- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi obiviyante
Hic mi duymadiniz, hic mi gormediniz akraba evliliginden sakat dogan cocuk?
Hepsi genetik tansiyon sekerle doguyor oyle mi,baska da sikintilari yok yani?
Sen teyze cocugunla evlenmeyi normal goruyorsundur evlen, bize ne yani?
Akraba evliligini normallestirmeye calismak da ne?
Guzel bi sey mi, akraba evliligi yapanlar durustce soylesin.
Teyzenin kaynanan olmasi, kuzeninin gorumcen olmasi, cocugunun hastalikli dogmasi, guzel mi?
Benim icin akraba evliligi ensest iliskidir evet.
Benim kuzenlerim abim gibidir. Abimle evlenirsem ensest iliski oluyorsa, kuzenimle evlenirsem de oyle benim icin.
Sen yuz tane de konu acsan benim fikrimi degistiremeyeceksin.
Fikirlerin ozgurlugunden bahsediyorsan, benim fikrime de saygi duymak zorundasin.
Ama senin bahsettigin sey fikir ozgurlugu degil, herkesin senin fikrinden olmasi gerektigi. Bu da aşikar yani.
Onca guzel sey varken, akraba evliligini herkese kabullendirmeye, sevimli gostermeye, dogrulugundan bahsetmeye calisiyorsunuz ya.
Biz bu kafayla bi adim ileri gidemeyiz.
Hepsi genetik tansiyon sekerle doguyor oyle mi,baska da sikintilari yok yani?
Sen teyze cocugunla evlenmeyi normal goruyorsundur evlen, bize ne yani?
Akraba evliligini normallestirmeye calismak da ne?
Guzel bi sey mi, akraba evliligi yapanlar durustce soylesin.
Teyzenin kaynanan olmasi, kuzeninin gorumcen olmasi, cocugunun hastalikli dogmasi, guzel mi?
Benim icin akraba evliligi ensest iliskidir evet.
Benim kuzenlerim abim gibidir. Abimle evlenirsem ensest iliski oluyorsa, kuzenimle evlenirsem de oyle benim icin.
Sen yuz tane de konu acsan benim fikrimi degistiremeyeceksin.
Fikirlerin ozgurlugunden bahsediyorsan, benim fikrime de saygi duymak zorundasin.
Ama senin bahsettigin sey fikir ozgurlugu degil, herkesin senin fikrinden olmasi gerektigi. Bu da aşikar yani.
Onca guzel sey varken, akraba evliligini herkese kabullendirmeye, sevimli gostermeye, dogrulugundan bahsetmeye calisiyorsunuz ya.
Biz bu kafayla bi adim ileri gidemeyiz.