Aklımı kaybedeceğim..

Merhabalar, 2 gündür siteye giremedim kusura bakmayın şimdi gördüm yorumunuzu. İhbar takibe bir bakayım. Dediğim gibi süreci takipteyim bu işin peşini bırakmaya hiç niyetim yok, merak etmeyin. sizden ricam paylaştığım ihbar linkinden sizin de kayıt oluşturmanız. Birlikten kuvvet doğar biliyorsunuz

Bize sormanıza bile gerek yok direk psikoloğa gitmelisiniz ve yatarak tedavi olmanız şart. Ben hep derim Allah anne baba olamayacak kişilere çocuk nasip etmesin bende dahil. Annemde beni çok döverdi hemde en şiddetlisinden ama geçmişini biliyorum yani annesini gözlerinin önünde cinayete kurban gittiğini gördü kötü günler geçirdi bi tekmeyi de dayılarım attı. Hastaneye yattı tabi 1 2 sene kadar tedavi gördü bende bakıcıdaydım o sıra. Ama beni etkiledi mi elbette etkiledi hak verdiğim yanları yaşamışlıkları olsada bende özgüvensiz korkak bi çocukluk geçirdim. Bunları göz önüne alın lütfen. Çocuğunuzu anne babaya bırakın uzun bi süre.

Herkes çocuk yapmasın ya boğmak nedir gerçekten su konuyu gördükçe tuylerim diken diken oluyor çocuğa vurulmaz bazen sesimi yükseltince bile kötü hissediyorum ben pis kadın

cevaplamiyor yorumlari totosu tutusmustur herhalde ihbar edilirim korkusundan

adresinden bulunur nerededir kimdir vs herkes ihbar etsin Allah rizasi icin

cevaplamiyor yorumlari totosu tutusmustur herhalde ihbar edilirim korkusundan
Sandı ki biz “aa evet annelik zor. Bizde zaman zaman cinnet geçiriyoruz. Bebeğimizi boğmaya çalışıyoruz” diyeceğimizi. O yüzden böyle bir itirafta bulundu hasta kadın. Baktı çok tepki aldı, üyeliğini iptal etti.

Yoo bence çokta umursamıyor, gerçekten kalbi kötü. Kendi vicdanını daha çok düşünüyor. Derdi çocuguna yaptığı değil 2. çocuk ve sorumluluğu. Allah bildiği gibi yapsın.

aynen olmayan vicdanini rahatlatmak icin gelmis acaba benim gibi yapan annelerde varmidir diye gördüki bircok tepki aldi birden korku sardi yakalanirsam IP Adresinden diye iptal etmis insaAllah bulunur neredeyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…