aklimdan cikaramiyorum.

gulden58

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
156
79
18
Merhaba...Kızlar benim bir sorunum var o da şu ben birinden etkileniyorum sosyal hesaplarimda da ekli bu cocuk yakindan biri hatta bu kisi ama hoslandigimi da etkilendigimi de bilmiyor. Bazen gurur yapiyorum kendimce bazende diyorum bir durum olsada konusabilsem hani laf lafi acar diye bazende geride durmak istiyorum o erkek o acilsin bana diye acabalar ile doluyor kafam sosyal hesaplarda da paylasimlar yapiyor goruyorum hep berbat birsey bu ya ilgi duyupta soyleyememek sizce ne yapmaliyim bu konuda bir yardimci olsaniz cesaret de edemiyorum yorumlarinizi bekliyorum tesekkurler simdiden.

Sosyal medyadan önce o mu ekledi sen mi ? Ortak konusabilecegin bi konu da soru sorabilirsin. Ben dershaneden bi çocuğu eklemiştim sonra ekledigimi sınıfta bağırarak söylemişti tabi direk su beni ekledi demedi kimsede anlamadı ama yine de çok zoruma gitmişti. Sonra araya mesafe koydum anladı hatasını yaklaşmaya çalıştı ama iş işten geçti oturdu bi tarafının üstüne. Yani canım erkekleri böyle simartmaya gerek yok bence paylaştıklarını beğen gerisi ona kalmış.

Bende universite 1 sınıfta birini begeniyodun. Açılmak değil de muhabbet etmeye çalışmıştım pat diye gidip kantinde masasina oturmustum konuştuk felan1 2 ay sonra olmayacagimizi anladim. Çünkü dışardan goruldugu gibi degildi. İçi çok boştu umdugum gibi olmadi.
Burda sen kadınsın birak o açılsın diyenler olacaktir kesinlikle ama sen duygularindan eminsen acıl. En fazla ne olabilir ?

Valla önce ilgisini cekmen lazim. Yukarda arkadasin dedigi gibi. Ortak bi konu da bi soru olabilir. Paylasimlarini aksatmadan begenirsin fln. Ama oyle birden gidip hislerinizi soylemek pek mantikli degil. Size birisi aklinizda olmayan birisi yapsa ne dusunurdunuz empati kurarak ilerlemek lazim bu sureclerde.

Ben sevdiğimi hemen belli edenlerdenim gideryyüzüne söylerim seviyorum diye hiçte uzaktan cilvelesemem

sosyal medyada onunda seni takip ettigini hissettinmi? yani paylasimlarina bakiyomu begeniyomu .yada fotograflarini ?
bence bir isik gormeden acilma uzulebilirsin...

cok guldum hizli cikmisiniz bayaga masallah iyi cesaret etmissiniz valla

Birkaç kez açılmış ve reddedilmiş biri olarak diyorum.Önce tanımaya çalışın,genel konular hakkında konuşun.Eğer düşünce yapısı da sizinkiyle uyuyorsa o zaman ilginizi belli etmeye başlarsınız.Eğer onda da varsa bir şeyler adımı o atar zaten.

sosyal medyada onunda seni takip ettigini hissettinmi? yani paylasimlarina bakiyomu begeniyomu .yada fotograflarini ?
bence bir isik gormeden acilma uzulebilirsin...[/QUOTE

evet bunlarin hepside olumlu tmm da bu herkese karsi boyle

ya utangac biri de ayrica bigun biz genclik olarak bir araya gelmistik bayaga toplu olarak birsey sordunmu cvp veriyor oda az yani ice donuk biri tanimladigim kadari ile disardan baktigim da

herkese karsi boyle mi. o zaman mesaj atip arkadaslik kurmayi onerebilirim.belki ilerledikce bulusma filan ayarlanir

muhabbet acmaya bak cnm gıdısata gore de acılırsın yada yoluna bakarsn

aklima birsey geldi muhabbet acmaya bak demissiniz ya acaba messengerdan bir mesaj yollasam sonra da yalnis oldu kusura bakma mi desem belki sonrasinda da nasilsin napiyorsun diye diyolog olur sizce uygun olur mu bu

bu kişi okuldan mı iş ortamından mı ?? ortak birşeyiniz varsa onunla ilgili soru sorup muhabbete girebilirsin bence.

Ben hayatta cesaret edemezdim imkansız gibi bir şey ama yapabilenin cesaretine şapka çıkarırım

Bence ne kadar ice donuk de olsa (rahatsizlik boyutunda olmadigi surece) bir seyler hissetse ilgisini belli eder bir sekilde. Soru sordugunda sadece cevap veriyor hic sinyal vermiyorsa bir sey hissetmiyordur diye dusunuyorum.
ya utangac biri de ayrica bigun biz genclik olarak bir araya gelmistik bayaga toplu olarak birsey sordunmu cvp veriyor oda az yani ice donuk biri tanimladigim kadari ile disardan baktigim da

Bence ne kadar ice donuk de olsa (rahatsizlik boyutunda olmadigi surece) bir seyler hissetse ilgisini belli eder bir sekilde. Soru sordugunda sadece cevap veriyor hic sinyal vermiyorsa bir sey hissetmiyordur diye dusunuyorum.

sansi zorlamamak gerek yani oyle degil mi cunku şu da var bir atak yapilsa ona red cevabi verecek o zaman da pismanlik ve hayal kirikligi ile basbasa kalicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…