Aklımı kaybedeceğim..

Bazı konular vardır ki affı, şakası olmaz. Duyar kasılmaz. Yok arkadaşım valla ben de bu kadarını hoş göremem. Hümanistlik de bir yere kadar. Sınırlarım var

Bazı konular vardır ki affı, şakası olmaz. Duyar kasılmaz. Yok arkadaşım valla ben de bu kadarını hoş göremem. Hümanistlik de bir yere kadar. Sınırlarım var
aynen öyle.bir konu açılmıştı kardeşi reşit olmayan akraba kızına aylarca cinsel tacizde bulunmuş sonunda da yakalanmış.bu adamı savunan üye çıktı yahuu.kızmamalıymışız o hastaymış yok yaaa.kendi evladı yok bik bik konuştu.olmasa bile insan empati yapar kızkardeşim arkadaşım komşum çocuğum ülkemin çocuğu olabilir diye.

Canım, o linki bir daha atabilir misin?

Acilen bir psikoloğa gidin, ne demek boğmak, o çocuk sizden alınmalı

Benım de boyle konuları okuyunca tahammülüm kaçıyor.sinirsel morellerim çöküyor.Morellerim sifir.sinirsel tahammüllerim kaçtı. Bu arada bazı konuları okuyunca ayküüûm düşüyor.
Ya aklındakini ifade etmekten yoksun insanlar çocuk yapmasın. Bu konu fake degilse, bu kadından cocuk alınmalı.

İçim acıdı. Elleriniz kırılsın inşallah!

Bu kadın da aynen öyle kızının karşısında kendini haklı görüyor ve boğuyor.
Hanımefendi yazmayayım dedim ama dayanamadım yani yeter. El kadar, 3.5 yaşında bir bebeğe karşı kendini haklı görmek nedir yahu? Yetmeyip bir de kendinden aciz, zayıf birine şiddet uygulayarak kendini haklı görmek??

Aynen öyle şiddete karşıyız ama karşısındaki kendine denk birisi olsa hadi bir nebze derdik!

Kocaman kadın, gücü yetiyor diye kendi kanından canından olan 3.5 yaşındaki bebeği boğuyor ve siz hala bu konuda duyar kasabiliyorsunuz. Bizleri onunla bir tutuyorsunuz. Duyarınız o kadar eğreti duruyor ki, kendinizi savunmaya çalıştıkça daha da beter batırıyorsunuz. Çocuk gelişimi okumanız çok kötü olmuş. Umarım hiçbir yerde evladımla karşılaşmazsınız.

Çocuklarına şiddet uygulayan anneler, babalar bağımlı olan çocuklarıni kendilerine bağlı ,çok seviyor,ay yakamdan düşmüyor bana çok düşkün filan zannediyor.

Yok öyle.yani o iş öyle değil

Yapacağınız şeyler basit.ozbakimini yap karnını doyur bide sev yâhu bu kadar

Şunlara muhtaç olan çocuğun bu yüzden yakandan düşmüyor,sana bayıldığından değil

Büyüdüğünde nefret ettikleri listesinde bir numara olacaksın (umarım)

Bide şöyle düşünün,sizin üç katı boyunuzdaki birisi sizi boğmaya çalışıyor ya yazması bile korkunç siz bunu uygularken sıradan bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz o kadar mı şuurunuzu kaybettiniz

İkinci çocuğumu dünyaya getirene kadar 8 yıl savaş verdim doktor doktor gezdim ilaclar iğneler.Kizlarimi severken canları acımasın diye bile saçlarını yavaş yavaş okşuyorum tırnağım yada yüzüğüm acıtır diye.evdeki kedimin sesi çıkmasın deli oluyor(sağır van kedisi) evin her deliğine bakıyorum.Sokaktaki kedi köpeklere mama vermeden geçmem.Herkes benim kadar duyarlı olmak zorunda değil ama bakmayacaksan dogurmayacaksin korunacaksin arkadaş bu ne ya.Tüylerim diken diken oldu.Kizim düşse dizini kırk kere öperim yazık ya.Gözüm seyiriyor okuduklarımdan dolayı.Bu bayan o çocuktan kilometrelerce uzak tutulup görüstürülmemeli ben eşi merak ediyorum asıl o nasıl biliyormu biliyorsa ne tepki veriyor oda bununla aynı psikolojide mi ?Bunlar derhal uzaklaştırılmalı çocuktan.

İslami hukuka yaklasip hırsızlık yapanın elini keseilim, evlenmeden cinsel ilişki yasayan kadını taslayalim. Hukuk açısından İran'ı, Afganistan'i Arap ülkelerini bı araştırın isterseniz.

İhbar ettim. Anında döndüler. Şu an yazışmaya devam ediyoruz. Gerisini konu sahibi düşünsün. Ben üzerime düşeni yaptım.
Allah seni bildiği gibi yapsın konu sahibi
eşin nerde senin hiç mi görmüyor yaptığını

Otrera hanım sizi etiketleyip yazdım kusura bakmayın
bi haber çıktı mı ihbar ile ilgili
inşallah bulunur

korkaaakk G Gulden_1987 neden pasifleştin neden kaçtın?
inşallah bulurlar seni hemen

keske Devletimiz Polisimiz senin adresini bulsalarda o yavrucagi senin elinden alsalar cocugun basina birsey gelmesin Rabbim korusun senden yavrucugu amin

Bır de utanmadan ikinciyi mı istiyorsun hangı vicdanla o cocuk senden korktuğu ıcın korkusundan sana yapısıyor güvende hissetmek ıcın.Kendını guvende hissetse ayrılır cocuk sızden buna sebep sizsiniz.Benım oglum 2.5 yasında gayet de dısarda oynuyor yasıtlarıyla dun daha dısarda koşturmaca saklambac oynadı ama nasıl oldu bu ben bebeklıgınde de dısarı çıkarırdım oynatırım emek sabır zaman gerek bunlara her gun 6 ıle 9 arası peşindeyim parkta ayaklarım sımdı bıle agrıyor ama camdan bakıp arkadasım cıkmıs ben de gıtcem dıye aglıyoo hadı cıkarma sız bunları yaptınız mı

Sırf senin gibi REZİL birine cevap yazmak için hesap açtım. Sen ve senin gibiler el aleme karşı aaaa bakın benim rahmim tıkır tıkır işliyor bakın ben kısır değilim ha çocuk doğurabiliyorum demek için çocuk doğuruyor. İlk turu geçtin hakkıyla da şimdi de ikinci turu mu geçmek istiyorsun. Neyine güveniyorsun a akılsız sen ana mısın? Hatta insan mısın aslında asıl soru bu olmalıydı ki değilsin el kadar bebeği boğuyorsun. Senin gibiler yüzünden o masumlar büyüyünce ezik özgüvensiz mutsuz kendini ifade edemeyen o terapi senin bu terapi benim dolaşıp derman arayan maddi manevi emek enerji sarfeden yetişkinler oluyor. Allah tez zamanda senden kurtarsın inşallah. El kaldırdıkça beter olasın. AMİN AMİN AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…