• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Aknetrent sarkması

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Aknetrent veya zoratenin ilaçlarını kullandıktan sonra oluşan sarkmalar zamanla geçti mi

• Hayır değişiklik yok

OY: 1 50,0%
  • Evet zamanla eski haline döndü

OY: 1 50,0%
  • Yoğun bakım ve beslenmeyle az çok eskisi gibi

OY: 0 0,0%
  • İlacı bitireli uzun zaman oldu ve vücudum çok yaşlı gözüküyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

Ezgi gizemmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2016
5
0
1
31
İlacı 5 ay kullandım. Kullanmam gereken dozu tamamlamak istemiyorum. Artık yüzüme estetik yaptırmayı bile düşünüyorum. Keşke yüzüm yağlı dolgun olsa da sivilceli olsam. Çook pişmanım :KK43:( KULLANMAYIN !!! BAŞLAMAYIN!! ilk kullandığım aylarda gayet memnundum ben de. Hiç sivilcem yoktu.
Ne olduysa 4. Ay bi yüzüm çöktü. Göz altlarım mosmorr :KK43:( sonra dayan dedim geçicidir. Bi ay daha kullandım. Ama sarkmalar geçmiyormuş. Bol bol nemlendiriyordum. İlacı da düzenli kullandım. Günde 30. Mg 56 kiloyum 23 yaşındayım ama yüzüm 33 gösterir oldu !!! Sadece yüzüm de değil göğüslerim vücudum sarktı. Çatlaklarım oluştu. Vücudum mahfoldu. Hala 2-3 aylık kullanıp aldananlar varsa üzülüyorum onlara bırakın bu ilaç bi faciadır. Yasaklanmalıdır !! bi de yeni bıraktım ama baya sarkık vücudum.. 2 yıl sonra nasıl sarkcak kimbilir. :KK43:(
Spor da fayda etmiyor sıklaşmaya nemlrndirici de vücut içten kuruyo bi kere .
Çok pişmanım . bırakınn bu ilacı .
Bu sarkmalar geçer mi bilgisi olan var mı . estetik yaptırcam artık :'(

İlacı 5 ay kullandım. Kullanmam gereken dozu tamamlamak istemiyorum. Artık yüzüme estetik yaptırmayı bile düşünüyorum. Keşke yüzüm yağlı dolgun olsa da sivilceli olsam. Çook pişmanım :KK43:( KULLANMAYIN !!! BAŞLAMAYIN!! ilk kullandığım aylarda gayet memnundum ben de. Hiç sivilcem yoktu.
Ne olduysa 4. Ay bi yüzüm çöktü. Göz altlarım mosmorr :KK43:( sonra dayan dedim geçicidir. Bi ay daha kullandım. Ama sarkmalar geçmiyormuş. Bol bol nemlendiriyordum. İlacı da düzenli kullandım. Günde 30. Mg 56 kiloyum 23 yaşındayım ama yüzüm 33 gösterir oldu !!! Sadece yüzüm de değil göğüslerim vücudum sarktı. Çatlaklarım oluştu. Vücudum mahfoldu. Hala 2-3 aylık kullanıp aldananlar varsa üzülüyorum onlara bırakın bu ilaç bi faciadır. Yasaklanmalıdır !! bi de yeni bıraktım ama baya sarkık vücudum.. 2 yıl sonra nasıl sarkcak kimbilir. :KK43:(
Spor da fayda etmiyor sıklaşmaya nemlrndirici de vücut içten kuruyo bi kere .
Çok pişmanım . bırakınn bu ilacı .
Bu sarkmalar geçer mi bilgisi olan var mı . estetik yaptırcam artık :'(
spora başla hemen bence

spora başla hemen bence

Ben ilacı kullanmadan önce fitness a gidiyodum zaten ama ilacın üstünde kullanırken ve bittikten 8 hafta sonra spor yapmayın kas erimesi olabilir gibi bişey yazıyodu. Ben de platesle devam ettim sonuçta o kadar zorlamıyodur diye düşündüm . ilaç kullanırken yapıyodum ama buna rağmen sarkma oldu . :((( off ya çok kötü göz altlarım şimdi. Dolgun dolgundu resmen yaşlı gibi aşağı sarktı yüzüm yaa lanet olası küçük bi akne tedavisi için keşke iç organlarımı bu kadar yormasaydımm :((
Bakalım işte canım benim olan oldu artık teşekkür ederim öneri için ..
Sence estetik yaptırayım mı yasım da 23 yani bu yaşta da yaptırmak olur mu ya bilemiyom moralim sıfırr :/

Doktorunla görüştün mü

Bana bu ilacı yazan doktor başka yere gitmiş ona ulaşamadım ama 4. Ayda çatlaklarımı ve gözaltlarımı farkedince başka bi doktora sordum çatlaklar için krem yaZdı ilacı bırakma tedavi başarılı olmaz dedi. Ben de 1 ay daha kullandım ama vücudumu böyle çöktürmeye dayanamadım artık 2-3 sivilce için :( bıraktım . tedavi de başarılı olnasınn yeter ki vücudum toparlasın . insanın eline yüzüne bakmadan bi yığın kremle bu ilacı yazıyolar yaa

Bana bu ilacı yazan doktor başka yere gitmiş ona ulaşamadım ama 4. Ayda çatlaklarımı ve gözaltlarımı farkedince başka bi doktora sordum çatlaklar için krem yaZdı ilacı bırakma tedavi başarılı olmaz dedi. Ben de 1 ay daha kullandım ama vücudumu böyle çöktürmeye dayanamadım artık 2-3 sivilce için :KK43: bıraktım . tedavi de başarılı olnasınn yeter ki vücudum toparlasın . insanın eline yüzüne bakmadan bi yığın kremle bu ilacı yazıyolar yaa
Bende 21 gun kullandim dun biraktim kullanmayi benimde yuzum cok zayifladi yanaklarim asagita dogru indigini farkediyorum zaten cok kilolu bi yuzum yoktu ama ben kiloda verdim ondanda olabilir gozlerim mordu zaten biraz simdi daha cok oldu gozlerim icine batti asla kullanmam artik pazartesi doktora gidip konusucam ne verirse artik duzeltmenin bi yolunu gostersin kremmi sıkılaştırıcımı artik ne verirse versin cok kafaya takiyorum cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim sivilcelerim hala var yanaklarimda sol tarafimdakiler biraz gecri bi tane yeni cikti onlarinda izi kaldi nolcak ne yapicam bilmoyorum yuzumun bende saglikli isil isil gorunmesini istiyorum bu arads 27 yasindayim bende daha :(

Bende 21 gun kullandim dun biraktim kullanmayi benimde yuzum cok zayifladi yanaklarim asagita dogru indigini farkediyorum zaten cok kilolu bi yuzum yoktu ama ben kiloda verdim ondanda olabilir gozlerim mordu zaten biraz simdi daha cok oldu gozlerim icine batti asla kullanmam artik pazartesi doktora gidip konusucam ne verirse artik duzeltmenin bi yolunu gostersin kremmi sıkılaştırıcımı artik ne verirse versin cok kafaya takiyorum cok uzuluyorum ne yapacagimi sasirdim sivilcelerim hala var yanaklarimda sol tarafimdakiler biraz gecri bi tane yeni cikti onlarinda izi kaldi nolcak ne yapicam bilmoyorum yuzumun bende saglikli isil isil gorunmesini istiyorum bu arads 27 yasindayim bende daha :KK43:
Siz yine erken bırakmışsınız ya benim 5 ay oldu yüzümdeki çökmeyi farkettiğim andan sonra 1 ay daha kullandım üstelik geçicidir diye. Ama araştırdım bi ben değil kullananların çoğu sarkmadan şikayetçi. İlacın prospektüründe yazmayan yan etkisi bu işte erken yaşlılık.
İyi yapmışsınız kullanmayın kullandırmayın yasaklansın bu yaa.
Ben de bi doktora gitcem bakalım kremlerle geçer mi ki . içten dolgunluk veren yağlar gitti ama sıkılaştıran bişeyler var mı ki. Bakalım soralım bi doktora artık. Olmazsa ben estetik düşünüyorum ki aklımın ucundan geçmezdi.
Off napalım artık dönüş yok oldu bi kere :((
Benim de izlerim kaldı ama onları da doğal kürlerle falan geçiririm artık ya da krem yazdırırım.
Güzel beslenirsek belki düzelir . sizinki toparlayabilir bence erken bırakmışsınız.

Siz yine erken bırakmışsınız ya benim 5 ay oldu yüzümdeki çökmeyi farkettiğim andan sonra 1 ay daha kullandım üstelik geçicidir diye. Ama araştırdım bi ben değil kullananların çoğu sarkmadan şikayetçi. İlacın prospektüründe yazmayan yan etkisi bu işte erken yaşlılık.
Ben de bi doktora gitcem bakalım kremlerle geçer mi ki . içten dolgunluk veren yağlar gitti ama sıkılaştıran bişeyler var mı ki. Bakalım soralım bi doktora artık. Olmazsa ben estetik düşünüyorum ki aklımın ucundan geçmezdi.
Off napalım artık dönüş yok oldu bi kere :KK43:(
Benim de izlerim kaldı ama onları da doğal kürlerle falan geçiririm artık ya da krem yazdırırım.
Güzel beslenirsek belki düzelir . sizinki toparlayabilir bence erken bırakmışsınız.
Düzelir diye düşünüyorum ilacın etkisi 1 yıl kadar sürüyormuş yani vücut bir yıl sonra toparlamaya başlayacak

Off napalım artık dönüş yok oldu bi kere :KK43:(
Evet biraktim doktor bakalim ne diycek pazartesiyi iple cekiyorum cildim nasil duzelicek siyah noktalar sivilceler halen var offf ergenligimde bile olmazdi benim ne sivilcem ne siyah noktam nolduysa 1 yilda oldu:( cilde iyi gelen vitamin istiycem bide insallah toparlanir yuzum ani kilo vermedende olabilir cunku ben direk yuzden veriyorum daha oncede zayifladigimda yuzum cokuk gibi olmustu sonra bilerek kilo aldim toparlandi ama sivilce sorunum siyah nokta sorunum hic yoktu bu seferkide farkli gibi geldi yanaklarim asagiya sarkti sanki gulerken cok belli oluyor bu insallah duzelir yuzumuz allah sabir versin ben cok kafaya takiyorum birde 4,5 yil once kardesimde kullandi zoretanin 3 ay kadar filan bebek gibi cildi olmustu oyle bi sorunda olmamisti onda zayiflamada olmadi zaten zayifti ama kiloda vermedi cevremdede kac kisi kullandi onlardada olmadi benimde zayifladim ondan oldu diye dusunurken internette yorumlarda bu ilactan oldugunu yazmislar bende yuzumu dikkatlice inceleyince farki anladim dunden beri icmiyorum ilaci :(

Back
X