Bende oyle dusunmustum buralar karicakmis gibi geldi yerimi alayimDayak yemeye mi geldin? Canlı canlı yerler seni burada.
Konu neydi ya?Rica etsem ozetler misiniz.Arkadas icerigi silince merak ettim.Dayak yemeye mi geldin? Canlı canlı yerler seni burada.
Lafla olsa... Onun hakkı kötek! Bak kaçtıNiye etiketledin konuyu okuduk zaten biraz laf carpalim da aklı başına gelsin
15 senelik evli. Kocasını severek evlenmiş. Hala da seviyormuş..! Ama kocası öyle romantik değilmiş..el ele tutuşmaz, sevdiğini söylemezmis. Hatun da face ten eski erkek arkadaşını bulup mesajlaşmaya başlamış. Onunla ayrılmasak nasıl olurdu merak ediyorum. Buluşmak istese giderim diyor.Konu neydi ya?Rica etsem ozetler misiniz.Arkadas icerigi silince merak ettim.
Şuan atış serbest :)Konu kapanacak zaten konu sahibide ceza alacak
Okurdu yazılanları kendine gelir belki
Allah islah etsin yazik15 senelik evli. Kocasını severek evlenmiş. Hala da seviyormuş..! Ama kocası öyle romantik değilmiş..el ele tutuşmaz, sevdiğini söylemezmis. Hatun da face ten eski erkek arkadaşını bulup mesajlaşmaya başlamış. Onunla ayrılmasak nasıl olurdu merak ediyorum. Buluşmak istese giderim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?