Aklımı kaçıracağım

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
Arkadaşlar dört aylık bebeğim var sabahtan beri ağlıyor meme tutmak istemiyor çok yorgun bitkin düştüm bu saat oldu hala susmadı ateşi yok ağrı kesici şurup verdim neden böyle yapıyor yardımm
Hızlı cevap için buraya açmak zorunda kaldım
Mama vermiyorum sadece anne sütüyle besleniyor

Gazi vardir tam cikmamistir gazi veya ayaklarina topu kismina masaj yapin biraz rahatla belki masajla uykuya dalar

Sakin ol ,gazı vardır ,sancısı vardır yada hastalik başlangıcıdır .. şu aralar fena bir salgın var .. dikkatli ol ve melisa çayı iç hergün ,sinirlerine iyi gelir .. bird3 içmeden önce doktoruna bir danış ,emzirirken sıkıntı olur mu diye ..

Bebekler o aylarda memeyi reddedebiliyor benim kızımda 3 buçuk aylıktı memeyi görünce ağlıyodu zorlada olsa emzirdim sakın mama verme ayrıca idrar yollarında iltihap çıkmıştı dr iltihap olduğu zaman bebek iştahsız olur ve sık sık ağlar demişti istetseniz bi test yaptırın

Bebeğiniz erkekse bezine bakın idrarini yaparken zorlanıyor olabilirmi çok ağladığında altını açın o tarz durumlar olabiliyor.tikanma tarzında.

Burnunu temizlememe izin vermiyor aspiratörü burnuna yaklaştırınca bile kafasını çevirip ağlıyor zar zor biraz temizliyorum
Diş çıkarıyor olabilir mi daha çok erken ama
Saçlarım döküldü stresten kel kalıcam yakında tuvalete bile gidemiyorum bırakıp çok zor durumdayım

Gazlı bir bebek meme emerken karnı gurulduyor sürekli ama hiç bu kadar çok ağlamıyordu doğduğundan beri gaz sorunu var
Sırtını karnını ovuyoruz altını açıyorum düzenli pişik kremini hep sürerim ihmal etmem ne yapacağımı bilemiyorum

Elektrik süpürgesi fon makinesi çalıştır daimi yaramaz ama kisada olsa ıyı gelebilir...

Benim kizim bi keresinde bir hafta anlamsiz bir sekilde aglayip duruyordu. Kafayi yiyecektim, sanki ömür boyu öyle gececekti. Doktor hicbirsey yok diyor ama ben acile falan gidiyordum. Cünkü hamimefendi illa gece agliyordu. Sonra galiba asidan olacagini düsündük ve sonrada gecti. Yani asi yapmistik üc gün öncesinden. Doktor; ondan olabilir demisti

4. Ay ilgi etrafa kaymaya başlıyor. Memeyi almıyorlar yada zor alıyorlar. Ben o aylarda şekilden şekile girerdim çocuk 2 dk emsin diye. Yatakta, üzerimde paralel vs... sakın enzirmeyi bırakma. Bu bir dönem ve geçecek. Bebeklerin atak dönemleri oluyor. Huy değiştiriyorlar. Beyindeki büyüme hormonuyla ilgili salgılar dengesizleştiriyormuş bebekleri bazı dönemler. Google dan büyüme atağı takvimi diye arattır çıkar, kendi tarihine uyarla onu.bir de telefonuna kolik müzik programları yükle gece gündüz aç o aylarda çok iş görür.

Hanı gun olurbebek mızırdanır durmaZda
Sureklı aglayan beslenmeyı rededen bır bebek durumu dr muayenesıni gerektırır

Meme reddi diye araştırın.
Ben de aynı dönemdeyim, ilkiyle de yaşadım, ikinci ile de yaşıyorum.
emmeye zorladıkça daha da zıtlaşıyor.
Önce uyutun, sonra emzirin.
Boynunuza tesbih falan takın onunla oynarken emsin.
Yada sütünüzü biraz sağıp kaşıkla verin, sonra emzirmeye deneyin.
çok aç olunca da sabırsızlıktan alamıyor olabilir
Kolay gelsin

oncelikle sakin olman lazim. bebekler etkileniyor benim bebegimde 7 aylik suan . 3 aydan sonra meme reddi oluyormus dibine kadar yasadim ya ayakta sallanarak emziriyordum yada yatakta o donuyordu oyun sanarak pesine ben . yaklasik iki ay surdu vazgecme. bide uyku sersemiyken emzirmeye calisin. bi sekilde gecicek. allah kolaylik versin

O donemde ben de yasadim sikintiyi cogu anne bebek memeyi istemiyor artik diye mamaya donuyor bende mucadelemi biraksaydim kizimi iki yasina kadar emziremezdim.artik sekilden sekile girip emzirmeye calistim ayakta iken hafif sallayip emzirmeye calis.gogsunu sutunle islat agzina tatli birsey gelsinki istesin.biraz bu aylarda sabir sakinlik gerekiyor.

Büyük ihtimalle "meme reddi" yaşıyor internetten araştır pes etme emzirmeye devam et kısa sürede geçer inşallah canim

O dönemde meme reddi olabiliyor. Burnunu aspiratorle temizlemek yerine sadece okyanus suyu sıkın.

Bir de şunu tavsiye edeyim birlikte duşa girin. Yavaş yavaş ılık suyla yıkayın kucaginizda sakinlessin. O esnada arada meme teklif edin. Rahatlayıp emebilir. Ya da en azından su rahatlatır banyodan sonra uyur belki.

gazı vardır fön makinesi ac belki sesi hosnua gider sırtını sıvazla gazı olabilir. ayakları bacakları karnı sıcak tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…