Aklımı Kurcalayan Bir Soru

Bu konuya da dini karıştırmaya gerek yok bence.

islamda da nafaka iddet muddeti icindir. 3 ay yani. olene kadar degil.
türk aile hukukunda da evlenene dek... ki bu da gerçekten eşlerden biri ağır kusurluysa...islamda ki mehir kanunu da kadın iddet süresince zora düşmesin diye ki Peygamber efendimiz zamanında ki boşanmalara da bakıcaksak manevi ve maddi sorumluluk yüklüyorlar mehir dışında da erkeklere (hatta az kusurlu dahi bile olsalar )

Canım ben işin biraz ciddi hukuk yönünü,yani dava sürecini sormuştum,sonuçta dini kaynaklar kararı etkilemez diye düşünüyorum.
şöyleki düğünde takılan bi küçüçük çeyrek bile gelinin hakkı al sana islamdaki mehir in türk aile hukukuna geçişi:)))) kaynaşma var iki hukuk arasında

breakingbadd belli ki çekişmeli bir boşanma olacak zaten aavukatlar gerekli bilgileri verecektir kendilerine.

Her ikisinin de isteme hakki var kusurlari ortaya dökmek kaydi ile.. Alabilme ihtimali az çok ugrasmasi gerek eğer cani çok yandiysa ugrasirsa alabilir asla alamaz diyemeyiz..

Harbiden bunlari nasil uydurabildin? Aklim almiyor, nasil bir zeka? Nasil bir psikoloji ya? Sen nasıl insanlari kandirdin ki? Ben hala soktayim. Inanamiyorum çünkü. 17 yaşında bir kizin yorumları degilsin sen.
Agir bir vakasin.. cok sasirtici çooook. .

Eşi kendisine fiziksel ya psikolojik şiddet uyguladıysa, hakaret ve sözlü tacize maruz kaldıysa, aldattıysa ya da aldatmaya meyilli davranışları varsa, evlilik birliğini temelden sarsacak sorunlar kuzeninizden kaynaklanıyorsa, ayrı ev açmayıp kv ve kp ile oturmaya mecbur edildiyse, nafaka ve tazminat talep edebilir. Ama bence burada olması gereken tazminat talep etmek olur. Nafaka gereksiz olmuş sanki :S

Fake bunlarin hepsi fake arkadaşım. .

Fake bunlarin hepsi fake arkadaşım. .

Nereden anladın fake olduğunu? breakingbadd'in açılmış bir sürü konusu var. :S Yeni üye değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…