Saç Rengi ve Saç Boyama Akmış saçlarım için ne yapmalıyım?

besteugr_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
18
0
36
İstanbul
kızlar ben saçımı öncelerden açıp mora boyattım sonra gittim eski rengine koyu kestaneye boyattım sonra çok fena açıldı açıldı şimdi çoook açık sarımsı bir kahve oldu ve iğrenç duruyor ilk boyadiğimda çok yıpranmıştı şimdide biraz öyle kııklar var ve yıprandı ve 5 gün sonra okul açılacak ve ben bu saçla okula gidemem çok kötü ve kendim boya alıp boyamak istiyorum ama yıpranıp dökülür falan diye çok korkuyorum sizce ne yapmalıyım!

canım sana amonyaksız boya veya bilirsin organik içerikli boya öneririm.natural colors dan kahve boyayabilirsin koyu bi renk yap ki o renk anca kapansın....

her yerde bulursun natural boyaları.
kına yakarsan bir daha üstü boya tutmaz, açık renkler kullanayım dersen bu imkansız olur. kınalı yerleri kestirmek zorunda kalırsın.

kına yapma canım berbat bişey yaptım çıkmadı saçımdan bela gibi gerçekten organik doğal boya heryerde bulabilirsin kozmetikçilerde eğer bulamazsanda loreal casting amonyaksız boyadan kahve tnları seç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…