Akraba değil akbaba...

Gülüp geçin derken kendi içinizde demek istemiştim. Şaka yapmaya da gerek yok zaten. Ben biri böyle densiz laflar ettiğinde hiç mimiksiz yüzüne bakıyorum. Birşey diyemiyor zaten ondan sonra. Tavsiye ederim

Ben de böyle yapıyorum, cevap vermeyince zaten bi içine oturuyo konuyu da devam ettiremiyo zaten..

Akraba bile olsa Allah kem gözlerden herkesi korusun kıskançlık nasıl bir dert yani insanlar cidden her şeyi kıyaslamaya başlamışlar,şaşırdım çağırmasaydın keşke bu kadar sinirlenmezdin o zamanda başka şeyler söylenirdi kesin arkadaşım bence hiiç takma...Kuzenin o kocaman yatğını üst model çamaşır makinasını falan götürür öbür dünyaya ne kadar boş şeyler ya bunlar Allah size ağız tadı,sağlık ve huzur versin canım hiç üzülme

Kuzenim çalışmıyor ev hanımı ben çalışıyorum şükür durumumda iyi yaşı benden buyuk ben ondan once evlendım dıye belkıde zoruna gıtmıstır cocuk yapmama bile karışıyo ona göre ne anlamadım

Aynen oyle Allah razı olsun hiçbirimizn ağzının tadı bozulmasın inşallah

Gülüp geçin derken kendi içinizde demek istemiştim. Şaka yapmaya da gerek yok zaten. Ben biri böyle densiz laflar ettiğinde hiç mimiksiz yüzüne bakıyorum. Birşey diyemiyor zaten ondan sonra. Tavsiye ederim

"Mimiksiz bir şekilde yüzüne bakmak" öyle müthiş bir çözüm ki, ben malesef geç keşfettim..

görgüsüz insanlardan nefret ederim anlaşılan sen de nefret ediyorsun ki bu kadar sinirlenmişsin . haklısın ama bu densize sinirlendiğine değmez

Çekemiyorum'un başka bi versiyonu diyebilriiz.
Bence başkalarının ne eşyasını, ne giyimini, ne de kişiliğini eleştirmek kimseye düşmez.
Onunki daha çok kıskançlıkla beraber çekememezlik.
Sanırım kendisinin altta kalma gibisinden sorunları var.
Bir başkasının kendisinin üstünde olma ihtimalini kaldıramıyo.
Boşver arkadaşım sen. Konuştuğuyla dursun.
Böyle seviyesiz insanlarla muhattap olman bile hata diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…