- 25 Aralık 2018
- 12
- -36
- 86
- Konu Sahibi Gulden_1987
-
Asla yapma !!!Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Allah rızası için yapmayın ikinciyi falan.kızımı boğmaya kalkıyorum
Malesef fizikselBoğmaya kalkıyorum derken misal değil mi gerçekten fiziksel bişey yapmıyorsundur.
Acilen psikolojik destek alın.Malesef fiziksel
Yazınızdan anladığım kadarıyla mecazi anlamda değil, bildiğin gerçek anlamda boğma hareketi yapıyorsunuz. 3.5 yaşındaki bebeye.Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Tedavi olun destek alın yapmayın 2. Çocuk falanMerhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Boğmaya mi kalkıyosun? Utanmak mi? Yani buraya yazana kadar bı psikologa gitmek yardım almak çocuk elinde kalmadan bu hastalığından kurtulmak gelmedi mi aklina? 2. Çocuk diyorsun bı de. Allah Yarabbi.Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
İlkinin bile elinizden alınması gerekiyorken sizin neyinize ikinci çocuk?Malesef fiziksel
Yine bana kızacaklar ama, ben şimdi bunu alıp yetkililere bildirsem nolur? Anlayışsız, kadın düşmanı, şov yapan biri ilan edilirim. Değil mi?Malesef fiziksel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?