- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
imex güzel iyi hoşda bende bir süre sonra egzama yaptı![]()
ciddimisin :18: korkmaya başladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
imex güzel iyi hoşda bende bir süre sonra egzama yaptı![]()
doğğrusun canım zaten yazın kullanılması sakıncalı hem ter hem güneş leke brıakbilio
ciddimisin :18: korkmaya başladım
evet aynen sende işe yaramasına sevindim sivilce en nefret ettiğim şey hele o siyah noktalar yok mu![]()
vallaha bide onu geçircem diye ugraştım tam geciyodu tkrr imexe baslıyodum yine tekrar başa sarıyoduk bu arada cildim hassas degil katır bildigin odunama sana yapmayablir tabiki
benim gittigim en son doktor bana kremlerin gecici olacagnı tekrar cıkmaya devam decegni icerden tedavi yani ilac vs ile olacaganı soyledi ki katılıyorum ustteki arkadasın moralini bozmak icin soylemedeim ama..gercekten oyle ama verdikleri ilaclarda o kadar zararlı ki.Bence alternatif tıp daha iyi geliyor bana.
Hangi sehirdesin ki acaba ?
Moralim bu geçmeyen kırmızı şişlikleri hergün görmekten bozuk sen söylediğinde bozulmuyorum daha iyi oluyor care bulmaya odaklanıyorum teşekkürler . İzmirdeyim bu arada
merhaba arkadaşlar ne yazıkki sivilce sorunum var hem stres hemde genetik sanırım..kardeşimde vs yok ama bende çıkıyor çıkmasını geçtim geçmesi o kadar geç oluyor ki kızarık izler kalıyor tenimde fazla beyaz olduğundan kötü duruyor.yüzümü rahat rahat açamıyorum. ergenliği geçeli çok oldu ayrıca..
şu an en son cildiye ye gittiğim doktorun reçetelediği clindoxyl ve sivex losyona başladım sanki biraz hafifledi gibi..burda durumu bildireceğim benim gibi aynı teaviyi gören arkadaşlarda benle paylaşırsa başlık altında sevinirim
aknesiz pürüzsüz günler
![]()
Bende ergenlikte svilce cikartmadim. Bu sene ne olduysa cikmaya basladi. Ayni dedigin gbi kirmizi kirmizi ve gecmiyrda bende beyaz tenliyim. Doktora gttim ayni ilaclari verdi ama pek etkisi gordugumu soyleyemecegm. Acnemicade iyiymis onu deniycem bakalim.
aynı ben gbisin canım bende beyazım ve kırmızı benekler oluyor aknelerden nefret ediyorum.ve lekeler kalıyor.. acnemicade yi duymadım.. clindoxyl fena değil ama kurutyoo
Evet bide o lekeler gecmiyr malesefcok zor geciyr yani. Clindoxyl kucuk beya yag bezecikleri icin diye biliyrdm aslinda ama sivilce icinde kullaniliyrmus demekki.doktr bizlere verdigine gore...
yaa o yağ bezecikleri dolu bence sıktıkça yağ çıkan böğğğğ ama geçmedi halaonlara çözüm nedir acep
Canm onlarn cozumu yok diye biliyrm. İlaclarla yanii. Guzellik merkezlernde ucu incecik bir igne var onu batirip sikiyrlar tek tek snra bir krem veriyr.