- 19 Aralık 2014
- 6.334
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.226
- 748
- Konu Sahibi Gulden_1987
-
Bazı konular vardır ki affı, şakası olmaz. Duyar kasılmaz. Yok arkadaşım valla ben de bu kadarını hoş göremem. Hümanistlik de bir yere kadar. Sınırlarım varayy şaka gibi evladımızı katledeni affedecekmişiz pedofilileri tecavüzcüleri hasta kabul edip iyi davranacakmışız tedavi olmalılarmış .çocuklarını öldüresiye dövenleri de öyle.benim o kadar geniş midem yok.çoğu kişinin de yoktur sanırım haksız mıyım kuzum?
aynen öyle.bir konu açılmıştı kardeşi reşit olmayan akraba kızına aylarca cinsel tacizde bulunmuş sonunda da yakalanmış.bu adamı savunan üye çıktı yahuu.kızmamalıymışız o hastaymış yok yaaa.kendi evladı yok bik bik konuştu.olmasa bile insan empati yapar kızkardeşim arkadaşım komşum çocuğum ülkemin çocuğu olabilir diye.Bazı konular vardır ki affı, şakası olmaz. Duyar kasılmaz. Yok arkadaşım valla ben de bu kadarını hoş göremem. Hümanistlik de bir yere kadar. Sınırlarım var
Sosyal hizmetler elinizden alır umarım çocuğu.Malesef fiziksel
Canım, o linki bir daha atabilir misin?Cümlemizden. Merak etmeyin süreci takipteyim. Bu işin peşini bırakmayacağım. İçiniz rahat olsun
** bu arada sizler de paylaştığım linkten şikayet kaydı oluşturursanız, işlemlerin hızlanması açısından iyi olabilir , birlikten kuvvet doğar sonuçta
Hanımlar direkt buradan ihbar edin.
Buyur canım benim, teşekkür ederimCanım, o linki bir daha atabilir misin?
Acilen bir psikoloğa gidin, ne demek boğmak, o çocuk sizden alınmalıMerhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
İçim acıdı. Elleriniz kırılsın inşallah!Merhaba fazla uzatmadan konuma geçeceğim ilk önceliğim evliyim ikinci çocuğu düşünüyoruz ama bir tarafta da kendim psikolojik sinirsel bir kişiliğim var ilk çocuğum şuan 3.5 yasinda halen bana bağlı bensiz oyun dahi oynamaz diğerlerini hiç söylemiyorum bile ama ben tahammülüm kaçıyor böyle olunca bu seferde o sinirle kızımı boğmaya kalkıyorum bunu söylerken bile utanarak söylüyorum ve üzülerek tabi ama sizce benim bu kafa ile ikinci çocuğu yapmakta hakediyor muyum kizima arkadaş kardeş olsun istiyorum ama sizce ne yapmalıyım
Hanımefendi yazmayayım dedim ama dayanamadım yani yeter. El kadar, 3.5 yaşında bir bebeğe karşı kendini haklı görmek nedir yahu? Yetmeyip bir de kendinden aciz, zayıf birine şiddet uygulayarak kendini haklı görmek??Bu kadın da aynen öyle kızının karşısında kendini haklı görüyor ve boğuyor.
İslami hukuka yaklasip hırsızlık yapanın elini keseilim, evlenmeden cinsel ilişki yasayan kadını taslayalim. Hukuk açısından İran'ı, Afganistan'i Arap ülkelerini bı araştırın isterseniz.e heralde, çocuğunu döveni çocuktan ayırır çocuğu korumaya alır ve o dövene psikolojik destek sağlarsın. Medeni olan budur. O kişiyi dövüp linçleyince ne farkımız kalıyor? Kadını linçleyince çocuğu kazanacak olsanız haklı belki ama olan yine çocuğa oluyor. Hapishaneler dahil, akıl hastaları dahil herkesi kazanmaya bakmalıyız. Çocuğu döven kişiyi alkışlamak değil bu, ayırmak izole etmek ve tedavi etmek. Ama bu bakış açısına belli ki daha çok uzağız, medeniyete de… Halbuki YouTube da yabancı bir ülkede dava esnasında oğlunun katilini affedip sarılan müslüman baba videosunda herkes adamı alkışlamıştı. Katil de ağlamıştı ve İslam’a yaklaşmıştı. Böyle hikayeleri hepimiz destekliyor ve dinimiz ne hoşgörülü diyoruz. İş kendimiz yapmaya gelince, gereksiz duyar oluyor. Adam katili hapse atmayın hakim bey demedi, burada ben de kadını şikayet etmeyin demedim gerekli yerlere. Farkı ayırt eden bir kişi çıkar mı acaba
ciddi olmadığınızı ve dalga geçtiğinizi varsayıyorum.Malesef fiziksel
Allah seni bildiği gibi yapsın konu sahibiİhbar ettim. Anında döndüler. Şu an yazışmaya devam ediyoruz. Gerisini konu sahibi düşünsün. Ben üzerime düşeni yaptım.
insaAllah alirlarSosyal hizmetler elinizden alır umarım çocuğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?