'AKP işten atma tehdidiyle oy topladı'

size katildigimi belirtmek istedim.Sahsen benim icin o parti bu parti onemli degil ben icraata bakiyorum gercekten suan muhalefetin basina ulkeye yararli olacagini dusundugum biri gecse parti birazdaha halka acilip gercek turkiyenin icine karissa dusunmeden oyumu onlarada veririm sag sol ne farki var onemli olan icraat

Bununla ilgili yorumu ben yaptığım için üstüme alındım. Neyin acısı ? Beni tanıyor musunuz ? Tanımadığınız birinin uydurduğu kanısına nasıl vardınız ? Oysa ben yazdığım hiçbir yorumumda gülmedim sizin gibi. Espriye vurmaya çalışmadım. Ben şahit olduğum birşeyi anlattım.Çoğu şeye inanmadığınız gibi buna da inanmamakta özgürsünüz. Umrumda bile değil. Ama uydurma, sallama gibi yorumlar yaparsanız hele bir durun orada. Kimsenin haddine değil tanımadığı biri için bu tarz yorum yapmak.

Ben bir yilin en az iki ayini memleketimde geciririyorum ve bu surec icinde o donemde Turkiyede yapmis oldugum butun harcamalarda katma deger vergisi oduyorum, hatta bizler her yil pasaportlarimizi uzattirmak icinde para oderiz, yurddisinda kullanmakta oldugumuz telefonlari Turkiyede kullanabilmek icin bile vergi oderiz. Kusura bakma ama gurbette yasamakta olan insanlarin memleketi icin hissettikleri duygulari kucumsemeye hakkiniz.
Belliki okullarda ciddi anlamda ekonomi dersi normal liselerde verilmiyor, verilmedigi icinde bir cok insan Turkiyenin durumunun 10 yil icerisinde ne kadar duzeldigini idrak edemiyor.
Soma olayina gelince, aciklamalar benide tatmin etmedi, ama ortada tek bir suclu yok.
Benim icin mesele bu. Ve daha yanginin sebebinin ne oldugunu bilmeden bu konu ile aciklama yapmalarida dogru degil.
Disardan bakildigi zaman sanki Erdogan Somayi atese vermis gibi bir izlenim veriliyor.
Gezi olayindada solugu alamayan genc kosa kosa Somaya gidip gerginlik yaratmaya calismis,
Resmen ölú insanlar uzerinde provakasyon yapmak disinda baska bisey degil bu.

Hakaretlerinize cevap vermeyeceğim.Memleket sevgisine bağlamayı da nasıl becerdiniz bilemiyorum.
Ölü insanlar üzerinden provakasyon ? bkz : Berkin'in annesini 2 ay evvel yuhalatan başbakan.

Son düzenleme:

Benim icinde aynisi gecerli. Ya objektif bir sekilde butun partileri adam akilli analiz edebilme kapasitesi yok maalesef.
Bugune kadar neler yapilmis hersey ortada halbuki, Avrupa bu kadar krizin icindeyken Turkiyenin bu kadar buyugudunu gormemek icin kor olmak lazim.

Bu ekonomi kime neye büyüyor bilmiyorum.

Babam 15 senedir fabrika işçisi ne uzadık ne kısaldık.Herkescikler ev almış,babam biz okuyalım diye para dökmekten tadilat yaptıramıyor.

Tek lüksü sarma tütün sigara.

Günde 2 saat görüyorum. 2 saat ! Ya uyuyor,ya işte...

Allah aşkına işin içinde olmadığınız şeyler hakkında laf söylemeyin.Çok tuhaf oluyor.

ya ben yurtdisinda yasiyorum inaniiiiiiiiin birde sosyal oldugum bir is alaninda calisiyorum baska ulkeden insanlarla bol bol sohbetim oluyor inanin turkiyeden bahsettigimde heposinde bir hayranlik ve heposide turkiyenin ekonomik gucunden buyumesinden haberdar erdoganida basindan bilenler biliyor inanin arabi hollandalisi hintlisi hepsi hepsi ulkemiz hakkindaki olumlu gelismelerden haberdarken,bizim halkimizdan bazi kesimler inadina korlesmis Yine ayni seyi soyluyorum bunlari baska partiden biri yapsin ben oyumu ona veriyim ama yooooooook bizim halkimiz sag sol diye bastan ayirmis kendisini sagci demek dinci turkcu vs solcusu ataturkcu laikci sagci olan ataturku sevemezmis gibi bir imaj cizildi sanki ataturku seven herkez mutlaka sola vermeliymis gibi bir imaj cizildi bunlar yanlis temelden kotu bu ayrisma

Son düzenleme:
60 lira elektrik gelmiş,20 lirası vergi.Ekonomi büyümeyecek de ben mi büyüyeceğim ?

4 gün önceye kadar hayrandılar(!) muhakkak ama şimdi bilemem.

sevda benim babamda fabrika iscisi bende tam tersini soyluycem onceden aysonunu getiremiyorken ecevit doneminde simdi sukur daha iyi durumumuz alim gucumuz asgeri ucretle gecinen aileden gelen biri olarak soyluyoirum ama sunuda soyluyum cok sanslisin oyle bir baban oldugu icin

60 lira elektrik gelmiş,20 lirası vergi.Ekonomi büyümeyecek de ben mi büyüyeceğim ?

4 gün önceye kadar hayrandılar(!) muhakkak ama şimdi bilemem.

sevda turkiyede vergi yonunden iyi degilse hicbir ulke iyi degildir herhalde inan bana turkiye cennneeeeeet cennet vergi konusunda

Şimdi getirdiğimizi söyleyen tek bir cümle yazmadım.Senin alım gücün öyledir,geneli göstermez bu.

İyi geceler...Hükümet zaten yeterince aklamaya çalışıyor kendini ve başardı,artık siz de pes edin.Rica ediyorum.

1 insan hayatının 1 oy kadarı değerinin olmadığını görmek için daha kaç insan ölmesini bekliyorlar?

Şimdi getirdiğimizi söyleyen tek bir cümle yazmadım.Senin alım gücün öyledir,geneli göstermez bu.

tmm buna bende katiliyorum geneli gostermez ama senin yazdigin uzayip kisalamadik demende geneli gostermez benim izlenimime gore maddiyat turkiyede bayaaaaaaaaa bayaaaaaa iyilesti bunu gormek isteyen herkez gorebilir

sevda turkiyede vergi yonunden iyi degilse hicbir ulke iyi degildir herhalde inan bana turkiye cennneeeeeet cennet vergi konusunda

Vergi konusunda diğer ülkeleri örnek gösterebilir misin? Hangi ülkelerden daha iyi durumdayız vergi konusunda ? Bunda ciddiyim lütfen cevap bekliyorum. Çünkü ben ortada cennetlik birşey göremiyorum.

Mune şu konuya bir el atsın bu kadar yalan yanlış gösterilip kışkırtılmaz insanlar ya

hayır yazacağım ama muhtemelen de banlanacağım. ekonomi büyümüş ülkem büyümüş yok Atatürk ilahlasmıs(Atatürk'e konu nerden geldi anlamak için aynı düşüncede olmak gerek gerçi)
biri de geçen herkesın 2 arabası evi var diyordu. bunlar nerede yaşıyor ben demek ki uzayda yaşıyorum. 3 yıldır eşşek gibi çalıştıgım halde atanamıyorum. bu ülke kime büyüyor anlamıyorum ki bizler bu haldeyken, çevrem bu haldeyken,
konyada bebek soğuktan penceresi olmayan evde ölürken bu ülke kime büyüyor da biz kör olmuşuz.

Ebrunun bebesine zaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…