Sivilceli Ciltler Akne nedir, tedavi yntemleri nelerdir?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bir maddeyi unutmuşum, düzenli uyku çok önemliymiş. cildinin yenilendiği özellikle 23.00 ve 02.00 saatlerinde uyuyor olmalıymışız. her gün 8 saat uyku..

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum, moos yosun iyotlu sabun, ya da kükürtlü farketmez bu doktorların verdiği yuz yıkama sabunlarıyla yıkadıktan sonra sanki böle sivilce dahda canlanıyo kızarıyo sanki hiç geçmicekmiş gibi karamsarlıga kapılıyorum neden böyledir acaba bi fikri olan varmı aranızda tecrübeli olanlardan

benim de öyleydi ilk zamanlar. hatta neutrigina sabunuyla başladım yüzümdeki ne kadar yağ varsa alıp götürüyordu yüzüm pul pul oluyordu sonra birden yağlanıyordu yağ dengesini altüst etti yüzümün sonra sebamed e geçtim dediler bu kurutmaz böylece yüzün de birden kuruyup birden yağlanmaz böylece de sivilcelerin daha da artmaz. Gerçi neutrigina sabunundan çok memnun olanlar da var sana en iyi gelecek sabunu bulana kadar dene digerlerini de bence.

Ama sakın sabunu bırakma ilaçlardan bile daha önemli. ben hala kullanıyorum sivilce sorunum biteli kaç seneler olmasına rağmen, yüzüme çok iyi geliyor.

arkadaşlar yüz masklerinin çoğu sivilceleri yayıyor ve arttırıyor. en güzel çözüm su ve sabun

merhabalar,
daha önce yazmıştım bu problemle ilgili çok şey denedim.
ağır ilaç tedavisini reddederek farklı şeyler denemiştim. su sabun temizlik iyi evet ama içerden geliyor, dışarıdan yapılan işlem bir yere kadar etkisini sürdürüyor.

cildiye uzmanı bana temizleyici sabun olarak la roche posay markasının bir jelini tavsiye etti,memnun kaldım. cildin rengini de biraz açıyor hafiften, görüntü güzelleşiyor. ancak her gün kullanırsam çabuk kuruyor yüzüm, o yüzden her gün kullanmıyorum. dove sebamed vs. bana hiç iyi gelmedi, o sabunlarda cildimde ufak sivilceler azalıyor ama büyük sivilce çıkıyordu.

şu an sivilce problemini %90 hallettim, tek tük kısa süreli çıkan ufak sivilcem oluyor, o da gece kabus görürsem sıkıntıdan filan çıkıyorlar. yüzümdeki izlerin kızarıklığı da %70 geçti rengi iyi eskiye göre. önceden fondöten bile kapatamayacak kadar kabarık ve kızarıktı. resim eklemeyi bilsem de göstersem resimlerimi ve aradaki farkı.

multivitamin içiyorum günlük, dahliye uzmanına sordum bir yan etkisi zararı olur mu diye, güvenle kullanabilirsin dedi. cilde iyi gelen şeyleri örneğin maydanoz tüketimini arttırdım ama her allahın günü çok yenmiyor ki. onun da hapını buldum onu da doktora danışarak aldım, zaten bu hapı içmeye başladıktan 2 hafta sonra etkisi ancak görülebiliyor ciltte. Araştırın en doğal nasıl halledilebiliyorsa öyle yapın derim. kolesterolü yükseltebilir, intihara teşebbüsü arttırabilir olduğu halde roaccutane yazıyorlar, buna karşıyım.... bir de ibrahim saraçoğlu sivilcesi olanlara sarımsak, domates, turşu ve asitli meyveler portakal suyu filan yasaklamıştı televizyonda. ona da dikkat ediyorum.

arkadaşlar size nacizane bir öneri, bu konuda çok çektim ben. gitmediğim doktor kalmadı. size önerim ezbere ilaç kullanmayın. bunu hep söylüyorum. ukalalık olarak sakın algılamayın. çünkü birine ii gelen başkasına ii gelmeyebilir. hatta daha kötü yapabilir. tek ilaçta değil bitkisel çözümler bile alerjik bünyeleri etkileyip çok kötü sonuçlar doğurabilir. her insanın birsürü şeye alarjisi var çoğu insan ne olduğunu bilmiyor. benim arkadaşımın başına geldi çünkü aman diyim. ciltler birbirinden farklı olduğundan bazıları kremler geçer bazıları hapla uzun tedavi gerekir. o yüzden en güzeli dermotologa gidin. eğer geçmedi doktor değiştirin. ama sakın ona ii gelen banada ii gelir diye düşünmeyin.

Bu mesajı yazalı seneler olmuş ama yine giriyosunuzdur diye umut ederek size birşey sormak istiyorum.Hangi şehirde yaşıyosunuz yani size bu bilgileri veren kişi nerede çalışıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…