- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Merhaba.
Ben 3 aydır kullanıyorum.Günde 40 mg kullanıyorum 55 kiloyum. Çenem çok kötü vaziyetteydi şu an bayağı azaldı.Cilt kuruması, cilt hassaslığı , dudak kuruması felaket hissediliyor.Ama sivilceler geçiyor ya çok mutluyum valla :).
benimde 5. günüm aknegen kullanıyorum aknetrend le aynı burnum alnım kaşlar da dahil pul pul döküldü ekstraçıkan sivilce yok ama varolanlar epeyce kocamanlaştı :) dudaklarda kupkuru çatladı :) izlenimleri eksik etmeyelim. bol bu içmek lazımmış birde bepanthol yüz için ve dudak için aldım daha iyi nemlendirici önerisi olan varsa yazsın lütfen
10 mg cok az zaten. Ben 30 mg la basladim 1 haftadan sonra belirtileri oldu. Biraz daha zamana ihtiyacin var.Benim 4.günüm hiçbir belirti yok. Hala yuzum yağlı dudaklarim ve ellerim kurumadı çatlamadı. 10 mg kullandigim icin mi acaba? Ama 4.günde bitti artik hala belirti yok hiç enteresan
Merhaba ben de 10 mg baslıcam ve yukselme olmucak gün aşırı içicem aynı sizin gibi cildim. Suan tedavi bitmistir ama nasil sonuclandi doz yeterli oldu mu yan etki yapti mi merak ediyorum :)Benim T bölgem ve burnumun kenarlari yağlı onun haricinde cildim kuru. O yuzden çok yüksek vermedi dozajını. Bilmiyorum ne zaman başlar belirtileri merakla bekliyorum.
Evet bitirdim. İlk iki ay 10mg kullandım. 3,4,5 ve 6.aydada 20 kullandım. Haziran ayında bitti. Şuan sivilcem kalmadı çok şükür. Zaten çok yoktu olanlar da gitti.Merhaba ben de 10 mg baslıcam ve yukselme olmucak gün aşırı içicem aynı sizin gibi cildim. Suan tedavi bitmistir ama nasil sonuclandi doz yeterli oldu mu yan etki yapti mi merak ediyorum :)
Çok sevindim gecmesine :) peki 10 mg kullanirken iki ay gectiginde yuzunuz duzelmis miydi doz artirmasinin sebebi ne acaba :/ iki ay yeterli olur gibi benim yuzume. Bide haftasonlari diger aylarda da mi kullanmadinizEvet bitirdim. İlk iki ay 10mg kullandım. 3,4,5 ve 6.aydada 20 kullandım. Haziran ayında bitti. Şuan sivilcem kalmadı çok şükür. Zaten çok yoktu olanlar da gitti.
Yok bekarim ben :) bende iz bile kalmadi neredeyse. Minnettarim resmen doktora :) bende de gunes lekeleri oldu :) ama akneli yuzum gittigi icin cok gozumde degil. Izotrexin kullaniyorum sivilce izleri icin ben gercekten cok memnun kaldim tertemiz yuzum arkadaslarim sasiriyorlar hepBende o ilaci 5 ay kadar kullandim sonuc tabiki eskiye gore guzel oldu ama suan hala aktif olarak kucuk kucuk alerjitarzinda cikan sivilcemsi seyler var eylulde 2 yil olacak bu ilaci birakali. Ilactan sonra sivilce lekelero de kaldibazilari gitti ama hala duran izler de var. 3.yillik evliyim suan bebek dusunuyoruz doktor çok uyarmisti bu ilaci kullanirkenhamile kalma gerekiyorsa 3 yil bebis yapma dogan cocuk sakat dogar demistiki ilac kutusunun uzerinde de yaziyor zaten Hamilelikte kullanilmaz diye ama bence vucuttan coktan atilmistir eylulde 2yil olacak dedigim gibi. Eger evliyseniz sakin bebis falan yapmayin..
Anladim canim ne mutlu sana bende isotrexin kullanmistim ama 1 ay kadar sanirim. Doktor onu omur boyu kullanblrsn demisti ama 23 yasindayim cilt kendini yeniler diye 1 ay kullandim biraktim surekli boyle kimyasallara maruz kalmak istemedim. Bide bu ilacin kisir yapma olasiligini duyunca korkmaya basladim evliyim ve bu ilactan dolayi 2sene korundum 3.senemize girdik ve artik bebis dusunuyorum.Yok bekarim ben :) bende iz bile kalmadi neredeyse. Minnettarim resmen doktora :) bende de gunes lekeleri oldu :) ama akneli yuzum gittigi icin cok gozumde degil. Izotrexin kullaniyorum sivilce izleri icin ben gercekten cok memnun kaldim tertemiz yuzum arkadaslarim sasiriyorlar hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?