Bir insanın sorumluluk almasının sebebi evlilik değil ki. Kimse evlenmek zorunda değil.Arkadaşlar merhaba. Mesela 25-30 yaşlarından sonra erkekler genelde evlenecekleri için düzenli bir işte çalışmaya başlıyorlar. Peki evlenmeyi düşünmeyen erkekler nasıl oluyor? Düzenli bir işte çalışmazlar mı ?Sorumluluk sahibi olmayı biraz daha mı ertelerler? (Abimin arkadaşlarında ıkı gruptan da vardı ndndnd)
Her erkek böyle midir, yoksa sadece bazıları mı böyledir? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Mesela sık sık iş değiştirmesi, belli bir düzen kurmaması ya da hayatında kimse olmadığı için geleceğe yönelik planlar konusunda daha rahat davranması mümkün müdür? Yani duygusal olarak hayatında birinin olmaması, bazı sorumlulukların ertelenmesine sebep olabilir mi?
İnsan 7 sinde neyse 70 inde de o dur evleneceği ya da hayatında biri olduğu için hayatını düzenleyenin düzeni max 1 sene sürer sonra sıkıldım der eskiye döner karakter stabilite değişmezArkadaşlar merhaba. Mesela 25-30 yaşlarından sonra erkekler genelde evlenecekleri için düzenli bir işte çalışmaya başlıyorlar. Peki evlenmeyi düşünmeyen erkekler nasıl oluyor? Düzenli bir işte çalışmazlar mı ?Sorumluluk sahibi olmayı biraz daha mı ertelerler? (Abimin arkadaşlarında ıkı gruptan da vardı ndndnd)
Her erkek böyle midir, yoksa sadece bazıları mı böyledir? Bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. Mesela sık sık iş değiştirmesi, belli bir düzen kurmaması ya da hayatında kimse olmadığı için geleceğe yönelik planlar konusunda daha rahat davranması mümkün müdür? Yani duygusal olarak hayatında birinin olmaması, bazı sorumlulukların ertelenmesine sebep olabilir mi?
Hemen yazalım noooo düzelmez .Hayir bir erkegin dogru durust calismasi hayatina giren kisiyle alakali degil hic degil.
Issiz gucsuz birini gozune kestirdin kesin benle olursa ya da evlenirsek düzelir mi diye sacma sapan seyler dusunuyorsun degil mi?
bu fikre nereden kapıldın allah aşkına herkes evlenmek için mi çalışıyor hahahhs aksine rahatça kimseye hesap vermeden minnet etmeden gezip paralarını istedikleri gibi harcamak, hayatın tadını çıkarmak için çalışıyor benim denk geldiklerimgenelde evlenecekleri için düzenli bir işte çalışmaya başlıyorlar
Bunlar kişinin karakteri ile ilgilidir. Bazıları disiplinli olur hayatında ideali hedefi vardır o hedefe doğru ilerler. Bazıları bugün karnım tok yarına Allah Kerim der yarınını düşünmez. Bunun evlilikle ilgili olduğunu hiç düşünmüyorum tamamen bakış açısı ile ilgili bence.Arkadaşlar merhaba. Mesela 25-30 yaşlarından sonra erkekler genelde evlenecekleri için düzenli bir işte çalışmaya başlıyorlar. Peki evlenmeyi düşünmeyen erkekler nasıl oluyor? Düzenli bir işte çalışmazlar mı ?Sorumluluk sahibi olmayı biraz daha mı ertelerler? (Abimin arkadaşlarında ıkı gruptan da vardı ndndnd)
genelde evlenecekleri için düzenli bir işte çalışmaya başlıyorlar.
senin aklın hala küfürbaz haydoda. anlamıyoruz mu sanıyorsun?