Sivilceli Ciltler akne kardeşliği :)pürüzsüz bir cilde doğru...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar ne yazıkki sivilce sorunum var hem stres hemde genetik sanırım..kardeşimde vs yok ama bende çıkıyor çıkmasını geçtim geçmesi o kadar geç oluyor ki kızarık izler kalıyor tenimde fazla beyaz olduğundan kötü duruyor.yüzümü rahat rahat açamıyorum. ergenliği geçeli çok oldu ayrıca..
şu an en son cildiye ye gittiğim doktorun reçetelediği clindoxyl ve sivex losyona başladım sanki biraz hafifledi gibi..burda durumu bildireceğim benim gibi aynı teaviyi gören arkadaşlarda benle paylaşırsa başlık altında sevinirim
aknesiz pürüzsüz günler :D
:1::1::1:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ne yazıkki sivilce sorunum var hem stres hemde genetik sanırım..kardeşimde vs yok ama bende çıkıyor çıkmasını geçtim geçmesi o kadar geç oluyor ki kızarık izler kalıyor tenimde fazla beyaz olduğundan kötü duruyor.yüzümü rahat rahat açamıyorum. ergenliği geçeli çok oldu ayrıca..
şu an en son cildiye ye gittiğim doktorun reçetelediği clindoxyl ve sivex losyona başladım sanki biraz hafifledi gibi..burda durumu bildireceğim benim gibi aynı teaviyi gören arkadaşlarda benle paylaşırsa başlık altında sevinirim
aknesiz pürüzsüz günler :D
:1::1::1:
meraba canım ben de aylar once bunları kullandım bi de karısım vardi ise yarıyor gercekten ama iz bırakır mı bilmem,ama gectikten sonra dikkat et tekrar cıkabiliyor ona gore :),ama umarım en kısa zamanda kurtulursun

meraba canım ben de aylar once bunları kullandım bi de karısım vardi ise yarıyor gercekten ama iz bırakır mı bilmem,ama gectikten sonra dikkat et tekrar cıkabiliyor ona gore :),ama umarım en kısa zamanda kurtulursun

tatlım evet bırakınca çıkarsa bilemem ama su an si,vilceden çok izleri geçsin istiyorum ellerim rahat durmadığında sıkıp durdum iz oldu hep :S bide derin çıkıo sivilceler...

Anladim canim ama benim bildgim clndoxyl de leke ye pek bi etkisi yok hatta sivilceleri leke birakrak tedavi ediyo sonra doktorlar bi de iz tedavisi yapiyo ama degisyo tabi kimisinde iz birakmdan geciriyo elleme ya iz kalmasin :) bi de c vitamini iceren seyler ye onlarda destek olur :)

Ben de de ayni sorun var clindoxyl ise yaramadi birkac günlüğüne sadece cikmiyormus gibi gösterdi ama herhangi bir değişiklik olmadi. Bende iyi bir cildiye doktoru ariyorum tavsiyeniz varsa sevinirim

Ben de de ayni sorun var clindoxyl ise yaramadi birkac günlüğüne sadece cikmiyormus gibi gösterdi ama herhangi bir değişiklik olmadi. Bende iyi bir cildiye doktoru ariyorum tavsiyeniz varsa sevinirim
benim gittigim en son doktor bana kremlerin gecici olacagnı tekrar cıkmaya devam decegni icerden tedavi yani ilac vs ile olacaganı soyledi ki katılıyorum ustteki arkadasın moralini bozmak icin soylemedeim ama..gercekten oyle ama verdikleri ilaclarda o kadar zararlı ki.Bence alternatif tıp daha iyi geliyor bana.
Hangi sehirdesin ki acaba ?

Anladim canim ama benim bildgim clndoxyl de leke ye pek bi etkisi yok hatta sivilceleri leke birakrak tedavi ediyo sonra doktorlar bi de iz tedavisi yapiyo ama degisyo tabi kimisinde iz birakmdan geciriyo elleme ya iz kalmasin :) bi de c vitamini iceren seyler ye onlarda destek olur :)

oyyy leke mi bırakıyo :S ama nie bana verdiki onu

canım ben bütün ilaçları saydım baska ilaç kalmadı dedi bunu verd, bunuda düzenli kullanınca işe yarıyo::( lekelerede ii gelmesi lazım sonuçta çarsafları ble beyazlatıyorsa yani ... bu da olmazsa zoretanin vs olur dedi

çinko oksit krem var oda iiy geliyor ondanda almıştım yine alcam kullanan varmı

ikisinide kullandım bende pek bir faydasını göremedim doktor bana acnegen tedavisi sırasında vermişti gözle görülür bir değişiklik olmadı bende ama imex den çok memnunum

ikisinide kullandım bende pek bir faydasını göremedim doktor bana acnegen tedavisi sırasında vermişti gözle görülür bir değişiklik olmadı bende ama imex den çok memnunum

canım imex çok basit bir merhem rengi var o an kapıyo sora işe yaramıo gibi

çinko oksit çinko içeriyor buda cilde çok faydalı bir element canım hem sivilce tedavisinde ve lekelerde kullanan maske gibi yapanlarda varmış

ay bende alayım o zaman
ramazan geliyor diye çinko tablet alacaktım zaten.bunuda alayım eczaneden.

imex güzel iyi hoşda bende bir süre sonra egzama yaptı :31:

oyyy leke mi bırakıyo :S ama nie bana verdiki onu
kesin demiyim ama bana bunu veren iki doktorda bundan sonra izler icin tedavi yapacanı soyledi ama artık doktorlara hic guveni olmayan birisiyim ben.Verdikleri kremler daha kotu yapıyor.Ama sende umarım ise yara ve en kısa zamanda kurtulursun.

TAVSİYE EDERİM
arkadaşlar bitkisel bir üründür.
ANTİAKNE SİVİLCE LOSYONU-200 ML
Özellikleri :Yoğun sivilce ve akne sorunu olan ciltler için özel formüle edilen bir üründür.Düzenli kullanımda sivilce ve aknelerin temizlenmesine yardımcı olur.
Kullanımı :Ersağ anti-akne losyonunu günde iki defa sabah ve akşam olmak üzere temiz cilde masaj desteği ile uygulanır.

dulavrat otu
sinirli ot ve kekik içermektedir

reklam yasak eminekarslı arkadaşım birazdan siteden atılacaksın :D ersağ ürünlerini baska yerde tanıt

canım imex çok basit bir merhem rengi var o an kapıyo sora işe yaramıo gibi

yumuşacık yapıyor cildimi siyah noktalara karşı etkili baya her ilaç her kişide aynı etkiyi bırakmıyor şimdide bende gözenekler var onun için gidecektim doktora ama unutmuşum randevu almıştım sonradan aklıma geldi ama çok geçti artık :1::1: yazın ilaç kullanmakta istemiyorum kışın daha iyi geliyor sanki pskoljik sanırım :1:

yumuşacık yapıyor cildimi siyah noktalara karşı etkili baya her ilaç her kişide aynı etkiyi bırakmıyor şimdide bende gözenekler var onun için gidecektim doktora ama unutmuşum randevu almıştım sonradan aklıma geldi ama çok geçti artık :1::1: yazın ilaç kullanmakta istemiyorum kışın daha iyi geliyor sanki pskoljik sanırım :1:

doğğrusun canım zaten yazın kullanılması sakıncalı hem ter hem güneş leke brıakbilio

Back
X