6 ay veya 1 sene duzenlı kullananlarda %80 ıyuılesmee varmıss canmm benm.. bencee donmelısın acnelyse ye =)) ben kararlıyımm dewam edecem vee gectıgındee leke vee ızlerm bu mutluluguu herkesee haykıracam =)) :roflol:arkadaslar ben de sıvılcelerım ıcın kullandıgım ılacı paylasmak ıstıyorum.ACNELYSE, bır ayı gectı bırakalı, sıvılcelerım 10 taneden daha az hıc olmamıstı ,,toplam ıkı ay boyunca her gun 2 kez kullandım ve butun sıvılcelerım kayboldu, ılk baslarda cok artıyor sıvılceler , daha kotu oluyor ama sonra acayıp gecıyor,, sımdı sıvılcem yok allahtan ruya gıbı ama:))sımdı de lekelerım ıcın tca kullanıyorum.memnunum
SIVILCELER ICIN RETIONIK ASITI tek gecerım :))
kızlar imex hangisiydi.fondöten renginde olanmı yokda şeffaf yüzü geren miydi:uhm:
Ya kızlar ben clean and clear siyah nokta temizleyici kalıbını kullanıyorum kullanmaya başladığım günden beri kullandığım yerdeki sivilceler inanılmaz derecede arttı acaba kullanmaya devam etmeli miyim ? Yoksa bırakmalı mıyım ? Bu geçicidir diye düşünüyorum ama siz neler söyleyeceksiniz yardımlarınızı bekliyorum
çalışmayan sindirim sistemi,düzensiz menturasyon oldugu sürece akneden kurtulamayacagımızdan haberiniz olsun toksin birikmiş kirli kolon ilk cilde kusuyor onun için bitki çayları,kuru kayısı vs düzene konulan metabolızmada sebum salgısı aza iniyor dolayısıyla akne oluşmuyor sivilce izleriyle mücadele daha kolay oluyor bir de ne yapıyorsak düzenli yapmak takip etmek çok önemli enazından ben öyle yaptım günlük 1,5litre demlenmiş ot çaylarını içiyorum üzerine dogal tonik hesabına pamukla çayı yüzüme de uyguluyorum artık tek bir aknem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?