• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKRABA EVLİLİĞİ Mİ, DEĞERLERE SALDIRI MI?

Bırakın evlensinler ne desek boş , kuzenine göz koyabilcek kadar zekası olan insanlar genlerini başka insanlara bulaştırmasınlar , hayvanlar bile misal aslanlar sürüden ayrılır gider başka sürüden çiftleşir! yavruları daha sağlıklı olsun gen çeşitliliği olsun diye, bizim insanımız hala akraba evliliğinde ısrarcı ayrıca devlete de büyük külfet , o evlikten doğan sakat çocukların ailesine maaş bağlanıyor kesinlikle yasa ile yasaklanmalı, normalde eski türkler de sapık ve yasak olan evlilikti islamla geçti bize, Türk törelerinde kesinlikle yasaktır geleneğimiz bizim bu , amca teyze çocuklarına kardeş gözüyle bakarız, olay bu.

NOT: Bu yazdıklarım kesinlikle efendi efendi akraba evliliğini doğru bulmadığını ya da kuzenini eşi olarak düşünemediğini söyleyen kişilere değildir. Bende akraba evliliği yapmadım. Bende kuzenimi eşim olarak düşünemem.

Benim sitemim akraba evliliği yapmış ya da yapan insanlara;

· Sapık

· Ensest

· İğrenç

· Mide bulandırıcı

· İnsan kuzenine hâllenir mi?

Diyen, insanından nefret eden ve her fırsatta insanını aşağılayan zihniyetedir.

Ya bende onu dedim. Isteyen istedigiyle evlensin kime ne. Ama boylr basit birseye Atami karistirmasin kizarim.
sanırım önceden bir konuda bu yüzden tartışılmış benim bilgim yok ama yani verilen örnek gerçekten çok saçma olmuş...çok gereksiz ve saçma...bir de sanki evlenmeyin denilince evlenmeyecekler mi? evlenecekler...buna karşı biri de bunu yetiştirilme tarzından dolayı hiçbir zaman normal karşılamayacak...

Back
X