- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Babygirlll
Çok haklısınız
Kimi ne var bunda kocası diyenler telefon kaybolur mu çalınır mı yoksa yenisi ile değiştirip 2. Ele satılacağı akla gelmiyor
Keşke mesajınız ilk sayfada olsaydı da okuyanlar akıllı telefonların nasıl tehlikeli olduğunu anlayabilseler
İlk sayfada yazdığım mesajıma o kadar alıntı yapildi ki ne haddine senin yargılamak sen kimsin yazanlar sanki yanlış yapan benmisim gibi algıladı bazıları
Neyse önemli değil isteyen istediğini düşünür önemli olan bi daha düşünmek
İşte tehdit sırf koca değil ki, yani kocana ya da sevgiline güvenmemekle alakası yok mevzunun. iCloud vakası oldu geçtiğimiz senelerde, hatırlayan vardır belki Türk basınında da epey yankı buldu. Birçok yabancı ünlünün mahrem pozları yayınlandı iCloud'ları hacklenerek. "Ne var biz ünlü müyüz, ünlülere olur tabi" diyen olabilir ama bu ülkede pek çok teknisyenin şantaj davaları sürüyor hala. İşte yazdım kadın teknik servise bile vermiyorum, bozulunca kasaya koyuyorum diyor. Tabi biz bu kadar zengin değiliz ama maalesef ekstra dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa namus meselesi, ay niye kocana gönderdin falan değil olay.