- 25 Temmuz 2013
- 13.143
- 53.601
- 798
- Konu Sahibi edebiyatasigi
Kanepede oturuyorum şu an, ikinci kattayım, çok yüksek sayılmaz.Ha ha gûlüyorum şu anda size gerçekten.siz kendinizi nerde görüyorsunuz.çok yüksekte olduğunuz apaçık ortada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanepede oturuyorum şu an, ikinci kattayım, çok yüksek sayılmaz.Ha ha gûlüyorum şu anda size gerçekten.siz kendinizi nerde görüyorsunuz.çok yüksekte olduğunuz apaçık ortada.
Bunca hayat yaşanılan şeyler burada üç beş cümleye sigdirilamaz. Yanlışta sonuçta insandan insana değişen bir şey sana yanlış gelen başkasına yanlış gelmez senin doğruların başkalarına egritilemez bu mesele adem ve havvadan Habil ile Kabil den başlıyor eğer bir yanlış tartışmak istiyorsan onları tartış. Akıl erdiremedigimiz Cook mevzu var. Ne diyeyim diyebilecek çok şey var tartışılacak da ama hayat seçimler vs vsgönül işini hafife almakla ne alakası var.
aileler çocuklarını doğru düzgün "bak evladım akraba akrabadır, evlilik olmaz bu yanlıştır" diye büyütse çocuğun gönlü kardeş gibi olması gerektiği kuzenine düşmez. hele hele ana babasının kuzenine hiç düşmez.,
bunu anlamak zor olmamalı.
sıkıntı ailelerin yetiştirme şeklinin tuhaflığı.
normalleştirip çocuklarını bu yanlışa göz göre göre sürüklemeleri.
üzgünüm ama hayatın gerçekleri gönül kaptırıp evlenmekten ibaret değil.
aşktan daha önemli ve ciddi şeyler var.
evlenip 5 gün sevişince o aşk biter. geriye hasta yada taşıyıcı çocuklar kalır.
Tamam bi siz akkılısınız bi siz bilgilisiniz.sizinle burda tartışıp kendimi yoramicam.benim bakmam gereken çocuklarım var.hadi bacım hadi siz en iyisi gidin başkalarına içinizi boşaltın.belliki akrabadan kazık yemişsiniz.
Bunca hayat yaşanılan şeyler burada üç beş cümleye sigdirilamaz. Yanlışta sonuçta insandan insana değişen bir şey sana yanlış gelen başkasına yanlış gelmez senin doğruların başkalarına egritilemez bu mesele adem ve havvadan Habil ile Kabil den başlıyor eğer bir yanlış tartışmak istiyorsan onları tartış. Akıl erdiremedigimiz Cook mevzu var. Ne diyeyim diyebilecek çok şey var tartışılacak da ama hayat seçimler vs vs
Gen testimi yapılıyormuş yoksa yada zanneden var demek ki..1-2 saatlik evlilik sağlık raporunu gen testi kabul eden bir toplumumuz varmış. bu kadarını ummuyordum.
Öyle bir şey yok. Sağlık raporu sonucu taşıyı olduğunuz hastalıklar belirlenir ve risklere karşı uyarılırsınız. Kimse size durun evlenemezsiniz demez.Peki neden evlilikten önce sağlık raporu istiyor.sigara almadan önce sağlık raporu istiyormu?bunun tercihlilikle bi ilgisi yok eğer sağlık raporunda bi sıkıntı çıksa o evlilik hiçbir şekilde olmaz.
Siz bilmiyorsunuz hanimefendi. Kan uyuşmazlığı iki kişi arasındaki ilişkiyi kökten bitirecek bir şeydir. Kişilerin kan uyuşmazlığı varsa bu birinin kanının diğerini zehirlediği anlamına gelir. O yüzden birbirinin kanını içmek yasaklanır. Ay yok vampir filmleriyle karistirdim dur.
Ben şahsen akraba evliliği yapmayıp yabancı bir adamla evlendiğim için kıskanıyorum akraba evliliği yapanları. O yüzden benimki. Huzuru bulmuş olmaları beni rahatsız ediyor, benim kocam akrabam olmadığı için huzursuzum. İnsanın dilinin bazen abi diyebileceği bir kocası olmalı şu hayatta.çok güldüm Allahta sizi güldürsün.
kazık yediği için akrabayla sevişmiyor demek bir kısım insanlar![]()
onlar engel mi oluyor ya allasen? biz engeli uzuv eksikliğiyle sınırlı tutuyoruz. herkesin iki gözü görüyor, iki kol iki bacak var, bakkaldan ekmek alabiliyor. ok yani nedirGörevlendirmemin olduğu köy okulunda öyle. Çocukların, dışarıdan gelenler hariç, 2-3 soy isim var sadece. 42 öğrenci var, 12sinin ailesi dışarıdan gelmiş. Diğerlerinin hepsinde, en basiti göz kayması ya da şaşılık olacak şekilde engel var. Dişler sıkıntılı. Öğrenim güçlüğünden zeka geriliğine kadar bir sürü engelli öğrenci var.
HahahahahaKanepede oturuyorum şu an, ikinci kattayım, çok yüksek sayılmaz.
çok güldüm Allahta sizi güldürsün.
kazık yediği için akrabayla sevişmiyor demek bir kısım insanlar![]()
Bence siz dönün bi etrafınızda ne oluyor ne bitiyor biraz onlara bakın.evlilikten çok çekmişsinizki sürekli bunları araştırmışsınız.
Flörtleşmek güzeldir akrabayla olanı güzel değildir. Ben susup oturmadım hiç pişman değilim . Kader dediğiniz şey seçimlerimiz sonucu oluşur tüm önlemlerini almadan bir şeye sebep olmak farklıdır. Kendi kendinize kan uyuşmazlığı olmazsa sıkıntı yok demişsiniz de anne Rh(-) çocuk Rh(+) ise oluşan bir durumdur. Bunun yabancı veya akraba biriyle evli olmasıyla alakası yok kanınız Rh (-) olduğu için anca Rh(-) biriyle evlenmelisiniz çünkü negetif çekinik diye birşey de yok bunun gayet çözümü var modern dünyada. Benim bahsettiğim şey hani bizim 23 kromozom anadan diğeri babadan geliyor ya atadan aktarılan bu genlerin zincirinde iki tarafta da sıkıntı varsa hastalık çekinik genlerle aktarılsa bile çocukta olma ihtimali yükseliyor. Hani sırf gen çeşitliliği için bile crossing over gerçekleşiyor siz bu gen çeşitliliğinin az olmasına sebep oluyorsunuz bu sayede olan çocuklar da risk azalıyor. Bakınız liseden kalma basit bilgilerimle bile mantık yürütebiliyorum yabancı evlilik yapıp engelli bir çocuğun olursa işte buna kader denilir.Okuma yazmayı sizden öğrenecek değilim.Allahtanki sizin gibi bilmişler yok hayatımızda. bizde sizin yaptığınız gibi başkalarıyla sevgili flörtleşme pek olmaz.yabancıyıda sevsek akrabayıda sevsek susup bekleriz.hem hepside çok mutlu gayette sağlıklı çocukları var.yabancı evlilik yapmış ve sağlıklı çocuk doğurmamış çok insan var.bence yazmama bakacağınıza oturup bunlara bakın sonrada yorum yapın.
Hahahahaha
Ben 7.kattayım kar yagiyor manzara süper çayımı içiyorum artemiscim
Ben yüksekteyim bide akrabayla evlenirsem değmen keyfime![]()
İşe aldığımız elemanlardan sağlık raporu istiyoruz1-2 saatlik evlilik sağlık raporunu gen testi kabul eden bir toplumumuz varmış. bu kadarını ummuyordum.
Gen testimi yapılıyormuş yoksa yada zanneden var demek ki..
Kıyaslama olarak neden düşünüyorsun. Dünyaya nasıl gelindiğinin göstergesi bu. DNA kıyaslamasında da en başı dikkate almak lazım.Nedenler sonuçları o sonuçlar başka sonuclari onlar başkalarını.. döngü bukendimizi o dönemle kıyaslayacaksak rica ediyorum evlerimizden çıkalım gidip çalı çırpı arasında akşama yiyecek hayvan da avlayalım.
bazı şeyler geride kalmalı ve güncele adapte edilmeli.
ha habil/kabil olayına gireceksek, cinayetin bir nedeni de kendi kardeşi ile evlenmesi yasakken ısrarla onu istemesi durumu.
bu bile yeterince şeyi gayet güzel açıklıyor bence.
İşe aldığımız elemanlardan sağlık raporu istiyoruz
Adam benim yanımda, daha odadan çıkmadan arıyor birini, abii benim iş için sağlık raporu lazımmış nasıl hallederiz diyor
Anlatabildim sanırım…
Kızçemde evlenirken hiç böyle bişi dememişti bize tühh yaaaa ..valla ben de buradan takip ediyorum öğrenmek için. bunca sene kandırılmışım.