• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aklıma takildi

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar eşimin kuzeni haftaya evleniyor düğünü var. Benim de kırmızı balık bi abiye elbisem var. Giysem ayıp olur mu. Başka elbisem yok yani var ama çok demode..
Görümcem kırmızı yi çok yakının olmadıkça giyme ayıplanma demişti güzel bi elbise baya ama ne diyorsunuz bu arada saçlarım sarı ve kırmızı ii gidiyo

Kendine yakistiriyorsan giy tabi. ustelik yakin esinin kuzeni. Eger yeni elbise alacak maddiyatinda yoksa giy bence. bisey olmz

bilemiyorum ki aslında akın kuzen bende bu durumlarda cok celilkide kalıyorum düğüne sadece yakınlar mı abiye giyer mesela ben esimin ortalama yakınlıkta bir arkadasının düğününe gitcem ama ne giycem bilmiyorum hiç abiye giymek lazım

neden abartili olsun ki kirmizi yakisiyorsa esinde izin veriyorsa giy gitsin

Söyle bi şey elbisem kizlar

Eklentiler

• borda_kirmizi_balik_model_gece_elbisesi_modeli_2014.webp
    borda_kirmizi_balik_model_gece_elbisesi_modeli_2014.webp
    8 KB · Görüntüleme: 229
Beyaz neyse de kırmızı ne alaka? Allah'ım bazen gerçekten çok çok saçma adetlerle karşılaşıyorum.

Giyin tabi ki, düşünmenize bile gerek yok.

Bence abiye olması biraz şeyy yanii. Nasıl desem abartı olur, sizin kardeşiniz y ada kuzeniniz değil, abiye yerine sanki daha klasik şeyler mantıklı olur gibi, e siz bide göze gelir bir renk diyince , bencede abartı olur, düz siyah abiye abiye gibi durmaz en azından yada şık bir diz kapağında elbise de olur ama abiye eş kuzeni için abartı. Bence

Kıyafetiniz çok iddialı .
Ama düğünün nerde yapılacağı ve gelenlerin ne giyeceğide önemli.
5 yıldızlı bir otelde genelde çok yakın olmayanlarda abiye giyinir ve göze batmaz kıyafetiniz.
Veya düğün salonunda bile tüm kuzenler abiye giyinecekse yine çok garip kaçmaz.

Back
X