merhaba ben 21 yaşındayım babam işitme engelli annem 3 yıl önce vefat etti ondan öncede kaza gecirdim sınava giremedim hazırlanamadım yasadıgım olaylardan dolayıda bunaldım psikolojim bozuldu kafam dagılsın diye calısmaya basladım avmde beraber calıstıgım iş arkadasımdan hoslanmaya basladım ona söylemedm hisstirmedm sevgilisi vardı o zamanlar ben işten ayrıldıktan sonra faceden ekledi sonra whatsappatn konusmaya basladık sürekli evlilikle ilgili laf vuruyordu en on bir gün yanımda ol beraber olalım kurtaralım kendimizi evlenelim dedi tamam dedim 101 de calısıyor o benden önce ailesi ile konusmus isterse napıcaz diye ortak abi ablalarımızada söylemiş böyle bir durum var diye bende aileme acmadım annesiz tek cocuk oldugum için üzerime cok düşüyorlar memur olsun devlet kapısında saglam işi olsun öyle dediler ben baskı yaptım ya biz ya o dediler bende bizimkiler istemiyor gidiyorum ben hayatında istediğin gibi olur hersey diyip mesaj attm tamam yazdı numaramı silmiş instagramdan silmiş bir tanıdıgımıza kapattım o sayfayı demiş faceden silmemiş fakat ara ara giriyor
başka biriyle görüşüyormuş yani whatsapp durumları felan öyle gösteriyor
ben üzülüyorum aglıyorum seviyorum ayıp ettm ailesinede mahcup oldu diye sonra isteseydi bir haftada birini bulurmuydu diyorum kendime cok karısık bir hal içindeyim
isteyenim felanda çok ama içim sinmiyor kimseye söylediği sözler attıgı mesajlar aklımdan cıkmıyor şimdi bana canım diyen baskasının canı cok canım yanıyor..
bu zamana kadar sevgilim felan olmadı sessiz içine kapanık biriyim ben hiç adım atmadım hoslandıgımı dahi belli etmedim birden gelişti herşey
başka biriyle görüşüyormuş yani whatsapp durumları felan öyle gösteriyor
ben üzülüyorum aglıyorum seviyorum ayıp ettm ailesinede mahcup oldu diye sonra isteseydi bir haftada birini bulurmuydu diyorum kendime cok karısık bir hal içindeyim
isteyenim felanda çok ama içim sinmiyor kimseye söylediği sözler attıgı mesajlar aklımdan cıkmıyor şimdi bana canım diyen baskasının canı cok canım yanıyor..
bu zamana kadar sevgilim felan olmadı sessiz içine kapanık biriyim ben hiç adım atmadım hoslandıgımı dahi belli etmedim birden gelişti herşey