Aklımı alamıyorum eski erkek arkadaşımdan

Ben bukysmak istese giderim diye bisey girmedim gozumden kacmis herhalde

O zaman kwsin taslarlar

Ay inanamiyorum adam da evliymis
Sizin gibiler............
Diyecek bir sey yok tek kelime ile İgrenc

Ben bukysmak istese giderim diye bisey girmedim gozumden kacmis herhalde

O zaman kwsin taslarlar
Keşke alintilasaydik. Bilmiyorum içerik geri getirilebiliyor mu, ama oyle yazmıştı. Ondan mesaj bekliyorum , istese bulusurum diye yazmıştı. Trol dememin sebebi, bu.

Buluşmak için KKdan izin mi istiyormuş :)
İçinde varsa zaten şeylik, şey işte buluşmak. Buluşur zaten.

Valla acikcasi ben bkyle konulari okurken uUluyorum yaşlilarin degimiyle Allah kimseyi sasirtmasin

Ben bulusmak istese giderim diye bisey okumadimda sey yazmisti durmus mesaj gelsin diye bekliyorum yazmisti

Inanmiyorum.

Keşke alintilasaydik. Bilmiyorum içerik geri getirilebiliyor mu, ama oyle yazmıştı. Ondan mesaj bekliyorum , istese bulusurum diye yazmıştı. Trol dememin sebebi, bu.
Yok yok benimde aklima geldi ama eski kinularina bakarsaniz dake degil hem olsa silmezdi yorumlara bakar eglenirdi Allah kimseyi sasirtmasin yazik ya 15 yıllıkm evliymis insallah hatasini anlar

Arkadaşlar bu çok kötü bir şaka oldu bana. Lütfen dikkate almayın. gerizekalı kardeşim ve karısı yaptı bana toplamak kaldı. kaldırmaya çalışıyorum konuyu. sadece silebidim. .
iradem dışında yazılmıştır lütfen dikkate almayın.

Mune gorsun geri getiriliyor.Kurallarda da yaziyor.Bakarlar zaten az sonra.

Konuyu tekrar yaz okuyorsun zaten yazılanları
Sen ceza alacaksın konuda tekrar yerine gelecek boşuna sildin

Valla cok saka gibi gelmedi dogrusu insallah sakadir ama konu silindigi icin ceza alacaginiz kesin

Hee bizde yuttuk

Bizde inandik tabii
İcerik silinemez sitede kayitli birazdan yöneticiler konuyu geri getirecek @mune abla

Bak burdan bile utandin da sildin yaparken nasil yapiyorsun boyle bir seyi?

yaw he he

he yauv, he..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…