Aklımı kemiren fotoğraf konusu

4 yıllık evliyim böyle bişey yapmak aklıma bile gelmedi demek ki bende bi sorun var :D anlatır mı olayına gelirsek siz cevap verin sizce sizin eşiniz bu tarz şeyleri arkadaşlarına gösterir mi anlatır mı eşinizde olsa o telefonu bi yerde unutsa başka birinin eline geçse ya da başka bişey gösterirken yanlışlıkla sizin fotoğraflarınızıda görseler bunlar olabilir

Bu ilk mesajda anladığım baya açık resim yoladiginiz ve şimdide pişman olduğunuz sonraki mesajlarında sadece dekolte olduğunu yazdınız

Bu mesajda da sonradan pişman olmamanız için dost acı söyler tarzında deyim yazdım

2. El telefon alıp satan bayan tanıdığım var nelere şahit olmuş kayıp telefon eski telefon hafizalarini belleğini açıyorlar tamir ediyorlar inanılmaz cinsel içerikli mesajlar resimler olduğunu sakın akıllı telefondan biseyler paylasmamamiz gerektiğini anlatmıştı Yukarda açıkladım akıllı telefondan yollanan görüntü belkekte kalıyor asla silinmiyor. O yuzden dikkat etmek gerekir telefon halen eski esindeyse sıkıntı yok ama değiştirirse sıkıntı eder misin onu bilemeyiz

Eski mankenlerden biri, yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şıkel olması lazım tam emin olmamakla birlikte. Hiçbir telefonunu satmadığını, bozulduktan sonra direkt kasaya koyduğunu söylemişti. Cidden teknik servistekiler bile ne var ne yok inceleyebiliyorlar. Kimi şerefsizler tehdit ediyor hatta küçük ve saf gördükleri kızları birlikte olma karşılığında.

Konu sahibi, genel olarak eş sevgili fark etmez. Ortaya çıkmasından çekindiğiniz şeyleri akıllı telefonlardan paylaşmayın, göndermeyin. Telefon androidse hele sakın yapmayın. Gösterip göstermemek tamamen eşinizin şeref yoksunluğuna bağlı bir durum. Umarım şerefsiz biriyle evli kalmamışsınızdır.

Burda ki "Ben atmamcılara" çok takılmayın. Eminim herkesin evde selfie çekip eşine dostuna atmışlığı vardır. Siz de evin içinde kapanacak değilsiniz. Çıplak fotoğraf atmışsınız gibi tepkiler gelmiş. Sıkmayın canınızı birine gösterirse de onun şerefsizliği. Ne kadar kafanıza taksanız da bunun cevabı adamda saklı.

Eşim yahu, eve geç gelecektir, geceliğin omzunu düşürüp "demek geç geliyorsun tüh, geç gelmeseydin bana fotoğraftan değil yakından bakardın" şeklinde fotoğraf neden atmayayım ?:KK48:

Bu kadar dert etmeyin, biri sizin dekolteli fotoğrafınızı başkasına gösterirse bu onun karaktersizliğidir. Ben olsam hiç gocunmam.:KK24:

Bulut platformu diye birşey var. Eşin atmasa bile birileri ulaşabilir o fotolara. O kadar riskli şeyler ki bunlar. Yüzün görünüyor mu bari?

Silmiştir veya silmemiştir bunu kimse bilemez.

Ama 40 yıllık kocanız bile olsa o tür fotolar atmayın hatta çekmeyin. Telefonlara bir sürü virüs bulaşıyor, korsan dadanıyor. Ruhunuz bile duymadan bu fotoğraflar internette yayılabilir.

Valla ben kocama hafif müstehcen resimler atiyorum ama hemen siliyor ve bana da sil diyor :D adam siliyor muydu hatırlıyor musunuz

Whatsapp üzerinden atılan fotoğraflar karşı tarafa gitmeden önce sunucuya gider, ordan karşı tarafa gider... aynı fotoyu başka birine gönderdiğinizde anında gider, çünkü aynı foto sunucuda zaten vardır...

Demek istediğim, başkasının görmesini istemeyeceğiniz fotolarınızı whatsapp üzerinden hiçkimseye göndermeyin...

Eski mankenlerden biri, yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şıkel olması lazım tam emin olmamakla birlikte. Hiçbir telefonunu satmadığını, bozulduktan sonra direkt kasaya koyduğunu söylemişti. Cidden teknik servistekiler bile ne var ne yok inceleyebiliyorlar. Kimi şerefsizler tehdit ediyor hatta küçük ve saf gördükleri kızları birlikte olma karşılığında.

Konu sahibi, genel olarak eş sevgili fark etmez. Ortaya çıkmasından çekindiğiniz şeyleri akıllı telefonlardan paylaşmayın, göndermeyin. Telefon androidse hele sakın yapmayın. Gösterip göstermemek tamamen eşinizin şeref yoksunluğuna bağlı bir durum. Umarım şerefsiz biriyle evli kalmamışsınızdır.
Çok haklısınız
Kimi ne var bunda kocası diyenler telefon kaybolur mu çalınır mı yoksa yenisi ile değiştirip 2. Ele satılacağı akla gelmiyor

Keşke mesajınız ilk sayfada olsaydı da okuyanlar akıllı telefonların nasıl tehlikeli olduğunu anlayabilseler

İlk sayfada yazdığım mesajıma o kadar alıntı yapildi ki ne haddine senin yargılamak sen kimsin yazanlar sanki yanlış yapan benmisim gibi algıladı bazıları
Neyse önemli değil isteyen istediğini düşünür önemli olan bi daha düşünmek

Meraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
bunu yapabilecek bir hayvanla evlenmiş olamazsınız heralde.

Vallahi 3 yıldır evliyim eşime sadece karnımın fotografını atmıştım hamileyken. Nikahlı kocam felanndemişsiniz de herkes nikahlı kocasına çıplak foto atmıyor.
Güven değil bu uygun bulmama benim için.
Ve eğer başkasına göstermişmidir diye düşünüyorsan evet göstermiştir..
Ben de atmayangillerdenim,siz de atmayın,ünlü bi kadın haber spikerinin eşi de internete vermişti bu tarz fotoğrafları kadın rezil oldu,kocaysa koca yerini zamanını bilsin görmenin,böyle fantaziler eksik kalsın

Çok haklısınız
Kimi ne var bunda kocası diyenler telefon kaybolur mu çalınır mı yoksa yenisi ile değiştirip 2. Ele satılacağı akla gelmiyor

Keşke mesajınız ilk sayfada olsaydı da okuyanlar akıllı telefonların nasıl tehlikeli olduğunu anlayabilseler

İlk sayfada yazdığım mesajıma o kadar alıntı yapildi ki ne haddine senin yargılamak sen kimsin yazanlar sanki yanlış yapan benmisim gibi algıladı bazıları
Neyse önemli değil isteyen istediğini düşünür önemli olan bi daha düşünmek

İyi de, yanlış yapan birine "BAAAK İŞTE BUNU YAPARSAN BÖYLE OLURSUN!" denmez ki. Çok ayıp, çok yanlış ve dayanışmacılığa ters bir tutum bu. Bir kadın dayanışma forumunda kabul edilemez, bu yüzden sizi çok yadırgadım.

Bunun yerine "Böyle böyle riskler var, yapmasanız iyi edersiniz" diyebilirsiniz. Kimseye bir yardımınız dokunmayacaksa buraya yazmanızın bir anlamı yok ki sonuçta.

Meraba arkadaşlar,ben kısa süreli bi evlilik yaşadım,nişanlılık döneminde ve evli olduğum dönemde eski eş kişisine açık fotoğraflar atardım,1 sene oldu ayrılalı sürekli aklımda acaba sildimi fotoğraflarımı,bazen düşünüyorum düşündükçe sinirleniyorum,hiç atmasaydım diyorum belli mi olur diyorum,ya başkasına göstermişse diyorum,bilemiyorum size sormak istedim hanımlar sizce silmişmidir?bide sizce boşanan bi erkek karısını başkasına anlatırmı?tabiki anlatan adamlık ve insanlıktan yoksundur bnce ama kafamı çok kurcalıyor bu konu.....
Ya o senin kocan nikahlin yani nerden bilcen ayrlcagni sen attin bans gore sorun degil ama o gosterirse onun gunahi bu mahrem yani senin nikahliykenki yasadginiz seyler. Gosterirse onun ayibi ya . ama Benim end korktugum seydir Boyle akilli telle foto atilmasi falan ya o an telin bozulsaydi ya onun teli bozuldysa biryere kaydediliyor telde telciye goturur Hersey cikabilir cunku sildik sanyoz bask yere kaydediyo teller bilemezsin

Back
X