aklımı kaçırmak üzereyim

leylamcnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
7
1
1
30
merhaba ben 21 yaşındayım babam işitme engelli annem 3 yıl önce vefat etti ondan öncede kaza gecirdim sınava giremedim hazırlanamadım yasadıgım olaylardan dolayıda bunaldım psikolojim bozuldu kafam dagılsın diye calısmaya basladım avmde beraber calıstıgım iş arkadasımdan hoslanmaya basladım ona söylemedm hisstirmedm sevgilisi vardı o zamanlar ben işten ayrıldıktan sonra faceden ekledi sonra whatsappatn konusmaya basladık sürekli evlilikle ilgili laf vuruyordu en on bir gün yanımda ol beraber olalım kurtaralım kendimizi evlenelim dedi tamam dedim 101 de calısıyor o benden önce ailesi ile konusmus isterse napıcaz diye ortak abi ablalarımızada söylemiş böyle bir durum var diye bende aileme acmadım annesiz tek cocuk oldugum için üzerime cok düşüyorlar memur olsun devlet kapısında saglam işi olsun öyle dediler ben baskı yaptım ya biz ya o dediler bende bizimkiler istemiyor gidiyorum ben hayatında istediğin gibi olur hersey diyip mesaj attm tamam yazdı numaramı silmiş instagramdan silmiş bir tanıdıgımıza kapattım o sayfayı demiş faceden silmemiş fakat ara ara giriyor
başka biriyle görüşüyormuş yani whatsapp durumları felan öyle gösteriyor

ben üzülüyorum aglıyorum seviyorum ayıp ettm ailesinede mahcup oldu diye sonra isteseydi bir haftada birini bulurmuydu diyorum kendime cok karısık bir hal içindeyim
isteyenim felanda çok ama içim sinmiyor kimseye söylediği sözler attıgı mesajlar aklımdan cıkmıyor şimdi bana canım diyen baskasının canı cok canım yanıyor..
bu zamana kadar sevgilim felan olmadı sessiz içine kapanık biriyim ben hiç adım atmadım hoslandıgımı dahi belli etmedim birden gelişti herşey

bence çok yanlış düşünüyorsunuz.
önce yaşınızı merak ettim.

101 de çalışması kötü değil belki ama anneniz vefat etmiş . baba yalnız. tek çocuksuuz . bence evlilik düşünmeyin hemen.
ailenizin memur olsun istemesi bence doğrudur.

o erkek arkadaşınız da evlilik peşinde. bedavadan birini bulsun evlensin istiyor sanki. sevmemeiş sizi

geçecek çok gençsin merak etme bunlar hep anı olarak kalacak hafızanda .
meşgul olacağın şeyler bul kurs,iş kafanı dağıt .

Madem bu kadar seviyormuş neden pes etmiş hemen?
Sen ayrılmak için msj atıyorsun o da tamam diyip siliyor her yerden
Unut iyi ki aileni seçmişsin bak değmezmiş önüne bak.

21 yasındayım kimsesiz gibiyim anne tarafımla konusmuyorum görüşmüyorum o sevmedi ama ben sevdim içim yanıyor ailemde haklı kendince cevremdeki arkaslarımda öyle diyor senin gibisini nerde bulacaktı kimsen yok sahipsizsin güzelsin akıllısın temizsin diye

cnm zor bir hayatın olmuş belli. babasızlık nedir biliyorum çok iyi annesizlik de kolay değildir. o yüzden elinden geldiğince kırkbin kere düşün taşın öyle karar ver.

hafif bir hoşlanmayla hemen evlilik kararı vermen doğru değil. bir de aileni kesinlikle dinle. bak çocuğu tanımadan doğru karar vermeni sağlamışlar.

ve sen sen ol bu sınavdan vazgeçme. sınavı hallet hayatini birazda olsa garantiye al öyle evlilik düşün. belki ileride evleneceğin insan kötü olacaktır yine ama en azından sen dik durup kimseye boyun eğmeyeceksin. tabi gönlüm hayatının insanıyla evlenmenden yana.

Seni tanıdığında sevgilisi varmış zaten seni bi kenara yazmış ayrılınca hop senle olmuş. Sende ailen istemeyince ayrılınca bu sefer hop başkasına...
Ben ciddi birini göremedim bence iyi olmuş. Hem ailende çok haklı 101 de çalışması ne kadar devamlı olabilir ki benim gözüme bizim 101 de çalışan gençler geldi hoppala tek dertleri arkadaşlarıyla gezmek için harçlık parası kazanmak. Çalışmak ayıp değil tabi. Gençlerde bu şekilde harçlıklarını çıkartıyor. Ama evlenecek bi insanında 101 de çalışmasıyla olacak sey değil evlilik. Şimdi burda 101 de çalışsın noolcak diyenler çıkar ama bence biraz mantıklı davranmak gerekiyor. Şimdi para pek önemli değil gözüyle bakılıyor ama bence önemli parasız ne oluyor ki kavga gürültü sıkıntı başka bişey yok.
Bence yaşın çok genç yerinde olsam çalışır paramı kazanırım evliliği bi süre rafa kaldırırım.
Biraz hayatını yaşa gez toz kazan harca belki evlendiğinde bunları gönül rahatlığıyla yapamazsın içinde kalmasın.

yanlış bi aşk yaşıyorsun
seni silmiş ordan burdan. başka aşklara yelken açmış.
acını yaşa ve kapat defteri. yaşın çok genç . o nedenle bu şaşkınlığın. gelir gecer.

zor hemde ne zor 3 yıl içinde neler geçti basımdan annem olmadan zor alıstım cok zor atlattım

çok doğru beni yedekte tuttu içlerinde en mantıklısı en cazibi bendim kapmadan kapayım deedi

zor hemde ne zor 3 yıl içinde neler geçti basımdan annem olmadan zor alıstım cok zor atlattım

benim de 2 yıl geçti.. ve son günü tartışmıştık. her gece ağlıyorum. telefon rehberimden gıcık oluyorum, baba denen yerden hemen kaçıyorum.. yaşlı babaları görünce (biliyorum çok çok yanlış) benim babam çok gençti deyip kıskanıyorum..
Allah herkesin anne-babasına, evladına uzun sağlıklı ömürler versin inş. ne diyelim. yanımızdakiler uzun sağlıklı ömürlü olsun inş..

Sevgili olmadan evlenmeye karar vermek, doğru düzgün tanımadığın adamla adım atmak, ailenin karşı çıkacağını bile bile yapmak bunları, üzerine pat diye ailem istemiyor diye bitirmek... Bunlar evliliğe giden yolda yaşanacak şeyler değil. İkiniz de birbirinizi sevmemişsiniz zaten. Olgunlaş biraz sonra adım at böyle işlere. Yaşın genç daha, okumak için geç değil.

amin inşallah Allahım cennetinde kavustursun

Ya güzel kardeşim çok küçüksün, bir de yalnızlığından ötürü, evlilik, kendi yuvan, aşk fikirleri daha cazip geliyor sana ama bir sakin kafayla düşün ne olur.
Bu çocuk seni ne kadar iyi tanıyor da evlenmeye hazır? Diğer sevgilisine nispet yapıyor olmasın?
Sonra evliliği sevişmekten ibaret sanıyorlar gençler; ne kadar büyük sorumluluk halbuki. O faturalar gelince, ev sahibi kira diye kapıya dayanınca en büyük aşklar 3 ayda sönüyor.
Lütfen ağlama; kendi hayatına önce sağlam bir yön ver. Koca dediğin 35'in de de bulunur ama, kariyer eğitim erteledikçe daha zor geliyor insana.

çok doğru beni yedekte tuttu içlerinde en mantıklısı en cazibi bendim kapmadan kapayım deedi
Senin yapman gereken tek şey çalışmak!
Paranı kazanmak ve kendi ayaklarının üstünde durmak
Evliliği at kafandan 3 4 sene sonra bu düşündüklerin çok saçma gelecek. Düzgün bi iş hayatın olana kadar uğraş ve çalışmaktan vazgeçme. Kendinize kimseye ezdirme. Kimsesizim diye düşünürsen karşı tarafa bunu hissettirirsen daha çok ezerler. Kimseye Minnet etme sen sahipsiz değilsin. Ama bak sakın evlilik düşünme! Sak'ın! Çok erken

doğru annemden sonra bosluga düştüm yanımda beni kollayan sıgınagım birisi olsun istiyorum

ikinizde haksızsınız. siz de o da çok çabuk vazgeçmişsiniz.

doğru annemden sonra bosluga düştüm yanımda beni kollayan sıgınagım birisi olsun istiyorum
İnan yanlış bir evlilik yaparsan asıl yalnızlığın dibinde kendini hapis hissedersin.
Eğitimine devam et, güzel bir arkadaş çevren olsun; hayat neşen yerine gelecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…