Aklımı kaybedeceğim..

Bebeği gerçekten bogsa zaten boğar. Bu annemsi, çocuğu boğar gibi hissettirip, duruyor. Yani sinirlendiğinde çocuğa ölecekmiş gibi hissettiriyor. Şiddete bak! Sizi boğacak biri yok mu oralarda? İkinciymis. Kafayı tirlstmissiniz, elleriniz kırılsın.

Evlen.
Cocuk yap.
Kardes yap.
Toplumda beklenen siralama bu diye yapmak zorunda mısınız?
Bence yapabileceğiniz en iyi şey tek cocugunuzu kendinizden korumak olur.
Uzak durun yavrudan.

Yani şunu hiç anlayamıyorum bazı toplum kadınları varsa yoksa çocuk yapayım derdinde varsa yoksa üremek iyi hoş da o çocuğa bakabiliyor musunu artık fersah fersah geçmiş bu konu acaip bambaşka bir kafa ... konu sahibesi çocuğu boğazlıyorum yazmış, sonra yazmış bir bari bir kardeşi olsun. yahu şaka mı bu çocuk gırtlaklanıyor orda canı çıkıyor, konu sahibesi hala yazmış ki bir kardeşi olsun bari Sankim çocuğun her şeyi şahane bir kardeşi eksik???!

İhbar ettim. Anında döndüler. Şu an yazışmaya devam ediyoruz. Gerisini konu sahibi düşünsün. Ben üzerime düşeni yaptım.

Evet çok ilgileniyorlar defalarca eve gelip kontrol ediyorlar çocuk küçük olduğu için muhtemelen alınır en azından boğazına yapışan biri olmaz yahu 3.5 yaşında daha derdini anlatamaz Allah ıslah etsin

Hesap siliyor korkak, allah bildiği gibi yapsın. Korkuturken iyiydi dimi? Nasılmış korku?

Yazıklar olsun size. 3,5 yaşındaki bebeden ne istiyorsunuz? Madem öldürmeye niyetlisiniz niye yaptınız.
Hesabınızı silmeye çalışıyorsunuz görünüyor. İnşAllah yerinizi yurdunuzu tespit ederler o yavruyu elinizden alırlar Mune Kazen lütfen iletişim numarasına filan erişim sağlanıyor mu? Polise şikayet edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…