- 11 Ocak 2025
- 5
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi ebrueymenb
-
Her ay kan vereceksin. Makyaj yapabilirsin sorun yok. Cilfini bol bol nemlendirKızlar merhaba burda yeniyim.2 hafta önce cildiyeye gittim kan değerlerime baktı ve aknetrent verdi. Yüzümde çok sivilce yok ama çıktığı zamanda coşuyor 7 8 tane büyük ve iltihapli cikiyor, şimdilik yan etki sadece dudak kuruluğu var bu süreçte makyaj yapan oldu mu? Her ay kan vercek miyim acaba kullananlar cevap verirse sevinirim
Siz kullanmismiydiniz kullandiysaniz nemlendirici olarak Biodermaninkini aldım sizin öneriniz nedirHer ay kan vereceksin. Makyaj yapabilirsin sorun yok. Cilfini bol bol nemlendir
Kaç ay kullandiniz?Ben yapmadım makyaj o sürede. Her ay kan vermek iyi olur evet bazı doktorlar 2 ayda 1 alıyor ama aydan aya bile yükselebiliyor değerler
7 ya da 8 aydı yanlış hatırlamıyorsamKaç ay kullandiniz?
7 ya da 8 aydı yanlış hatırlamıyorsam
Bebek gibi oluyor yüzün uzunca bir süre öyle kalıyor çünkü gözeneklerin inanılmaz küçülüyor. Kullandığın süre boyunca tüm cildini kurutup hassaslaştırıyor maalesef bir yerini kesmemeye bi yere çarpmamaya dikkat et. Ben sekiz ay kullandım 2021’de. Şu an sivilcesizim ama gözeneklerim ortada. Sivilce izleri de kaldı biraz leke giderici kremi sürmeyi bıraktım diye. Ama bir bb krem sürüyorum bebek surat geri geliyorPeki memnun kaldiniz mi,sonradan cikti mı
A vitamini yüksek gıdalardan bu süreçte uzak dur.Kızlar merhaba burda yeniyim.2 hafta önce cildiyeye gittim kan değerlerime baktı ve aknetrent verdi. Yüzümde çok sivilce yok ama çıktığı zamanda coşuyor 7 8 tane büyük ve iltihapli cikiyor, şimdilik yan etki sadece dudak kuruluğu var bu süreçte makyaj yapan oldu mu? Her ay kan vercek miyim acaba kullananlar cevap verirse sevinirim
Bu aknetrent ilaci mide agrilari yapiyor mu? Son 1 aydir asiri artti. 1 aydir ilac aliyorum.A vitamini yüksek gıdalardan bu süreçte uzak dur.
Elinden geldiğince kabız olmamaya çalış çünkü kanamalı bir şekilde büyük tuvaletini yapma ihtimalin artabilir.
D vitamini, magnezyum için muhakkak ek tekviye kullan.
Ağda yapma, bıyıklarını iple alırken bile çok dikkatli ol çünkü çok incelecek.
Kan tahlilini muhakkak her ay yaptır.
Burnunda kanamalar olabilirü gözünde kuruluk olabilir . Bunlar oluşur oluşmaz hemen önlem almaya çalış, suni gözyaşı falan
Bunlar çok ağır ilaçlar muhtemelen arı yapar. Bence yemekleri küçük parçalara bölün öğün sayısını daha fazla yapın.Bu aknetrent ilaci mide agrilari yapiyor mu? Son 1 aydir asiri artti. 1 aydir ilac aliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?