- Konu Sahibi cennetkuslarim
kizlar meraba ben 5 sene once amcamin ogluya bir evliik yaptim ve hemen hamile kalip bir kizim oldu ama malesef 1 gun yasadi sebebi akrabadan kaynaklanan genetik hastaligi yani esimle tasiyiciyiz,bir sene sonra tekrar hamile kaldim 3 aylikkken kordondan sivi aldirip bebegin ayni hastaligi tasiyormu diye baktirdigimizda hersey temiz cikt bebek saglikli tasiyici bile deyil dediler,hersey yolundayken oglum dogdu ve 4 aylikken aci gercegi ogrendik,oglum kizimla ayni hastaligi tasimiyordu ama buda baska bir genetik hastaligi cikti hemde olumcul.suan oglum 18 aylik ve 2 yasina kadar yasar diyorlar ALLAHTAN gelen herseye raziyim,ben hollandada yasiyorum.burdakiler pgt uyguluyalim diyorlar ama embryoda sadece kizimda ve oglumda cikan hastaliga bakariz diyorlar,peki ama bir ucuncu hastaligi cikip cikmiyacagini nasil bilebiliriz yani sorum o ki turkiyede pgt yontemiyle kac tane genetik hastaliga bakiyorlar bir bilginiz varmi kizlar lutfen yardim edin,ALLAH herkezin cocugunu bagislasin benimki gozumun onunde eriyor,lutfen yardim edin..