- 19 Aralık 2014
- 6.334
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.226
- 748
- Konu Sahibi Gulden_1987
-
Merhabalar, 2 gündür siteye giremedim kusura bakmayın şimdi gördüm yorumunuzu. İhbar takibe bir bakayım. Dediğim gibi süreci takipteyim bu işin peşini bırakmaya hiç niyetim yok, merak etmeyin.Allah seni bildiği gibi yapsın konu sahibi
eşin nerde senin hiç mi görmüyor yaptığını
Otrera hanım sizi etiketleyip yazdım kusura bakmayın
bi haber çıktı mı ihbar ile ilgili
inşallah bulunur
korkaaakk G Gulden_1987 neden pasifleştin neden kaçtın?
inşallah bulurlar seni hemen
Hanımlar direkt buradan ihbar edin.
Keske IHBAR kabul edilse bu yazdiklariniz ZALIM KADIN
Bize sormanıza bile gerek yok direk psikoloğa gitmelisiniz ve yatarak tedavi olmanız şart. Ben hep derim Allah anne baba olamayacak kişilere çocuk nasip etmesin bende dahil. Annemde beni çok döverdi hemde en şiddetlisinden ama geçmişini biliyorum yani annesini gözlerinin önünde cinayete kurban gittiğini gördü kötü günler geçirdi bi tekmeyi de dayılarım attı. Hastaneye yattı tabi 1 2 sene kadar tedavi gördü bende bakıcıdaydım o sıra. Ama beni etkiledi mi elbette etkiledi hak verdiğim yanları yaşamışlıkları olsada bende özgüvensiz korkak bi çocukluk geçirdim. Bunları göz önüne alın lütfen. Çocuğunuzu anne babaya bırakın uzun bi süre.Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Malesef fiziksel
Allah seni bildiği gibi yapsın ınsallah elindeki evladi da alirlar sendenMalesef fiziksel
cevaplamiyor yorumlari totosu tutusmustur herhalde ihbar edilirim korkusundanAllah seni bildiği gibi yapsın konu sahibi
eşin nerde senin hiç mi görmüyor yaptığını
Otrera hanım sizi etiketleyip yazdım kusura bakmayın
bi haber çıktı mı ihbar ile ilgili
inşallah bulunur
korkaaakk G Gulden_1987 neden pasifleştin neden kaçtın?
inşallah bulurlar seni
bende ihbar ettimihbar linki.
telefondan falan girdiyse telefonu da kırar atar bu hecevaplamiyor yorumlari totosu tutusmustur herhalde ihbar edilirim korkusundan
bende kac defalarca ihbar etmeye calisiyorum beceremedim maalesef .....arkadaşlar hepiniz ihbarda bulunun.lütfen okuyup yazıp geçmeyin.eğer okuduğunuz halde ihbar linkinde gereğini yapmayan varsa o da ZALİMDİR
Sandı ki biz “aa evet annelik zor. Bizde zaman zaman cinnet geçiriyoruz. Bebeğimizi boğmaya çalışıyoruz” diyeceğimizi. O yüzden böyle bir itirafta bulundu hasta kadın. Baktı çok tepki aldı, üyeliğini iptal etti.cevaplamiyor yorumlari totosu tutusmustur herhalde ihbar edilirim korkusundan
Sandı ki biz “aa evet annelik zor. Bizde zaman zaman cinnet geçiriyoruz. Bebeğimizi boğmaya çalışıyoruz” diyeceğimizi. O yüzden böyle bir itirafta bulundu hasta kadın. Baktı çok tepki aldı, üyeliğini iptal etti.
bak hemen yukarda bir önceki sayfada ihbar linki yazıyor.ona tıkla.çocuk istismar bölümü en uygun olanı.oraya tıkla.bende kac defalarca ihbar etmeye calisiyorum beceremedim maalesef .....
aynen olmayan vicdanini rahatlatmak icin gelmis acaba benim gibi yapan annelerde varmidir diye gördüki bircok tepki aldi birden korku sardi yakalanirsam IP Adresinden diye iptal etmis insaAllah bulunur neredeyse .Sandı ki biz “aa evet annelik zor. Bizde zaman zaman cinnet geçiriyoruz. Bebeğimizi boğmaya çalışıyoruz” diyeceğimizi. O yüzden böyle bir itirafta bulundu hasta kadın. Baktı çok tepki aldı, üyeliğini iptal etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?