- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Bence de çok saçma.Merhaba arkadaşlar,aklımı karıştıran,daha doğrusu anlamsız bulduğum bir sorunum var.Kuzenim ve eşi 1 yıllık evlilerdi,çocukları yok,şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanıyorlar şimdi.
İkisi de aynı mesleği yapıyor,eşit miktarda maaş alıyorlar ama kuzenimin eşi kuzenimden nafaka istiyor.Çocuk yoksa böyle bir şey mümkün mü? Oluyorsa da ben bir erkek boşandığı kişiye,çocuk olmadığı sürece neden nafaka ödemek zorunda anlamıyorum.İkisi de çalışıyor,neden benim kuzenim ayrıldığı karısına para ödeyecek? Nerde kadın erkek eşitliği? Kaç gündür kafamı kurcalıyor bir de size sormak istedim..
Merhaba merak ettiğim bır kpnuydu çocuk yoksa nafaka veriliyomu diye peki avukatı ne dşyo vermesi gerekmiymiş bence vermeye gerek yokMerhaba arkadaşlar,aklımı karıştıran,daha doğrusu anlamsız bulduğum bir sorunum var.Kuzenim ve eşi 1 yıllık evlilerdi,çocukları yok,şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanıyorlar şimdi.
İkisi de aynı mesleği yapıyor,eşit miktarda maaş alıyorlar ama kuzenimin eşi kuzenimden nafaka istiyor.Çocuk yoksa böyle bir şey mümkün mü? Oluyorsa da ben bir erkek boşandığı kişiye,çocuk olmadığı sürece neden nafaka ödemek zorunda anlamıyorum.İkisi de çalışıyor,neden benim kuzenim ayrıldığı karısına para ödeyecek? Nerde kadın erkek eşitliği? Kaç gündür kafamı kurcalıyor bir de size sormak istedim..
Ben de anlamadım hiç,hak talep ediliyorsa böyle bir şey var demekki,bana çok tuhaf geldi.Merhaba merak ettiğim bır kpnuydu çocuk yoksa nafaka veriliyomu diye peki avukatı ne dşyo vermesi gerekmiymiş bence vermeye gerek yok
Ben kuzenimin eşine bunu söyledim,kabul etmiyor kadın...Bence de çok saçma.
Kadın da erkeğe nafaka ödemeli o zaman.
İhanet varsa bilemem tabi ama yine de çocuk yoksa nafaka istemeye değmez.
Merhaba arkadaşlar,aklımı karıştıran,daha doğrusu anlamsız bulduğum bir sorunum var.Kuzenim ve eşi 1 yıllık evlilerdi,çocukları yok,şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanıyorlar şimdi.
İkisi de aynı mesleği yapıyor,eşit miktarda maaş alıyorlar ama kuzenimin eşi kuzenimden nafaka
istiyor.Çocuk yoksa böyle bir şey mümkün mü? Oluyorsa da ben bir erkek boşandığı kişiye,çocuk olmadığı sürece neden nafaka ödemek zorunda anlamıyorum.İkisi de çalışıyor,neden benim kuzenim ayrıldığı karısına para ödeyecek? Nerde kadın erkek eşitliği?
Kaç gündür kafamı kurcalıyor bir de
size sormak istedim..
Kadının varlıklı ya da maaşlı olması kocayı nafaka borcundan kurtarmaz.
belkide canı çok yanmıştır.Merhaba arkadaşlar,aklımı karıştıran,daha doğrusu anlamsız bulduğum bir sorunum var.Kuzenim ve eşi 1 yıllık evlilerdi,çocukları yok,şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanıyorlar şimdi.
Merhaba arkadaşlar,aklımı karıştıran,daha doğrusu anlamsız bulduğum bir sorunum var.Kuzenim ve eşi 1 yıllık evlilerdi,çocukları yok,şiddetli geçimsizlikten dolayı boşanıyorlar şimdi.
eşitliğe inanıyorsak nikahta mehirde istememek gerekirdi..aslında bu biraz benayrımcılığa benziyor(bu tabiride ben buldum işimize gelince eşitiz gelmeyeince ben kadınım ama durumu)Cocuk yoksa da mi?
Ohoo yazik o zaman erkeklere. Esitlik diye yirtiniyoruz ama haksizlik bu yani
Cocuk yoksa da mi?
sen neden bu kadar müdahale ediyorsun peki kuzeninin boşanmasına..eşi ile neden görüşüyorsun merak ettim..kalmadımı kimse mesela(yanlış anlama cidden soruyorum)Ben de anlamadım hiç,hak talep ediliyorsa böyle bir şey var demekki,bana çok tuhaf geldi.
Ben kuzenimin eşine bunu söyledim,kabul etmiyor kadın...
Cocuk yoksa da mi?
Valla ya,çok sinirim bozuldu kaç gündür bunu düşünüyorum..Ooo çocuk yoksa ne nafakası
ne kadar saçma bencede eşitlik olsun
hem ikiside çalışıyor o zaman kadın da ona nafaka ödesin
Oh valla!
Peki sizce karar ne yönde olur?Evet isteme hakki var yargitayin bununla ilgili karari var
ben bunu anlamıyorum,sadece erkek olduğu için mi?Kadının varlıklı ya da maaşlı olması kocayı nafaka borcundan kurtarmaz.
Buna tabiki sözüm yok,evlilik onlarındı sonuçta ama,o kavgalarda iki taraf da etkilendi,ama bir taraf diğer tarafa neden para veriyor..belkide canı çok yanmıştır.
Biz kuzenimle kardeş gibi büyüdük ve bu konuda mağdur olmasını istemiyorum..sen neden bu kadar müdahale ediyorsun peki kuzeninin boşanmasına..eşi ile neden görüşüyorsun merak ettim..kalmadımı kimse mesela(yanlış anlama cidden soruyorum)
İçim bir nebze rahatladı,nolacak bakalım,dava sonucunu bekliyeceğiz..benim kuzenim yeni bosandi calismayan biriydi ve mahkeme esnasinda halkegitim kuaforluk kusura gittigi icin nafaka alamadi.sebebi ise meslek edinip para kazanip gecimuni saglayacak olabilmesiymis. bunu soyleyim canim kanunlar degisti
Yani kanıt derken şahit vs,esas davanın dışında olarak mı?İsteyen esin diğer eşten daha az kusurlu olmasi istemesi için yeterli..
Yani kadin esim bu sebeplerden evliligimizi buraya getirdi diyip bunu kanitlamasi gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?