merhaba arkadaslar aknegen kullanıcısıyım 57 kiloyum 60 mg başladım ekim ayında dogru tarıh olucağını düsünerekten basladım.doktorum tedavının 4 ay surecegını soyledı 4.ayıma girmıs bulunmaktayım.cok fazla sıvılcem yoktu yüzümde yaglanma oluyordu bırde arada cıkan sıvılcelerımde hemn iz bırakıyordu buda benı korkutuyordu malum o çukurlar kolay tedavı edılmıyor.bu konuda cok arastırma yapıyorum genelde yuzum bebek gbı oldu dıyenler cok oldu ama bende öyle bsey olmadı evet fark ettı yüzüm kuru daha duru duruyor ama bebek gbı de olmadı izlerım fazla vardı cunku onlar gecmedı kozmetikte çalıstıgımdan sureklı makyajlıyım dolayısıyla pek anlamamısta olabılıtm ama gelen msterılerımden aldgım tepkıler benı cok mutlu edıyor fondotenın cok guzel durmus vs anlıyorum kı fark var onceden kıms eoyle demıyordu :) bu ay sonra leke tedavısı uygulıcak doktorum o zman ne kullandıgım hakkında bılgı verrırım resım ıstersenız koyabılırım bu arada tek yan etkı burun kanaması oldu oda sılerken falan şükür asırı bı yan etkı yasamadım yuksek mg almama ragmen arkdsım 20 mg gunluk almıs cok etkıledgını soyledı herkeste farklı oluyor etkı.
merak ettıgınız bı konu varsa sorabılırsınz ben bu konuda çok muzdaribim cok arastırdm sonucta yan etkılerı fazla olan bir ılac ınsan fikir almak istiyor kullanan kişilerden
merak ettıgınız bı konu varsa sorabılırsınz ben bu konuda çok muzdaribim cok arastırdm sonucta yan etkılerı fazla olan bir ılac ınsan fikir almak istiyor kullanan kişilerden
Son düzenleme: