Aklimdan cikmayan soru

Bu konuyla ilgili nisanda profilinize yazmissiniz. Bu zamana kadar hala ayni cocugu dusunup ne yapsam diye sordugunuza inanamiyorum. Bu kadar mi takintilisiniz?
Profilinde lise öğrencisi görünüyor. Eğer doğruysa bilgileri maksimum 18 yaşında çocuk henüz

Profilinde lise öğrencisi görünüyor. Eğer doğruysa bilgileri maksimum 18 yaşında çocuk henüz

Arkadaslar instagramda bir oglana takip istegi göndermistim sonra cevap vermeyince kaldirdim ve babasi babama size bir kahve icmeye gelelim demis. Bu neydi simdi :)

Ne yapsam arkadaslar bu hizli oglanla sizce? Bu bir dezavantaj midir

Bunları da profiline yazmış. Ciddi ciddi kurmuş kafasında

Hata ustune hata yapmişsiniz ya/

Hahahaa çok guldum.kusura bakmayın. Babası beģendi diye neden oğlan sizinle evlensin. Hayir bi bekleseydiniz. Zaten oyle birşey olsa oğlan yazardı. Resmen korkup kaçmiş. Zaten istese bile vazgeçmiştir siz yazınca

e zaten çocuk kabul etmemiş, geri almış ekleme talebini. ama babasının kahve talebini istek olarak algılamış.
çocuk istekli olsa zaten eklemeyi kabul ederdi.

Çocuk takip isteğini görür görmez babasına koşup "bana bu kızı isteyin" dedi diye düşündü galiba. Sonra da gidip mesaj atmış işte.
Kendi kendine kurmuş kafasında.
Birisi "belki de yeğenine isteyecekti" demiş. Şu durumda bu bile daha mantıklı.

bi de nisan ayından beri var olan bir konu.
çocuk engellemiş, fake hesap açmış gene engellemiş.
o zamandan bu zamana hala bunu düşünmek çok fazla.
belki çocuğa aşıktı diyeceğim ama aralarında muhabbet bile olmamış.
ya yeğen yada bilinmeyen bir erkek kardeşe istenme olabilir cidden. bu en mantıklısı.

Konu acip yazmamak olmaz tabi öyle bir dusuncem yoktu. Ona ne yazdigimi merak edenler olmus, ben ailelerden önce bizim tanismamizi isterdim dedim haha ne komik degil mi malesef. Benim babasinin oglundan habersiz böyle bir adim atacagini nereden bilebilirdim ki. Ekleme istegimi kabul etmedi ama silmedi de, babasi da bu surecte geldigi icin ben de konustuklarini sandim o an öyle bir ihtimal veremedim. Sosyal medya araclarinda nisanlisi olduguna dair bir yazi veya resim yoktu.

Sevgilisi ile kendi arasinda yuzuk takmistir. Veya evlenmek istemiyordur. Babasi nisanli ogluna es arayacak degilya.

Çocugun sevdıgı var demekkı .Aılesıde kendı basına iş yapmış ne kadar ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…