aklımdaki şüphe:(:(

arkadaşım sen kendini adetler adı altında bu kadar küçültebiliyorsan, bu kadar rezilleştirebiliyorsan, onurun buna müsaitse o zmn ne diyelim sana, kanlı çarşafını ele güne güle güle göster, ama gelipde burda bu olayla en ufak ilgisi bulunmayan 15 yaşındaki kızların psikolojisi olsun, asla bi hastalık olmayan gaylık, lezbiyenlik olsun bunları yorumunun içine katıpta kendini rezil etme. sen en iyisi al kanına bulanmış beyaz çarşafını, ver çook namuslu! olan eşinin anasına, oda ele güne göstersin, yada kendi bakıp bakıp, ohh be gelinim namusluymuş! diye göbek atsın. biz de seni ve senin gibi zihniyetleri hakettiğiniz gibi yuhlamaya, size acımaya devam edelim oldumu? tamam mı?

Boyle syler hala varsa,bununda savunan kadinlarsa.cinsiyetimi degistirmek isterüm...hey hat.namusu iki bacak arasi penalti golündevarayan zihninsinir projelerini ihaleye sokma

Doktor doktor gezdirilen kızlar mı varmış, size de mi öyle yapılabilir diye korkuyorsunuz yani

Özel hayat diye birşey var ve herkes ilk gece yapamayabilir ya da kan miktarı her bünye de aynı değildir ki çok az birşeydir..

Kaldı ki kan bol miktarda gelse bile bunu bayrak gibi sallayıp herkese ıspat olarak mı kullanacaksınız Ben birşey anlamadım..

Ortada birşey yokken bunu neden dert ettiniz ki?
Şekline bakarak esnek olup olmadığını anlayamazsınız, bunu size ancak dr söyleyebilir...
Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz...

doktora gittim ve hiçbişey yokmuş cidden kuruntu yapmışım bu kolay olsaydı kimsede kızlık zarı olmazdı dedi teşekkür ederim

bi doktora gidip muayene ol yoksa öğrenemezsin zaten iki dakkada bakar birşey yok bunda utanma

kızlar konu sahibinin konusu mayısta açılmış ağustosta düğünüm var demiş. yani şuan evlenmiş olması lazım ve sonuç ne ise görmüştür. konu yeniden gündeme geldiğine göre evlenmemiş mi yoksa?

ewet arkadaşlar şuan 3.ayına girmiş evli bir bayan olarak yazıma başlıyorum..bazı arkadaşlar vardıı beni konum hakkında kötü değerlendiren ve bazı arkadaşlar vardı bana destek olan.. evet görüldüğü üzere aklımdai şüphenin yersiz olduğunu görmüş bulunuyorum şimdide bebeğimiz olsun diye çalışıyoruzz.inşallh bi bebeğimiz olurda bana destek beren arkadaşlarla paylaşırım güzel duygumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…