Aklımda bir çok konuda var ama sırasıyla çözüm bulacağız inşallah beraber :-))

Sen varken derken ? Sizin işiniz mi o evi temizlemek?

Bence siz o evden tasinin bedava oturuyorsunuz zaten.
Kaynanan da 1000 liraya kiraya verse 1 ay evinin isini yapacak bir yardimci bulur.

Kusura bakma ama kocan da seni tatli tatli sindiriyor. Sen alttan aldikca seni ezerler. Tum suc kocanda. Kocan seni korusa boyle eziklenmezsin. Cek restini.
Bir hafta sürüyor bir hafta sonra yine aynı.
Çok söyleyip yüzgöz olmakta istemiyorum. Ben bir kez eşimi terk ettim bir ay sonra barıştık bir daha bu kapıdan ayrılırsam dönüşü olmaz dedim. Son noktaya gelene kadar uğraşıyorlar sonra gidecem ben deyince eşim başlıyor. Sen haklısın ama annem babam atamam satanam bilmem ne. Ben bunları istemiyorum beni tut haklı olduğumu bil beni koru diyorum. Ne yapıyorum annem babam cephemi alayım ne yaptırıyorlar sana aşağıda bir havlu bile değişmiyorsun. Değişmek zorunda değilim diyorum burası bizim evimiz sen kabul etse de Etmezende diyor ayırmıyor yemeğimi çok tartıştım ama yok istediğin zaman yukarıda yeriz ama evimi yemeğimi ayıramam diyor. Çocuk olsa diyorum değişir mi sonra çocuğun çözüm olmadığını düşünüyorum bilmiyorum bu kadın bütün rolleri oynuyor

Eşim bu durumlara çok karsıdır..

Asla annesinin bana iş buyurmasına izin vermez..

Bu bana duşkunluğunden veya annesini sevmediğinden değil..

Ona göre bu 'insan kullanmak' anlamını taşıyor..

Bence siz o evden tasinin bedava oturuyorsunuz zaten.
Kaynanan da 1000 liraya kiraya verse 1 ay evinin isini yapacak bir yardimci bulur.
Eşim çıksa ben razıyım hemde dünden. Eşim kiraya çıkarsak yetiştiremem. Evin ne zararı var biraz daha bekle ev apartmana gidecek felan diyor. Kendi davranışlarıda değişiyor sıkıntı çıkardıkça annesi patlıyorum söylememem gerekn şeyler söylüyorum bazen o zaman kafasını alıp da düşünüyor. En son annesinin söylediklerini söyledim. O öyle değil böyle dir dedi. Canlı şahidim var git kardeşine sor dedim. Artık annemin işini yap demiyor dese bile emri vaki değil de geniş zamana yayılmış yapta ister iyi ister kötü maksat yaptı denilsin. Bunun sebebi de annesinin büyük konuşması milletin evine gidip kızını gelinini başka yerlerde dedikodu yapması

Eşim bu durumlara çok karsıdır..

Asla annesinin bana iş buyurmasına izin vermez..

Bu bana duşkunluğunden veya annesini sevmediğinden değil..

Ona göre bu 'insan kullanmak' anlamını taşıyor..
Yok eşime göre bu karşıdakinin merhameti anne babasını çok iyi tanıyor aslında bana da yaptırmak istemiyor ama işte ailesi geri kafalı geride kalmış beyinleri

Kp gözümün içine baka baka dedi ya. Bizde gelin İki sene beraber oturur yer içer kv işini yapar dedi.

Söyleseydiniz başta böyle olduğunuzu almazdım. Kv herşeyi söyledi de bir bunu söylemedi dedim.
Kv döndüm ben ikiyi bitirdim. Üçün içindeyim haberin olsun. Ben iş yapmak zorunda değilim dedim. Döndü çok iş yaptın ya sanki diyor.

İlk ayımda sakat kaldım. Yapacak gücüm vardı da ben yapmadım haklısın dedim. Kadın hala kendileri haklı iş yapacak mısım gibi savunucu konuşuyor

Her konunu okuyan biri olarak yorumun kayinvalden helmis bilmemkac yasina onu degistiremezsin oda senin huzurunu kacirmaya devam edecektir bu sekilde e sen huzursuzken esinde surekli dert yandigin icin senden bikacak lanet edecek bi yerde...mutlu olman icin acik net tek bi cozum var uzaklara yasamak diplerinden ayrilmak kocana surekli dert yanmamak

İste esin buna izin veriyor. Evlendiginiz ilk gunden ayri olsaydiniz ne sen ne esin bu kadar yipranirdi.
Ama simdi eldeki malzeme bu sen dua et ins rabbim bir yol gosterir.
Esinlede bak cok badireler atlatmissiniz .sabir canim.
Anne ile kiz bile bazen catisiyor sabir canim.sen iyi niyetli birine benziyorsun.
Bak esin de para yetmez demis acaba senin calisma sansin olabilirmi?

Yahu hanımlar şu durumda kocam benim yanımda diyorsunuz ya anlamıyorum ben. Yanınızda değil kocanız. Bildiğin ailesinin yanında. Normalde ailesi olarak sizi görmesi lazım ama öyle değil işte. Zaten bir kere terk etmişsiniz ,sizi sarılıp sarmalaması lazım şimdi.
O sadece sizi oyalıyor. "Yanındayım, annem işte idare et. Atamam satamam. Beni birtek sen anlarsın " vs... Ama eşinizdeki tavır hem çorbam dursun hem karnım doysun. Eşinizi seviyorsanız sağlıklı bir evlilik için ya ordan ayrılın ya da herşeyi ayırın

1 kvnin isini yapma, yapmak zorunda degilsin
2 tatmin olmuyorlarsa kendi dertlerine yansinlar esin sirf gaza gelip de bunun icin uzerine geliyorsa resti cek
3 yeni gelin eltin icin birseyler yapabilirsin ama hizmetcilik anlaminda degil incelik yaparsin kibarlik yaparsin iki isin ucundan tutarak yeri gelince fikir vererek ama yerlerde de surunme,surunmemek senin elinde
4 ev mustakil sen ne yapsan olmuyor ne demek anlayamadim yorum yapamiyorum
5 esin ne guzel arkandaymis is bile yapma diyormus canin istemiyorsa daha ne istiyorsun?

İlk başlarda yanıyordum evet ama sonra baktım değişen bir şey yok sustum. Ben değil şimdi eşim açıyor konuyu. Çünkü anası evde ne varsa hemen herkesin kulağına yetiştiriyor.

Biri bana övgü de bulunsa dertli dertli hıı çekiyor. İçinden neler geçiriyor göz fal taşı gibi çatlayacak

Ben ayırdım da işte eşim ayırmıyor. Ben ailesini sevmiyorum hatta nefret ediyorum öyle ki iğreniyorum. Aile demeye dilim varmıyor. Herkes kendi kafasına göre yaşıyor bir sorumluluk yok bir muhabbet hiç.

Ama eşim ailesi öyle alışmış. Ben artık bıraktım yani bana dokunmasın ucu ne yaparsanız yapın delirttiler. Umrumda değil desem değil yani.

Ufacık bir şeye hemen yaygara koparıyorlar. Umrumda değil. Canımı sıkanda bu ben umursamak istemiyorum umursamıyorum zorla aklıma takıyorlar

Kusura bakma ama eşin çok uyanık.
Kira vermiyoruz minnet borcu diye seni vermiş ailesine temizlik yapman için.
Madem minnet borcu sadece senin mi bu borç beraber ödeyin o da bi işin ucundan tutsun ?
Eşin yanında değil bence, evet anne baba atsan atılmaz satsan satılmaz da haksızlık da yapılmasın bu kadar.
Ayrı eve çıkın ,o evi de eşinin ailesi kiraya versin de gündelikçi tutsun.

Yapmıyorum. Elti konusunu yanlış anlattım sanırım. Kv sana ne yaparsam ona da aynısını yapacam dedi. Geldi mobilya ma karıştı beyaz eşyama yaşamıma yatak örtüme kadar evlendim afedersiniz tuvalete gidip gelmeme bile.
Bizse geldiğinde Eltim bir konu oldu kaynana sana el vereyimde sen oku dedi eltime hemen ben inanmam öyle şeylere dedi. Hemen sus pus oldu oda biliyor benden başka onun kahrını çekecek kimse yok ama benim çekeceğim kahrıda benim sınırlarım kadar.

Olaylar yapmadığım için oluyor. Herşey sözde yani

Acından ölür. O kaç kilo metre yolu yayan gidiyor. Bide hastahane ye gündelikçiye mi para verecek.

Gelseniz de Görseniz

Hmm ben yanlis anlamisim elti konusunu pardon
Kimsenin kahrini cekme bosver ya keske eltini senden daha cok sevse hep onunla ilgilense de seni hic gormese kv ,inan bana zil takar oynarsin rahat edersin canim kendi kendine eziyet etme

Eşim ben senin rezil olmanı istemiyorum özel sektörde istersen kursa yazıl kpss çalış diyor ama işte atamam yok. Özel sektör oda bulunduğum şehirde zor.

İyi niywtliydim saf düşüncelerim vardı ama beni benden aldılar ailesi için akacak bir damla gözyaşı dahi yok bende

Katlanıyorsam sadece eşime olan sevgimden onun sevgisinden.

Eşim evin en büyük çocuğu annesi herşeyi onunla paylaşmış eşim o yüzden annesinden vazgeçmiyor çok küçük yaşta evlenmiş annesi eşim ile büyümüş aralarında 17 yaş var. Kız çocukları yok annesi hep iş yaparken söylenmiş. Eşim kendince küçükken anne yorulma evlenince sana yardımcı getirecem demiş 25 sene önce kadın kalkmış onu söylüyor.

Siz benim kimlerle uğraştığımı Görseniz olaya değil çözüme odaklanırdınız. Yinede yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ayyy güldüm kv alemmiş :).
Canım ya eşini ikna edemez misin ayrı eve çıkın , üzüldüm de şimdi böyle anlatınca.
İş bul başla özelde olduğu kadar senin maaşını ev kirasına sayarsınız?

Hmm ben yanlis anlamisim elti konusunu pardon
Kimsenin kahrini cekme bosver ya keske eltini senden daha cok sevse hep onunla ilgilense de seni hic gormese kv ,inan bana zil takar oynarsin rahat edersin canim kendi kendine eziyet etme
Onu daha çok seviyor uzakta hergün olmadı İki güne bir on dakika arıyor ya ondan. Bütün herşeyi bana uyguluyor, uyguladı adetini, töresi bilmemnesi nefret ediyorum hepsinden

Eşim bu kadının çocuğu olamaz diyorum bazen

Nesi alem. Yani nesine güldünüz
İkna olmuyor tek çare evin apartmana gitmesi yada eşimin başka bir şehirde iş bulması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…