Babasının lafı ile adım atmanız hata. Herşeyi oluruna bıraksaydınız. Adamın engellemesine rağmen 2 kere daha irtibat kurmaya çalışmışsınız. Çok yanlış davranmışsınız.Avrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum
Henüz tanımadığınız biri için fazlaca ısrarcı davranmışsınız. Eklemişsiniz kabul etmemiş, mesaj atmışsınız engellemiş bunun üstüne bir de fake hesap açıp mesaj atıp bir daha engel yemişsiniz. Bu kadar meraklısı mısınız görmediğiniz bir adamın yoksa yoklukta mı?Avrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum
Bu çok klasik bir olay. Yurtdışında yaşayan erkek aileleri oğulları yabancı kızlara gider korkusuyla hele de oğlanın sevgilisini falan duydularsa onu hemen kendilerine uygun(!) bir kızla evlendirmek isterler. Oğlan dirayetli çıkarsa ne ala. Çıkmazsa genç bir kızın başı yanıyor her seferinde. Çünkü adam sırf ailesi sussun diye evleniyor bir de çocuk yapıyor. Ama işin devamı kesinlikle aldatma ve şiddet..
Çevremde yurtdışında yaşayan çok ben bu olaylara birebir şahit oldum maalesef. Hiç şaştığını görmedim henüz.
Hatta bunun tersini bile gördüm ailesi sussun diye evlenen kadın kocasını aldattı eski sevgilisiyle.
Siz siz olun size sevgisinden emin olmadığınız ailesi istedi diye size gelen birinden uzak durun.
Ama bana var dediggggleerrrrrrrsıkıntı şu anladığım kadarıyla, arkadaş ailesi bu taleple geldiği için çocuk da istiyor havasına girmiş.
aileden aldığı gazla nasılsa bu iş olacak diye düşünüp senaryo yazmış.
o yüzden çok net gitmiş, ummadığı cevabı alınca da "e ama istiyorlardı beni şimdi de reddediyorlar" kafasına girmiş.
Canım ne bu istek ya?
Niye ekliyorsun çocupu ortada birşey yok
Adam kararlı davranmış engellemiş
Farklı şekilde de davranabilirdi valla
Yani özgüvenli olun da bu özgüven değil
Biraz erkekten beklemeyi de öğrenin ya
Nedir bu kızlarda böyle sürekli adım atma çabası anlamıyorum.
Evlenmeye çok istekli dünden razı oldugunuzu çok belli etmişsiniz ve bu gerçekten rahatsız edebilecek bir durum bende olsam nişanlıyım vs diyip yolları kapatırdım niye ilk adımı atmakta bu kadar aceleci ve istekli oldunuzAvrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum
Cocuğun muhtemelen kendi arasında söz taktıgı bir nişanlisi vardir.Ailesinin haberi yoktur henuz. Söylemek icin doğru zamani kolluyordur.Avrupa olunca bir de ayni memleketten olunca haliyle buyuklerimiz birbirlerini taniyabiliyor. Yillardir uzaktan izledigim sosyal medyadan takip ettigim bir oglan var, annesiyle tesadufen babamla havaalanindayken karsilastik. Cok begenmis beni kocasi gelip babama anlatmis bunu, ben artik bi adim atmam gerektigimi dusundum aklimda oldugu icin her ne kadar zorlansamda takip istegi gönderdim instagramdan. Kabul etmedi istegimi ama babasi da bu zaman suresinde, babamla karsilastiginda size bir kahve icmeye gelelim demis. Babamda su an icin okuyor ama 6 ay sonra bitiyor dedi. Ben de sevindim onun da istedigini dusunerek ihtimal veremedim bunlari duyunca ve oglana yazmak istedim bu sefer duyduklarimdan yola cikarak.. bana geri dönus sagladi fakat okuyamadan ne yazdigini engelledi beni. Sasirdim kaldim gunlerdir.. sonra baska bir hesaptan duyduklarimdan yola cikarak hareket ettigimi ve kirildigimi ifade ettim cevabini okuyamadim dedim. O da nisanli oldugunu söyledi ve ben bu duruma kalakaldim sanki basimdan kaynar sular dökulmus gibi. Ve beni tekrar engelledi... Yok yere onurum kirildi. Babasi oglunun nisanli oldugu halde neden öyle bir istekte bulundu hala anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?