Sivilceli Ciltler akne kardeşliği :)pürüzsüz bir cilde doğru...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
vallaha bide onu geçircem diye ugraştım tam geciyodu tkrr imexe baslıyodum yine tekrar başa sarıyoduk bu arada cildim hassas degil katır bildigin odun :9: ama sana yapmayablir tabiki

benim cildimde odun ya :1::1: bakalım artık olursa bırakırım bende :)))

benim gittigim en son doktor bana kremlerin gecici olacagnı tekrar cıkmaya devam decegni icerden tedavi yani ilac vs ile olacaganı soyledi ki katılıyorum ustteki arkadasın moralini bozmak icin soylemedeim ama..gercekten oyle ama verdikleri ilaclarda o kadar zararlı ki.Bence alternatif tıp daha iyi geliyor bana.
Hangi sehirdesin ki acaba ?

Moralim bu geçmeyen kırmızı şişlikleri hergün görmekten bozuk sen söylediğinde bozulmuyorum daha iyi oluyor care bulmaya odaklanıyorum teşekkürler . İzmirdeyim bu arada

Moralim bu geçmeyen kırmızı şişlikleri hergün görmekten bozuk sen söylediğinde bozulmuyorum daha iyi oluyor care bulmaya odaklanıyorum teşekkürler . İzmirdeyim bu arada

bende aynıyum canım ilaçları düzenli kullan. olmazsa daha etkin bir tedaviye geçeriz demişti..

Surekli olumsuz bisey soyluyormusum gibi olmasin ama sivilce kremleri tuylenme yapabiliyor belki isinize yarar bi bilgi ololabilir.Cunku bazi kisilerde biliyorum belki bunu bilseydi hic kullanmayacak olanlari.

la roche posay effaclar jel aldım... la roche posay daima iyi bir marka olmuştur ama jelini yeni deniyorum. deneyen varmıdır ?

merhaba arkadaşlar ne yazıkki sivilce sorunum var hem stres hemde genetik sanırım..kardeşimde vs yok ama bende çıkıyor çıkmasını geçtim geçmesi o kadar geç oluyor ki kızarık izler kalıyor tenimde fazla beyaz olduğundan kötü duruyor.yüzümü rahat rahat açamıyorum. ergenliği geçeli çok oldu ayrıca..
şu an en son cildiye ye gittiğim doktorun reçetelediği clindoxyl ve sivex losyona başladım sanki biraz hafifledi gibi..burda durumu bildireceğim benim gibi aynı teaviyi gören arkadaşlarda benle paylaşırsa başlık altında sevinirim
aknesiz pürüzsüz günler :D
:1::1::1:

Bende ergenlikte svilce cikartmadim. Bu sene ne olduysa cikmaya basladi. Ayni dedigin gbi kirmizi kirmizi ve gecmiyrda bende beyaz tenliyim. Doktora gttim ayni ilaclari verdi ama pek etkisi gordugumu soyleyemecegm. Acnemicade iyiymis onu deniycem bakalim.

Bende ergenlikte svilce cikartmadim. Bu sene ne olduysa cikmaya basladi. Ayni dedigin gbi kirmizi kirmizi ve gecmiyrda bende beyaz tenliyim. Doktora gttim ayni ilaclari verdi ama pek etkisi gordugumu soyleyemecegm. Acnemicade iyiymis onu deniycem bakalim.

aynı ben gbisin canım bende beyazım ve kırmızı benekler oluyor aknelerden nefret ediyorum.ve lekeler kalıyor.. acnemicade yi duymadım.. clindoxyl fena değil ama kurutyoo

aynı ben gbisin canım bende beyazım ve kırmızı benekler oluyor aknelerden nefret ediyorum.ve lekeler kalıyor.. acnemicade yi duymadım.. clindoxyl fena değil ama kurutyoo

Evet bide o lekeler gecmiyr malesef :( cok zor geciyr yani. Clindoxyl kucuk beya yag bezecikleri icin diye biliyrdm aslinda ama sivilce icinde kullaniliyrmus demekki.doktr bizlere verdigine gore...

Evet bide o lekeler gecmiyr malesef :( cok zor geciyr yani. Clindoxyl kucuk beya yag bezecikleri icin diye biliyrdm aslinda ama sivilce icinde kullaniliyrmus demekki.doktr bizlere verdigine gore...

yaa o yağ bezecikleri dolu bence sıktıkça yağ çıkan böğğğğ ama geçmedi hala :D onlara çözüm nedir acep

yaa o yağ bezecikleri dolu bence sıktıkça yağ çıkan böğğğğ ama geçmedi hala :D onlara çözüm nedir acep

Canm onlarn cozumu yok diye biliyrm. İlaclarla yanii. Guzellik merkezlernde ucu incecik bir igne var onu batirip sikiyrlar tek tek snra bir krem veriyr.

Back
X