Bende universite 1 sınıfta birini begeniyodun. Açılmak değil de muhabbet etmeye çalışmıştım pat diye gidip kantinde masasina oturmustumkonuştuk felan1 2 ay sonra olmayacagimizi anladim. Çünkü dışardan goruldugu gibi degildi. İçi çok boştu umdugum gibi olmadi.
Burda sen kadınsın birak o açılsın diyenler olacaktir kesinlikle ama sen duygularindan eminsen acıl. En fazla ne olabilir ?
Ortak dersler sagolsun ordan hemen muhabbeti kurmustumcok guldum hizli cikmisiniz bayaga masallah iyi cesaret etmissiniz valla
sosyal medyada onunda seni takip ettigini hissettinmi? yani paylasimlarina bakiyomu begeniyomu .yada fotograflarini ?
bence bir isik gormeden acilma uzulebilirsin...[/QUOTE
evet bunlarin hepside olumlu tmm da bu herkese karsi boyle
Birkaç kez açılmış ve reddedilmiş biri olarak diyorum.Önce tanımaya çalışın,genel konular hakkında konuşun.Eğer düşünce yapısı da sizinkiyle uyuyorsa o zaman ilginizi belli etmeye başlarsınız.Eğer onda da varsa bir şeyler adımı o atar zaten.
herkese karsi boyle mi. o zaman mesaj atip arkadaslik kurmayi onerebilirim.belki ilerledikce bulusma filan ayarlanir
muhabbet acmaya bak cnm gıdısata gore de acılırsın yada yoluna bakarsn
bu kişi okuldan mı iş ortamından mı ?? ortak birşeyiniz varsa onunla ilgili soru sorup muhabbete girebilirsin bence.
ya utangac biri de ayrica bigun biz genclik olarak bir araya gelmistik bayaga toplu olarak birsey sordunmu cvp veriyor oda az yani ice donuk biri tanimladigim kadari ile disardan baktigim da
Bence ne kadar ice donuk de olsa (rahatsizlik boyutunda olmadigi surece) bir seyler hissetse ilgisini belli eder bir sekilde. Soru sordugunda sadece cevap veriyor hic sinyal vermiyorsa bir sey hissetmiyordur diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?