Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ondan bırsey olmaz.bende radyoloji teknikeriyim.cihaz çalışmaz süreklı sadece şutlama yaparken cihaz ışın yayar.oda çok kısa bir şutlama süresi.bir zararı olmaz.
bende birşey sormak istiyordum ama saçma olabilir eğer öyleyse de nolursun gülme
iki gün önce böbrek ağrısı için doktora gittim, benden röntgen istedi, hastanenin röntgen çekilen bölümüne gittim, sıra vardı. Önümdeki hasta röntgenini çektirdi sıra bana geldi teknisyen masaya uzanın bekleyin dedi bende röntgen aletinin altında masaya yattım beklemeye başladım sonra dikkat ettim ki aletten bilgisayarların fan sesine benzer bir çalışma sesi geliyor. Önemsemedim bekledim ses bir süre sonra durdu teknisyen geldi, aletin camlı bölümünü aşağı doğru -yani bana doğru çevirdi masanın altına filmi koydu yerine geçti nefesimi tutturdu çalıştıurdı röntgenimi çekti ama acaba beklediğim sırada radyasyon almışmıyımdır o sırada röntgen cihazı çalışıyormuydu ki? Eşime sordum birşey olmaz alet o sırada radyasyon yaymıyordur dedi ama içime kurt düştü bir kere...burada aslında senin gibi birine rastlamayı ummuyordum inşallah bana cevap verebilirsin, Allah senden razı olsun...
canım ondan bırsey olmaz.bende radyoloji teknikeriyim.cihaz çalışmaz süreklı sadece şutlama yaparken cihaz ışın yayar.oda çok kısa bir şutlama süresi.bir zararı olmaz.
selam ben pazartesi günü ultrason çektircem yani bir rahatsızlığım yok ama endoktrin uzmanı istedi. ama ben çok korkuyorum hastalıklardan bişey çıkar diye takıntılı bir insanım kurtalamıyorum bundan. ve regl döneminde ultarasonda farklı sonuçlar çıkabilirmi? ben tüm batın baktırcam. çok teşekkür ederim
özelden cevapladım sizi merak etmeyin..