalmış dedi .cumaya kadar böyle devam etti sonra zaten normal davrandıE düşün diyince neyi düşüneyim diye sormadiniz mi?
Adam zarf atmış bekar mı bu gevşek yöneticiKızlar özet gecmek istiyorum yöneticimle bundan 4 5 ay önce geçti tartışmitik sonra orta yolu bulduk ben de tatlı aldım vs. Fakat işte yöneticim senden bu davranisi beklemezdim eskisi gibi olamayyiz vs dedi kinaye yapti ben de sordum size yardimci olayım evrak isinde dedim işi bosver düşün demisti cumaya kadar .her gun soruyordu odasına çağırıp düşünüp düşünmediğimi soruyordu.kendisine konduramadigim için kurum işleri geliyordu aklıma ama işi bırak sen nasıl affetireceksin diyordu hiç de ipucu vermiyordu sonra zaten ben de soğuk davrandım. Bu konu kapandı şuan bana karşı yanlış bir davranışı yok aklıma takildi bu davranış size neyi ifade ediyor
Evli malesefAdam zarf atmış bekar mı bu gevşek yönetici
O zaman tekrarlarsa net bir duruş sergileyin.ben sizin ne demek istediginizi ve ne yapmaya calistiginizi anlamiyorum kusura bakmayin diyin.ve uzak durun bu kisiden olabildiginceSordum cevap vermedi güldü işle ilgili tartismitik sordum şu işe yardim edeyim hocam dedim işi bırak şimdi sen düşün dedi .ama kendisi hiç bir şey demedi sana kalmış dedi .cumaya kadar böyle devam etti sonra zaten normal davrandı
Bildin Gavat yani uzak durun mesafeli davranın ayrıca niye tatlı alıyorsunuz , siz incelik etmisiniz ama o se.. etme peşin de uzak durunEvli malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?