aklımdaki şüphe:(:(

hayt

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
212
1
296
İstanbul
slm kızlar merhaba sizlerden yardım istiyorum..aslında bu işin içinden çıkamıyorum birazda utanıyorum doktora gitmeye sizlere sormak istedim....ağustosta evlenicem ve malum ilk gece fobisi ve hymenin kanaması söz konusu..bazı hymenlerin esenek yapıda olduğunu internetden öğrendim ve şekil olarakta baktım.daha sonra kendi vajınamla karşılaştırdım yalnızz hiç ordaki şekillere benzemiyor gbi geldi..ya aslında bunları buraya yazarkende utanıyorum kızlar.sanki esnek bir hymene sahibim gbi geldi tabi karşılaştırmlardan öle anladım.doktora gidip yapısını ve ilk gecede kanaması söz konusu ile ilgili bilgi almak istiyorum.malesefki ilk gece her iki taraf içnde önemli özelliklede erkekler için...ve o gecenin sabahı babasının evine bile gönderilen ve doktor doktor gezdirilen kızlar varmış.bende bu durumla karşılaşmak istemiyorum.açıkcası aklımada acabalar kaldı..bende o esnek hymenli yapıya sahipmymdr diye?doktora gitmeyede utanıyorum.jinekolog arkadaşlar varsa özelden daha detaylı konuşmak isterim şimdiden teşekkürler kızlar

bence bu kadar takma eğer öle olursa eşinle doktora gidersiniz sonuçda senin yapabilceğin bişi yokki sen merak etme kan gelir bnce

bence bu kadar takma eğer öle olursa eşinle doktora gidersiniz sonuçda senin yapabilceğin bişi yokki sen merak etme kan gelir bnce

gereksiz bir şüphedir umarım....ama bazı şeyleri etraftan duyunca ve internetden de okuyunca ister istemez kuşku oluyor inşlhh senn dediğin gbidir ve kanar

hiç dert etme arkadaşım internette yazılanlara göre ben hareket etseydim şu an göğüs kanseriydim ya da cilt kanseri.
her insanın anatomisi farklı. benimki de oradaki şekillere benzemiyor. ayrıca için rahat etsin istiyorsan git doktora.
doktorların işi o 6 yıl boyunca o işi yapmak için okuyorlar. utanmanı gerektirecek hiç bir durum yok.

evt sonuçda hekim değiliz internetden arastırarak bi sonuca varmak yanlış oluo çoğu zaman ama işte insann aklına kuşku düşüo vajina şekilleri farklıdır zaten birbirinden ama ben kızlık zarının dışardan esnek mi değilmi anlaşabildiğini ilk kez duydummm ben takmamışdım hiç evlenmeden önce kendini biliosun sonuçda doktora gidersiniz en olmasa anlaşılır

Bunu burda bizlere sorarak değil ancak doktora giderek çözebilirsiniz...

sonuçta doktorlarda dışardan bakıyorlar ama onlar anlıyorlarr...benim takmamın nedeni şu internetden okuduk tammda çevredende bi arkadaşımdanda duymuştum böyle bişeyi..ilk zamnlar bende takmıyordum ama zamn yaklaştıkça acba demeye başladımm

esnek olsa ne olur olmasa ne olur allah aşkına neden kafanı takıyosun ki nişanlın böyle şeylere önem veren biriyse düğün öncesi bilgilendirirsin ki doğum da bile yırtılan oluyor ona göre cokta canını acıtmaasın

merak etme canım her evlenme arefesinde olan insanın aklına geliyor böyle şeyler sen çok takmışsın kendinden eminsen esneklik olayını takma eğer eşin şüphelenirse gidersin dr.a o utansın yaptığından senin utanacak çekinecek bişi olmadığına göre bunlarla zehir etme en güzel günlerini mutlu olman dileğiyle...

sen kızlık zarını nasıl görebildinde esnek olduğuna karar verdin anlamadım pek :) sen kendini biliyorsan korkmana hiç gerek yok ..ilk gecem benim kanamam olmadı tamam kabul kendimi kötü hissetim ama eşime dedim hemen doktora gidebiliriz benim korkum yok dedim,eşim sağolsun anlayışlıdır ve bilgilidir ,böyle şeylerin olabileceğini ve bana güvendiğini söyledi..bir dahada konusu olmadı..

gereksiz bir şüphedir umarım....ama bazı şeyleri etraftan duyunca ve internetden de okuyunca ister istemez kuşku oluyor inşlhh senn dediğin gbidir ve kanar

ordan burdan duydugunuz şeylerede itibar etmeyin... abuk sabuk şeyler söyleniyo ister isteemz kafan takılıyo korkuluyo ılk geceden sonra uzun bir müddet birlikte olamıyor çiftler her insan farklı yaşar kimi cok kanar kimi az kanar en önemlisi rahat olmak

eğer esnekse eşinin de şüphesi varsa beraber doktora gidersiniz. kendini kasıpta o geceni mahvetme bence.

şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte

şöle söylemek istiyorum.nişanlım egeli ve onlarda çarşaf gösterme gbi bir durum varmış galiba bunu nişanlım söylemişti bana...herkesin yada her yörenin bi anlayışı var işte

ne kadar rencide edici bir durum ya ...hayatta böyle bir rezilliğe alet olmam kusura bakma eşim bilsin yeter gerisi kapı ardı kalır tövbe yarabbim yaa hangi devirde yaşıyoruz...

yapmayın Allah aşkınıza ya konu sahibi bir panikle yazmış cevap verenler de rahatlatmak yerine "sorunun çözümü için" diey yaklaşmış
böyle bir yaklaşım olamaz yaa ortada sorun mu var ki konu sahibinin gereksiz yersiz olan ama bu gereksizliği ancak evlendikten sonra anlayabileceği bir korkusu var.
konu sahibi rahat olsun korkulacak merak edecek hatta nacizane fikrim doktora gidecek bir durum yok
yaşayın ve görün, rahat olun , bu durumu merak etmeyin bence ve en önemlisi kendinizi asla başkalarıyla kıyaslamayın , internet yazılarıyla kendinizde takıntı oluşturmayın, asla başkalarının yaşadığı şeylerin sizin de başınıza geleceğine kendinizi inandırmayın
siz de ilişkiniz de kendinize özel

Bence rahat ol ılk gece o kadar kasılacak bır sey degıl o kadar bunaltmaya gerek yok dugun arifesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…