aklımdaki şüphe:(:(

düşüncelere hakim olamıyoruz..vallaa bazen düşünyrmda yapamycam nasıl yencem bilemiyorum.. o kadar çokk korkuyrmkii..

o kadar çok kafana takıyosan şimdiden bir pskologa gitmenı öneririm.senı rahatlatır en azından korkularını yenersin..

canım sen matruşkayı dinle,çok sıkıntılar çekti

mrblar. ben bişey sormak istiyorum parmağın 1-1.5 cm lik içeri girmesiyle kızlık zarı bozulurmu. adetimn 5. günydü normalde 5.günü biterdi fakat olaydan 5 dk sonra kan geldi acı veya yanma hiçbşy hissetmedim. aynayla baktım heryeri eşit norml yuvarlak görünüyo sadece üst kısımda biyer kesilmiş gibi birleşme yerinin hemen yanı. cevap verirseniz çok sevinirim..

Ortada birşey yokken bunu neden dert ettiniz ki?
Şekline bakarak esnek olup olmadığını anlayamazsınız, bunu size ancak dr söyleyebilir...
Bence boşuna kuruntu yapıyorsunuz...

Benim de var çarşaf sıkıntım.. Böyle adetler kalktı bilirdim,meğer hala uygulayan varmış.. Ben o psikolojiyi yaşamak istemiyorum, ama evleneceğim kişi ne var bunda sonuçta onu görecek olan da bayan diyor!!

dur bakalım bi geçsin ilk gece kanamazsa eşinle doktora gidersin...
şimdiden bunun stresine girmene gerek yok..

düşüncelere hakim olamıyoruz..vallaa bazen düşünyrmda yapamycam nasıl yencem bilemiyorum.. o kadar çokk korkuyrmkii..

Ne var kız korkacak.

Valla bişey yok.

Ben de senin gibiydim bekarken.Ödüm kopuyordu düşündükçe.

Ama evlenince öle can acıtan bişey olmadığını gördüm.

İnanır mısın gözümde o kadar büyütmüşüm ki o olayı 2-3 ayda bir olsa yeter demiştim arkadaşlarımın yanında.

Tabi herkes kopmuştu o cümleye....

Son düzenleme:
ben kimseyle ilişkiye girmedim bi şey yapmadım ama bi gün birazcık kan geldi ve sadece o an oldu.zaten korkuyorum böyle bi şey mi oldu acaba diye insan ister istemez korkuyo şüphe duyuyo.bi de sırf bunun doktora nasıl gitcem ki bilmiyorum giden var mı?ne diycem doktora bak bakalım orda mı diycem :18:

Bu anlattiklariniz bana saka gibi geliyor. yani esinizle aranizdaki sey bu. kanar veya kanamaz yani esiniz sizi herkese reklam mi yapacak sanki? Birde neden illa ilk gece deniyor bunada ayri sinir oluyorum. Kisiler yorgun olabilir canlari istemeyebilir, zorunluluk gibi gorebilir bu yuzden illa ilk gece yapacaksin diye birsey yok. Allah herkese anlayisli esler nasib eylesin. Bu tarz erkekler var olduklari icin sanirim kadinlar bu sekilde kendilerinden bile suphe ediyorlar. biraz okuyup arastirin es adaylari.

yuh diyorum başkada bişey demiyorum..

hangi devirde yaşıyoruz diye diye devri bu hale getirdiniz sonrada bu forumda birileri ben 15 yaşındayım ilişkide soğuyorum diye konu açınca hepiniz namus abidesi kesiliyorsunuz evet... anadoluda böyle bir adet var gerdek geçesi beyaz çarşaf serilir kan akınca çarşafa silinir erkeğin anneside o çarşafı alır. yuhlamanıza kabulsüzlüğünüze gerek yok adet böyle... buda olurmuymuş şuda olurmuymuş diye diye 2012 türkiyeside böyle yarın oğlunuz gay kızınız lezbiyen olduğunda yuh demeyin devir bu devir deyin...

ne kadar rencide edici bir durum ya ...hayatta böyle bir rezilliğe alet olmam kusura bakma eşim bilsin yeter gerisi kapı ardı kalır tövbe yarabbim yaa hangi devirde yaşıyoruz...

hangi devirde yaşıyoruz diye diye devri bu hale getirdiniz sonrada bu forumda birileri ben 15 yaşındayım ilişkide soğuyorum diye konu açınca hepiniz namus abidesi kesiliyorsunuz evet... anadoluda böyle bir adet var gerdek geçesi beyaz çarşaf serilir kan akınca çarşafa silinir erkeğin anneside o çarşafı alır. yuhlamanıza kabulsüzlüğünüze gerek yok adet böyle... buda olurmuymuş şuda olurmuymuş diye diye 2012 türkiyeside böyle yarın oğlunuz gay kızınız lezbiyen olduğunda yuh demeyin devir bu devir deyin...

canım öncelikle kurma kafanda kurdukca bişiler çıkaar
öncelikle sevdiğin adam sana güvenmeli diyelim ki hiç kan gelmedi böyle olanlarda var yani ama güven varsa hallolur
tabi ki herkes kan görmek ister belki ve evlenmedden şüpheleri olabilir ama sen bakarak vajinana bunu anlayamazsın ki ona bakarsak bende bakınca hiç bişi göremiyorum orda ama doktorlar görüyorlar işte onların uzmanlık alanı o bakarak hymen kontrolü yapamazsın

ha birde aklıma geldi şimdi
bence erkekler artık kan gelmesine de güvenmesinler çünkü diyelim ki evlendi kan geldi ee bakireydi eşim mi oluyor mu herkeste
hayır !
neler duyuyoruz yani diktirme olayı var bi defa

Son düzenleme:
ya dert edilecek şey mi bu ya.siz bekaretinizden eminseniz nişanlınız da size güveniyorsa düşünecek bir şey yok bence.hatta kan gelmemesi daha iyi bu sizin yeterince gevşediğiniz ve buna hazır olduğunuz anlamına gelir.çarşaf göstermek de ne saçma bişeydir ayrıca ya bide oldu olacak "duyduk duymadık demeyin biz o malum işi yaptık" diye gazeteye ilan versinler bari.ben şahsen böyle birşeyi asla kabul etmezdim.sizin bekaretiniz sadece sizi ilgilendirir.

aradaki bağlantıyı çözemedim??15 yaşında bir kızın ruhsal ve fiziksel gelişimi tamamlanmadığı için cinsel ilişkiye girmesi kendisi açısından iyi bir durum değildir ve tepki görmesi özellikle içinde bulunduğumuz kültürel ortamda normaldir de bekaret kanının çarşafa sürülüp başkalarına gösterilmesini nasıl savunabiliyorsunuz?sırf adet diye saçma ve kişiyi utandırıcı şeyleri yapmak kabul edilebilir mi?yazınızı gayliğe lezibiyenliğe getirerek iyice uçmuşsunuz ama şunu da söylemeden edemeyeceğim;eşcinsellik toplumların modernleşmesiyle ortaya çıkmış birşey değil hatta insanlık tarihi kadar eski birşey sadece şu an insanlar daha az saklanıyor.ha yarın öbür gün çocuğumun eşcinsel olduğunu öğrensem yuh demem üzülürüm ama insanları böyle tercihleriyle yargılayan aşağılayan bir toplumda bu tercihini yaşamak zorunda kaldığı için üzülürüm.

Kafana çok takıosan mantar falan deyip doktora bi görün öle bişi varsa doktor söler zaten

ya iyi de eşinize, nişanlınıza bakireyim dediğinizden sonra o, kanı görmek istiyorsa sorun vardır.
ilk seferde kan gelmeyebilir, birkaç arkadaşımda da böyle oldu bu. ilk sefer gelmedi.
ama adama dediğinize inanmak zorunda.
inanmıyorsa ayrılırsınız.
illa emin olacağım diyorsanız gidin baktırın ama bence bu küçük düşürücü.
ben evlenmeden birkaç ay önce gidip kontrol ettirmek istemezdim, acaba esnek miyim diye.
esneksem de o adam benimle evlenmeli. ve bir şüphe geçmemeli aklından.
ben kimseyle yatmadım diyorsam yatmamışımdır.
yattım diyorsam da yine de evlenmeli. (uzaklaşırsa zaten kaçarım, değmez)
namus bir tek kadında olmaz. adam rahat yaşıyorsa kadın da yaşamış olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…