- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.935
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
hayır anne ve babamın öyle bir tutumu yok annem oldukça sinirlenmiş bu duruma ama işte kardeşimi yumuşak yüzlü buluyorlar bana asla yapamazlar ben ta ergenken gerçek yüzlerini görüp mesafemi koydumAnne babanızın tutumuda önemli. Akrabaların saçma şakalarına tepki verilmemesi için görmezden gel vs diyor mu? Veya o senin büyüğün aman bişi deme gibi gibi
iğrençler gerçekten 31 -32 yaşlarında evli barklı kadınların eğlence anlayışı bu sözde.Virüslü değillerdir umarım. Ne iğrenç insanlar var.. Hayret bir şey.
Eğlence anlayışı değil; çiğlik, görgüsüzlük, avamlık, hatta aç gözlülük. Kardeşiniz de 23 yaşında bu tür harekette bulanabilen insanlarla akraba dahi olsa görüşmesi saçma, eminim bu ilk değildir.iğrençler gerçekten 31 -32 yaşlarında evli barklı kadınların eğlence anlayışı bu sözde.
tüm dediklerinize katılıyorum .tükürme ilk defa oldu ama laf sokma gibi şeyler daha önce olmuştur elbet.görüşeğini sanmam çok üzgün görünüyorduEğlence anlayışı değil; çiğlik, görgüsüzlük, avamlık, hatta aç gözlülük. Kardeşiniz de 23 yaşında bu tür harekette bulanabilen insanlarla akraba dahi olsa görüşmesi saçma, eminim bu ilk değildir.
Onu yazmayı unutmuşum, yani bu karakterdeki inşnların yaptıklarına üzülmesi saçma.tüm dediklerinize katılıyorum .tükürme ilk defa oldu ama laf sokma gibi şeyler daha önce olmuştur elbet.görüşeğini sanmam çok üzgün görünüyordu
Ablası olarak gidip sizde onların yüzüne tükürün, bir daha yapamasınlarherkese merhaba.
23 yaşında kendi halinde bir kız kardeşim var .kardeşim pek kendini ifade edemez onu kızdıracak şeylere anında tepkisini koyamaz
meseleye gelecek olursak kız kardeşim şekerleme fabrikası gibi bir yerde çalışıyor. her ay çikolata şeker vs.bişeyler verirler ona.
işte benim 30 lu yaşlarda öz halamın kızı ve babamızın kuzenin kızı ,kız kardeşim dışardayken üst kattan"niye bize çikolata getirmiyorsun" diyerek kardeşime tükürmüşler sözde şaka yapıyorlar .
ben bunu duyunca deli oldum evet kardeşim yetişkin bir kız ama kendini bu akraba bozuntularından koruyamıyor..
salgın henüz bitmemiş kii bitmiş bile olsa böyle aşağılayıcı bir hareket yapan bu ziyniyete sahip akıl yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
bu olay yaşandığı sıra orda olmadığımdan kardeşimin ne cevap verdiğini bilmiyorum. kız kardeşimede kızıyorum taviz verdiği için ben çoğu akrabamın huyunu bildiğimden nefret ederim ve oldukça mesafeliyim ama kardeşim tam aksine onlarla arasının iyi olduğunu sanır daha çok aynı ortamlarda bulunur .kardeşimde bu son hareketlerinden rahatsız olmuş ve içinede kapanmiş böyle bişey beklemiyordu.bir yandanda gerçek yüzlerini gördü benim gibi ,bu insanlardan uzak durmayı öğrenecek belkide.
niye yumuşak yüzlü insanları bulunca ezmek için böyle fütursuzca hareket eden insanlar var.içimi dökmek için yazdım sinirim hafifler belki .
son 1 sene de yaşadıklarımdan sonra akrabalrla ilgili bi hükme vardım. Gerçekten gereksizler.. kızkardeşinizi bazı konularda bilinçlendirin. kimsenin ona şaka da olsa bu şekilde davranmaya hakkı yok..herkese merhaba.
23 yaşında kendi halinde bir kız kardeşim var .kardeşim pek kendini ifade edemez onu kızdıracak şeylere anında tepkisini koyamaz
meseleye gelecek olursak kız kardeşim şekerleme fabrikası gibi bir yerde çalışıyor. her ay çikolata şeker vs.bişeyler verirler ona.
işte benim 30 lu yaşlarda öz halamın kızı ve babamızın kuzenin kızı ,kız kardeşim dışardayken üst kattan"niye bize çikolata getirmiyorsun" diyerek kardeşime tükürmüşler sözde şaka yapıyorlar .
ben bunu duyunca deli oldum evet kardeşim yetişkin bir kız ama kendini bu akraba bozuntularından koruyamıyor..
salgın henüz bitmemiş kii bitmiş bile olsa böyle aşağılayıcı bir hareket yapan bu ziyniyete sahip akıl yoksunu insanlardan nefret ediyorum.
bu olay yaşandığı sıra orda olmadığımdan kardeşimin ne cevap verdiğini bilmiyorum. kız kardeşimede kızıyorum taviz verdiği için ben çoğu akrabamın huyunu bildiğimden nefret ederim ve oldukça mesafeliyim ama kardeşim tam aksine onlarla arasının iyi olduğunu sanır daha çok aynı ortamlarda bulunur .kardeşimde bu son hareketlerinden rahatsız olmuş ve içinede kapanmiş böyle bişey beklemiyordu.bir yandanda gerçek yüzlerini gördü benim gibi ,bu insanlardan uzak durmayı öğrenecek belkide.
niye yumuşak yüzlü insanları bulunca ezmek için böyle fütursuzca hareket eden insanlar var.içimi dökmek için yazdım sinirim hafifler belki .
orda olsaydım illa bişey derdim ama bu seferde kardeşimin velisi gibi oluyorum.kardeşim 23 yaşında artık kiminle samimiyet kuracağını öğrensinAblası olarak gidip sizde onların yüzüne tükürün, bir daha yapamasınlar
aynen kardeşim saf gördükleri kesin.kardeşim ne tepki verdi bilmiyorum muhtemelen tükürüklerden içeri kaçmiştir hatta çamaşırda asılıymış çamaşırlara gelme ihtimalide var neyin kafasını yaşıyorlar anlamadım.kardeşim bundan sonra yüzlerine bakmaz inşallah yok bakacak olursa zaten hakediyor artık ne diyim.Bu nasıl bir edepsizlik gerizekalılık.cocuklar bile bilir tükurmenin terbiyesizlik olduğunu bu insanlarla aynı mahallede bile bulunmak istemezdim.
Kardeşinizi saf görüyorlar galiba yoksa bunu size yada başkasına yapabileceklerini sanmıyorum.Kardesinizin o an tepki vermesi gerekirdi en azından bundan sonra yüzlerine bile bakmasın.Hatta iyi bir ağızlarının payını vermeleri gerekir çünkü bu saka falan değil büyük bir saygısızlık.
Bu konuya siz müdahale etmeyin kardeşiniz çözsün yoksa onu iyice ezik zannederler.
Sinir olmakta haklısınız benim bile inanasim gelmedi böyle gerizekalılara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?