Kizlar ben ergenlik doneminde dahi 1 sivilce bile cikmayan birisiydim .Ama son 10 yildir surekli yasadigim akne problemi son 5 6 ay once tavan yapmisti.Ve tavsiye uzerine Besiktas Sait Çiftci devlet hastanesinde Saliha adinda bir doktora gittim.Ve cildimin cabuk tikanan bir yapiya sahip oldugunu ogrendim tahliller sonucunda da.Genetik yani.Bir ilac yazildi ozel bir ilac .Tavsiye edebilecegim.bir doktor.Suan cildimde vucudumda sifir sivilce akne siyah nokta dahi yok.Lekeler icinde bir krem verdi ikisinide tavsiye ederin ama once doktor.Kozmmetik urunlerin hepsini denedim.En son dermapen yaptiricaktm.Abimin esi bir guzellik salonunda calisiyor.Dedi ki hikaye.Ama bu tedavi bana cok iyi geldi.Mhrs den randevu alip gidecek olursa gece saat 00:00 ve 00:10 arasi doktorun sistemi aciliyor baska turlu alamazsiniz cok talep alan bir dr.Herkese tavsiye ederim.En mantiklisi isi bilenine birakmak.Isotrexin sivilve icin
Avene yi lekeler icin vermisti
Bahsettigim ilac da Roaccutane hala tedavim devam ediyor.+50faktor koruyucusuz cikmiyrm. Koruyucuda akneli ciltler icin ozel
Umarim yardimci olabilirim.
Artik aynaya bakinca tekrar bakasim geliyor cok sukur.
Merhaba gecmis olsun bende de çok oluyo ama öyle büyük sivilce değil küçük küçük akneli bide beyaz yağ bezeleri varrben sebamed sabunlar var onla sabah akşam yıkıyorum yüzümü biraz iyi geldi
Merhaba gecmis olsun bende de çok oluyo ama öyle büyük sivilce değil küçük küçük akneli bide beyaz yağ bezeleri varrben sebamed sabunlar var onla sabah akşam yıkıyorum yüzümü biraz iyi geldi
Bana sabunda verdi ama cildim o kadar duzeldiki ne vucut sabununu ne de yuz sabununu kullaniyrm.Sebamed dove dogal sabunlar cok sabun kullandim bende bana verdigi sabunun markasida nilera diye bir marka yuzum icin gliserinli vucut icin limonlusunu vermisti