- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Ben bukysmak istese giderim diye bisey girmedim gozumden kacmis herhalde15 senelik evli. Kocasını severek evlenmiş. Hala da seviyormuş..! Ama kocası öyle romantik değilmiş..el ele tutuşmaz, sevdiğini söylemezmis. Hatun da face ten eski erkek arkadaşını bulup mesajlaşmaya başlamış. Onunla ayrılmasak nasıl olurdu merak ediyorum. Buluşmak istese giderim diyor.
Buluşmak için KKdan izin mi istiyormuş :)Ben bukysmak istese giderim diye bisey girmedim gozumden kacmis herhalde
O zaman kwsin taslarlar
Keşke alintilasaydik. Bilmiyorum içerik geri getirilebiliyor mu, ama oyle yazmıştı. Ondan mesaj bekliyorum , istese bulusurum diye yazmıştı. Trol dememin sebebi, bu.Ben bukysmak istese giderim diye bisey girmedim gozumden kacmis herhalde
O zaman kwsin taslarlar
Buluşmak için KKdan izin mi istiyormuş :)
İçinde varsa zaten şeylik, şey işte buluşmak. Buluşur zaten.
Inanmiyorum.15 senelik evli. Kocasını severek evlenmiş. Hala da seviyormuş..! Ama kocası öyle romantik değilmiş..el ele tutuşmaz, sevdiğini söylemezmis. Hatun da face ten eski erkek arkadaşını bulup mesajlaşmaya başlamış. Onunla ayrılmasak nasıl olurdu merak ediyorum. Buluşmak istese giderim diyor.
Yok yok benimde aklima geldi ama eski kinularina bakarsaniz dake degil hem olsa silmezdi yorumlara bakar eglenirdi Allah kimseyi sasirtmasin yazik ya 15 yıllıkm evliymis insallah hatasini anlarKeşke alintilasaydik. Bilmiyorum içerik geri getirilebiliyor mu, ama oyle yazmıştı. Ondan mesaj bekliyorum , istese bulusurum diye yazmıştı. Trol dememin sebebi, bu.
Evet getirilebiliyor mune abla getirir simdiKeşke alintilasaydik. Bilmiyorum içerik geri getirilebiliyor mu, ama oyle yazmıştı. Ondan mesaj bekliyorum , istese bulusurum diye yazmıştı. Trol dememin sebebi, bu.
Mune gorsun geri getiriliyor.Kurallarda da yaziyor.Bakarlar zaten az sonra.Keşke alintilasaydik. Bilmiyorum içerik geri getirilebiliyor mu, ama oyle yazmıştı. Ondan mesaj bekliyorum , istese bulusurum diye yazmıştı. Trol dememin sebebi, bu.
Valla cok saka gibi gelmedi dogrusu insallah sakadir ama konu silindigi icin ceza alacaginiz kesinArkadaşlar bu çok kötü bir şaka oldu bana. Lütfen dikkate almayın. gerizekalı kardeşim ve karısı yaptı bana toplamak kaldı. kaldırmaya çalışıyorum konuyu. sadece silebidim. .
iradem dışında yazılmıştır lütfen dikkate almayın.
Hee bizde yuttukArkadaşlar bu çok kötü bir şaka oldu bana. Lütfen dikkate almayın. gerizekalı kardeşim ve karısı yaptı bana toplamak kaldı. kaldırmaya çalışıyorum konuyu. sadece silebidim. .
Bizde inandik tabiiArkadaşlar bu çok kötü bir şaka oldu bana. Lütfen dikkate almayın. gerizekalı kardeşim ve karısı yaptı bana toplamak kaldı. kaldırmaya çalışıyorum konuyu. sadece silebidim. .
yaw he heArkadaşlar bu çok kötü bir şaka oldu bana. Lütfen dikkate almayın. gerizekalı kardeşim ve karısı yaptı bana toplamak kaldı. kaldırmaya çalışıyorum konuyu. sadece silebidim. .
Konunun gerçek olması bile korkutuyor insanı.Valla cok saka gibi gelmedi dogrusu insallah sakadir ama konu silindigi icin ceza alacaginiz kesin
he yauv, he..Arkadaşlar bu çok kötü bir şaka oldu bana. Lütfen dikkate almayın. gerizekalı kardeşim ve karısı yaptı bana toplamak kaldı. kaldırmaya çalışıyorum konuyu. sadece silebidim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?