- 7 Temmuz 2019
- 1.246
- 4.935
- 133
- Konu Sahibi Tavuksal firtlangic
-
kardeşim öyle telefonda bile kavga edebilecek biri değil ki onların ağzı o kadar laf yapıyor ki üstüne kardeşimi bile suçlu çıkarabilirler.ama bundan sonra mahattap olmasada yeter. annem tepkisini göstercek zaten.Yapılan hareketin saçmalığından o anda şoka girmiştir, hayır yani çikolata gelsin diye tükürmek?
Şimdi telefonu açıp ağız tadıyla rahat rahat kavga edilebilir bence, sadece uzaklaşarak çözülebilecek bir mesele değil. Tüm ailecek bağırıp çağırsanız haklısınız.
Anne babanız da bu insanlardan tamamen bağını kessin, sırarlarsa kızlarına tükükenlerle görüşmediklerini söylesinler.
şaka değil ama kendilerine sorsak şaka derler çünkü ortada tartışma yok bişey yok kesinlikle hakaret .ben ciddiye alıyorum ama kardeşim ders çıkarıp bunlarla samimi olmayı keser inşallahBu arada yaptıkları “şaka” falan değil, siz tükürmeyi bırakın bir bardak su sıçratsanız tepki gösterirler.
Yaptıklarını gayet ciddiye alın.
Zıkkım yesinler !!!30 dan sonra çikolata senin neyine hayvan,
Cocuk yapmaz,ayrica koronadan dolayi.tukurduler gibi geldi ama farketmez herturlu pislik
Kardesin madem tepki veremiyor birdahakine onlerinden cikolata yiye yiye gecsin hergun
kardeşimin baskın bir yapısı olmaması onu geri zekalı mi yapıyor.o an üst kattakilere ayni şekilde tükürerek karşılık veremeyeceğinden tükürükden kaçmak için içeri giriyor ve şaşırmıştır böyle bişeyle karşılaşacağını bilmediği içinÖzür dileyerek soruyorum kardeşiniz zeka olarak geri midir ? 23 yaşında sokakta hiç tanımadığım birine tükürsem ağzımı burnumu kırarlar, kardeşinize tükürülüyor o da eyvallah diyerek geçiyor mu ? Karakolda bitmişti gece...
Tükürsün mü dedim ? Anaokulunda mıyız ? Sizin etrafınızda insanlar birbirine tükürük sonra hayatına devam ediyor olabilir, tükürük yiyen sadece baskın değil diye nitelendirilebilir, ben böyle biriyle hayatım boyunca karşılaşmadım.Kimin suratına tükürülür ?kardeşimin baskın bir yapısı olmaması onu geri zekalı mi yapıyor.o an üst kattakilere ayni şekilde tükürerek karşılık veremeyeceğinden tükürükden kaçmak için içeri giriyor ve şaşırmıştır böyle bişeyle karşılaşacağını bilmediği için
tükürülmez evet .üst kattan biri tükürünce içeri geçip ilk akla geleni yapmiş onların iğrenç salyasından kaçmiş.yumuşak yüzlü anında tepkisini veremiyor çizgilerini koruyamıyor ama zekası geri demekte ağır oldu birazTükürsün mü dedim ? Anaokulunda mıyız ? Sizin etrafınızda insanlar birbirine tükürük sonra hayatına devam ediyor olabilir, tükürük yiyen sadece baskın değil diye nitelendirilebilir, ben böyle biriyle hayatım boyunca karşılaşmadım.Kimin suratına tükürülür ?
aynen gerçekten tükürmüşler yani nasıl ınsanlar bunlar bilmiyorum hatta annemde çamaşır asılıydı dışarda dedi çamaşırlarada denk gelmiş olabilir yanii.bunların yaptığını çocuk yapmıyor anlamadım ki neyin kafası buTukurmek mi nasil ya? Baya baya tukurmusler yani, "tuu sana bize yok mu seker" gibisinden bir durum degil? Kizcagizin tepesinden tukurmusler yani?
Yemin ederim aklim havsalam almiyor. Manyak mi bu insanlar, ruh hastasi mi?aynen gerçekten tükürmüşler yani nasıl ınsanlar bunlar bilmiyorum hatta annemde çamaşır asılıydı dışarda dedi çamaşırlarada denk gelmiş olabilir yanii.bunların yaptığını çocuk yapmıyor anlamadım ki neyin kafası bu
Evet hak veriyorum size ama herkes aynı değil kardeşiniz bisey dememiş mesela , tabi ki her an onu koruyamazsınız ama aynı binada oturduğumuz insanlarla sorunlu olmak katlanılır değil en azından onlara karşı bi tepkiniz olsa belki kardeşinize cesaret olacak bundan sonrası icinorda olsaydım illa bişey derdim ama bu seferde kardeşimin velisi gibi oluyorum.kardeşim 23 yaşında artık kiminle samimiyet kuracağını öğrensin
saygısız saçma sapan insanlar işteYemin ederim aklim havsalam almiyor. Manyak mi bu insanlar, ruh hastasi mi?
ben evliyim aynı binada yaşamıyorum .o kuzenlerde o binada yaşamıyor aslında misafirliğe gelmişler.binada amcamlar yaşıyor ben bekarken zaten bunun gibi olmasada benzer olaylarda hep tepkimi koydum.ben ordayken annemin benle aynı yaşta eltisi anneme hakaret etti ağzının payını verdim ama kardeşim benim gibi değil işte.Evet hak veriyorum size ama herkes aynı değil kardeşiniz bisey dememiş mesela , tabi ki her an onu koruyamazsınız ama aynı binada oturduğumuz insanlarla sorunlu olmak katlanılır değil en azından onlara karşı bi tepkiniz olsa belki kardeşinize cesaret olacak bundan sonrası icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?