Aklımı kaybedeceğim..

Gulden_1987

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
12
-36
86
Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım

Asla yapma !!!

İki çocuğun birden istekleri diretmeleri ağlamaları olacak. Oynamak istemesi hastlanmasi falan filan . Bunlar zor taraflari sadece ama Kaldıracak gibi durmuyorsunuz. Yapmayın en iyisi.

Malesef fiziksel
Acilen psikolojik destek alın.
Yazık çocuğa da aman bu dönemde ikinciyi falan yapma.
Birde sana bağımlı çocuğun olduğu için kreş çocuğa iyi gelir hem arkadaşı olur hem sen nefes alırsın.
Ama lütfen çocuğa dokunma git diğer odaya bağır bağır gel yazık çok üzüldüm şuan.

Yazınızdan anladığım kadarıyla mecazi anlamda değil, bildiğin gerçek anlamda boğma hareketi yapıyorsunuz. 3.5 yaşındaki bebeye.

Size öyle şeyler demek istiyorum ki, dilimi ısırıyorum.

Bana da kızacaklar belki ama, herkes çocuk sahibi olmasın ya, bu nedir. Resmen çocuk istismarı yaptığınız.

Psikolojik destek alın ve normale dönene kadar sıkıca korunun. Asla 2. Çocuğu yapmayın. Doğacak çocuğa da yazık olacak çünkü.

Tedavi olun destek alın yapmayın 2. Çocuk falan

Boğmaya mi kalkıyosun? Utanmak mi? Yani buraya yazana kadar bı psikologa gitmek yardım almak çocuk elinde kalmadan bu hastalığından kurtulmak gelmedi mi aklina? 2. Çocuk diyorsun bı de. Allah Yarabbi. Nolcak onu naapcaksin? İlkini boğacak kadar sinirlenen 2 çocuğun ağırlığında napar düşünmek bile istemedim.. bı doktora gidin .. çocuğa acidim su an.

Kardesi olsun arkadasi olsun diye cocuk yapilmaz belliki ilki bile buyutmeye tahammulunu kalmamis. Yapmayin tek cocuk da guzel daha sabirli daha olgun annelik yapmayi deneyin bu kiziniza yapicaginiz en buyuk iyilik kardes yapmaktan bile daha degerli

Çocuk büyütmek gerçekten çok büyük bir sorumluluk.
Birde alt yapı sağlam değilse gerçekten çok zor.
Benimde çocuğum var Allah'ım acısını,yokluğunu göstermesin ama keşke diyorum ki 5-6 sene sonra dogursaydim.
Hem fiziksel hem psikolojik,hem maddi açıdan büyük sorumluluk.
Siz bunun en kötüsünü yaşıyor,yaşatıyorken ikinci çocuğu düşünmeyin bile.
Önce kendiniz sonra çocuğunuz için tedavi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…