bence bu kadar takma eğer öle olursa eşinle doktora gidersiniz sonuçda senin yapabilceğin bişi yokki sen merak etme kan gelir bnce
hiç dert etme arkadaşım internette yazılanlara göre ben hareket etseydim şu an göğüs kanseriydim ya da cilt kanseri.
her insanın anatomisi farklı. benimki de oradaki şekillere benzemiyor. ayrıca için rahat etsin istiyorsan git doktora.
doktorların işi o 6 yıl boyunca o işi yapmak için okuyorlar. utanmanı gerektirecek hiç bir durum yok.
doğru söylysn işi onların..daha nice insanlarla karşılaşmşlrdırr dmiii
hiç dert etme arkadaşım internette yazılanlara göre ben hareket etseydim şu an göğüs kanseriydim ya da cilt kanseri.
her insanın anatomisi farklı. benimki de oradaki şekillere benzemiyor. ayrıca için rahat etsin istiyorsan git doktora.
doktorların işi o 6 yıl boyunca o işi yapmak için okuyorlar. utanmanı gerektirecek hiç bir durum yok.
doğru söylysn işi onların..daha nice insanlarla karşılaşmşlrdırr dmiii
tabi ki öyle. ayrıca benim bildiğim muayene 2 dakikalık bir şey. farkına bile varmadan olur biter. için de rahat eder.
evt sonuçda hekim değiliz internetden arastırarak bi sonuca varmak yanlış oluo çoğu zaman ama işte insann aklına kuşku düşüo vajina şekilleri farklıdır zaten birbirinden ama ben kızlık zarının dışardan esnek mi değilmi anlaşabildiğini ilk kez duydummm ben takmamışdım hiç evlenmeden önce kendini biliosun sonuçda doktora gidersiniz en olmasa anlaşılır
slm kızlar merhaba sizlerden yardım istiyorum..aslında bu işin içinden çıkamıyorum birazda utanıyorum doktora gitmeye sizlere sormak istedim....ağustosta evlenicem ve malum ilk gece fobisi ve hymenin kanaması söz konusu..bazı hymenlerin esenek yapıda olduğunu internetden öğrendim ve şekil olarakta baktım.daha sonra kendi vajınamla karşılaştırdım yalnızz hiç ordaki şekillere benzemiyor gbi geldi..ya aslında bunları buraya yazarkende utanıyorum kızlar.sanki esnek bir hymene sahibim gbi geldi tabi karşılaştırmlardan öle anladım.doktora gidip yapısını ve ilk gecede kanaması söz konusu ile ilgili bilgi almak istiyorum.malesefki ilk gece her iki taraf içnde önemli özelliklede erkekler için...ve o gecenin sabahı babasının evine bile gönderilen ve doktor doktor gezdirilen kızlar varmış.bende bu durumla karşılaşmak istemiyorum.açıkcası aklımada acabalar kaldı..bende o esnek hymenli yapıya sahipmymdr diye?doktora gitmeyede utanıyorum.jinekolog arkadaşlar varsa özelden daha detaylı konuşmak isterim şimdiden teşekkürler kızlar
gereksiz bir şüphedir umarım....ama bazı şeyleri etraftan duyunca ve internetden de okuyunca ister istemez kuşku oluyor inşlhh senn dediğin gbidir ve kanar
esnek olsa ne olur olmasa ne olur allah aşkına neden kafanı takıyosun ki nişanlın böyle şeylere önem veren biriyse düğün öncesi bilgilendirirsin ki doğum da bile yırtılan oluyor ona göre cokta canını acıtmaasın
şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte
şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte
sen kızlık zarını nasıl görebildinde esnek olduğuna karar verdin anlamadım pek :) sen kendini biliyorsan korkmana hiç gerek yok ..ilk gecem benim kanamam olmadı tamam kabul kendimi kötü hissetim ama eşime dedim hemen doktora gidebiliriz benim korkum yok dedim,eşim sağolsun anlayışlıdır ve bilgilidir ,böyle şeylerin olabileceğini ve bana güvendiğini söyledi..bir dahada konusu olmadı..[/Q
aslında bende nişalıma dedmki hani kanamazsa doktora gideriz bazı insanlarda durum böyle böyle diye anlatdımm..yaa senn takma böle şeyleri .bidahada kmseyi dinleme dedi ve azarladı benii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?