hep terslemeye bir şey bulan birileri var burda.Nereli olduğunuzu iyi biliyorum. Türkçeniz varsa açın kuralları okuyun. İlk kez konu açmıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep terslemeye bir şey bulan birileri var burda.Nereli olduğunuzu iyi biliyorum. Türkçeniz varsa açın kuralları okuyun. İlk kez konu açmıyorsunuz
size cevap vermiyorum . ama bu cevabim yok anlamina gelmiyor . lutfen bir film ismi varsa aklinizda soyleyin teşekkurlerO yüzden mi bize saydırmıştınız. Konularınız silinmiyor hanım efendi hepsi görülüyor
Hanım efendi burası BDV. Konumnuzu doğru topiğe açmalısınız.size cevap vermiyorum . ama bu cevabim yok anlamina gelmiyor . lutfen bir film ismi varsa aklinizda soyleyin teşekkurler
teşekkurlerBir eylul meselesi miydi o da cok guzel
Turk filmi deyince aklima gelen TOKATCI kemal sunal
O zaman hababam sınıfını önerelim merhaba demeyi öğrensinBelki de geldi
izlerim çok teşekkurlerZeki demirkubuz un kader filmi.. beni çok etkilemişti.
Ben bişey uzatmadımizledim. tv de. oraya gelmiyoruz . bu konyu neden uzatiyorsunuz?
o filmi izlerim teşekkurler . ben rahatim zaten . turkceme de az çok guveniyorum . ama hala yanliş neredeydi anlamadimniye kimse kolpacino demedi ya? bas yapit resmen kesin izleyin.
ayrica tamam tamam inandik turkceyi bilmedigine rahat yaz artik![]()
Görüyor ve arttırıyorum.Parçala Behçet.
o zaman niye ban ne demek saka mi falan diyosun? ki ban turkce bile degil. yani turkceyi biliyorsan ve turkcene guveniyorsan niye turkiyeli degilim virt zirt aciklama yapiyorsun? kafa bulmak icin baska seyler sec ya.o filmi izlerim teşekkurler . ben rahatim zaten . turkceme de az çok guveniyorum . ama hala yanliş neredeydi anlamadim
Hop hop eder yüreğiGörüyor ve arttırıyorum.
Kayıkçının Küreği.
züğürt ağa izle.ülkecek züğürtüz bu aralar zatennno filmi izlerim teşekkurler . ben rahatim zaten . turkceme de az çok guveniyorum . ama hala yanliş neredeydi anlamadim