AKP'li Vekil: 'Şehitlerimizin Vebali HDP'ye Oy Veren Şerefsizlerin Üzerindedir'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
ak.JPG

AKP İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, twitter hesabından "Şehitlerimizin vebali HDP'ye oy veren şerefsizlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin" yazdı. Bu sözlerin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Kocabıyık, 'şerefsiz' ifadesini 'inandığı için HDP ye oy verenlere' değil, teröre ve istikrarsızlığa oy vererek, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yaptığını öne sürdüğü 'Boğaz ve Nişantaşı' için kullandığını söyledi.

AKP İzmir milletvekili Hüseyin Kocabıyık, dün gece twitter hesabı üzerinden HDP’ye oy veren seçmenlere ağır hakaretler ederek tepki gösterdi.

Kendisine ait Twitter hesabından "Şehitlerimizin vebali HDP ye oy veren şerefsizlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin" yazan Kocabıyık'a özellikle HDP seçmeni olan kullanıcılar büyük tepki gösterdi.

HDP ye oy veren şerefsizlere şerefsiz diyemeyecek miyiz?" diye yazdı.

Rahmi Koç?"[/paste:font]
Tweetlerine bu sabah da devam eden Kocabıyık, son günlerde artan şehit haberlerine tepkisiz kalındığını söyleyerek, işadamları ve sanatçıları hedef aldı. "Ağaç için yürüyen o iş adamları o sanatçılar nerede? Nerede çapulcu cem Boyner nerede Rahmi koç?" diyen Kocabıyık, "İşte bunların hepsi HDP ye oy verdiler ve şimdi ortada yoklar." ifadelerini kullandı.

HDP ye oy verenlere' değil, teröre ve istikrarsızlığa oy vererek, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yaptığını öne sürdüğü 'Boğaz ve Nişantaşı' için kullandığını belirten Kocabıyık, "Sayın Bahçeli bunları Şerefsiz diye kodladı ve çok da uydu." dedi.

AKP'den milletvekili seçilen Kocabıyık, daha önce de twitter üzerinden gazeteci Hasan Cemal için "darbeci Kürtçü pislik" ifadesini kullanmıştı.

Milletvekili seçilmeden önce Yeni Asır gazetesinde yazılar yazan Kocabıyık, geçen ocak ayında yazdığı bir yazıda kullandığı "Cumhurbaşkanı rüşvet aldı diyen puşt oğlu puşttur" sözleriyle dikkat çekmişti.

ak1.JPG
ak.JPG
ak3.JPG

ak4.JPG

ak6.JPG

https://o nedio.com/haber/akp-li-vekil-565975

Teröristlerin arkasında olan HDP'ye oy verenler sanki bilmiyor mu teröriste oy verdiklerini.
Onlarında amacı bu zaten.
Terör önceden de vardı ama şuanda HDPye oy verenler de onlara oy vermiştir "halkların kardeşliği" maskesi altında.

bir sorum daha olucak
daha önce akp şehit haberlerine çözüm sürecine zarar vermesin diye yayın yasağı koymadı mı? yanlış mı hatırıyorum
şimdi ne değiştide o yasaklar yok ilk haber şehitler
lafım başka yere çekilmesin tabii ki sadece bu konuda değil hiç bi konuda yayın yasağı olmamalı, tabii ki şehitler ilk haber olmalı, beni sorduğum bu değişikliğin sebebi, evet buna da cevap istiyorum mümkünse???

Resmen zorla HDP'ye oy verdirecekler ha. Hiçbir zaman HDP'ye oy vermem deyip duruyorum ama seçme hakkını kullanan inanlara şerefsiz deyip durmaları inanılmaz sinir ediyor.

O zaman TKPli de çıksın AKPye oy verenlere şerefsiz desin, bu mudur yani?

Kararını beğen veya beğenme, o oy veren insan senin vatandaşın, seçmenin. Demokratik hakkını kullanıp legal bir partiye kanuni yollarla oy veriyor. Verdiği oyu beğenmemen hakaret etme, şerefsiz ilan etme hakkı vermez.

geçen sene Osman Pamukoğlu hakkari elden gidiyor dediğinde, çözüm sürecini baltalıyor diye adamı taşlıyorlardı.
kimin ne kadar şerefli olduğu ortada, adamlar özerklik diyor, kürdistan diyor senelerdir çizgilerini hiç bozmadılar
bizde taviz üstüne taviz verirsek ortalık böyle karışır işte.
şimdi herkes milliyetçi senelerdir nerdeydiniz ülke için için bu teröristlere teslim edildi
bunu yaparlarken asker, polis, yargı, hükümet hepsi akp nin elindeydi
bunların bi tarafları sıkışınca kıvırmaları adetten oldu artık
ülkeyi adam akıllı yönetemeyince ona ..ok at buna ..ok at
he heee bi sizsiniz vatansever müslüman sizden önce
ineğe tapıp ülke satıyorduk

sorularıma cevap alamadım neyse...:KK53::KK53:
daha önce şehit haberlerine yasak gelmişti,
tabi o zamanlar seçim yoktu, istedikleri gibi at oynatıyorlardı
şimdi kanla beslenecekler ya haber yapmayı geçtim cuma hutbesi verdiriyorlar,
senin benim evladım feda edilsin onların ki prostat kanserli prensler toto gezdirsin.
offff olmayacak ben yorum yapamıyorum, site kuralları dahilinde yorum yapmak çok zor
bana müsade.
Anladınız siz onu

benim anlamadığım hdp barajı aşmasa bunlar olmayacakmıydı, adamlar barajı aşmış neden bunu riske etsin ki, tek suçlu hdp mi, biri bana söylesin

Emin ol, hdp baskanlik sistemini onaylasaydi, birak serefsiz olmayi, kahraman olurlardi.

Ancak bidi bidi yapiyorlar, niye dokunulmazligi kaldirip dava acmiyorlar? Terörist olmak yoksa artik suc degil,mi? Artik teröristlere uzaktan ancak mahale agzi ile küfür mü ediliyormus? :KK14:

Valla umarim hdp buna dava acar..

Hele hele..:KK48: Secim propogandalarina erken baslamislar.. Ilk hedef HDPyi meclis disi edip tek basina iktidar.. Ileri..:KK58:

benim anlamadığım hdp barajı aşmasa bunlar olmayacakmıydı, adamlar barajı aşmış neden bunu riske etsin ki, tek suçlu hdp mi, biri bana söylesin
Degil tabi ki. Hdp akp pkk bence ucu elele .

Hatta bana gore en buyuk suclu da Akp.
Sen çözüm sureci diye dagdan inen teroriste hicbir yaptirim uygulamadan icimize sal. Iyice sehirde yapilandir. Sonra da öyle böyle. Yok ya!

Ondan sonra hdp ye oy verenler düşünsün oluyor.. Hdp yi meclise sokanlara bakacaklarına oy verenleri mi düşünüyor bu pek vicdanlı kişiler? İkiyüzlülüğünüzde boğulun...

Degil tabi ki. Hdp akp pkk bence ucu elele .

Hatta bana gore en buyuk suclu da Akp.
Sen çözüm sureci diye dagdan inen teroriste hicbir yaptirim uygulamadan icimize sal. Iyice sehirde yapilandir. Sonra da öyle böyle. Yok ya!

eee teröristin düğününde altın taktılar hatırlarsan, adam mutlu mesut evlendi, hiç bi cezai yaptırım uygulanmadı

Muhafazakar olmayıp akp'ye oy verenlere, muhafazakar olup chp'ye oy verenlere, kürt olup mhp'ye oy verenlere şerefsiz diyebiliyorsak bunlara da diyelim... Ama diğerleri için demokratik özgürlükse bir susup otursunlar artık bu insanlar...

X